Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Bayern Mnichov – Eintracht Frankfurt

5:2

konec (2:0)

23.05.2020, 18:30 • Allianz Arena, Mnichov • 27. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.19 7.24 13.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Joshua Zirkzee.
Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Joshua Kimmich, přichází Mickaël Cuisance.

83

Štěstí pro Neuera! Povedená rána Kostiće plavala z levé strany až dopadla na zadní tyč.

78

Už to vypadalo na situaci dva na nikoho v podání dvojice Davies – Lewandowski, ale na poslední chvíli Ilsanker překopl svou bránu a znemožnil Bayernu dosažení vlastního šestého gólu v zápase.

76

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Danny da Costa, přichází Erik Durm.

74

Bayern právě vstřelil branku!
Svým způsobem završil MARTIN HINTEREGGER hattrick ve druhém poločase. Akorát teď se poprvé trefil do té špatné brány...

Gnabry si seběhl na nahrávku spoluhráče do levé poloviny vápna, Trapp mu skočil pod nohy a Müller chtěl penaltu. Tu sudí Fritz neodpískal, v důsledku Gnabryho akce se poté balón od nohy MARTINA HINTEREGGERA dokutálel k přední tyči hostující brány.

73

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Jérôme Boateng, přichází Lucas Hernández.

71

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Sebastian Rode, přichází Dajči Kamada.
Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Mijat Gaćinović, přichází Djibril Sow.

68

Chandler zaútočil po levé straně. Následně ve vápně sklepl Silva pod sebe do jasné šance Gaćinovićovi, ale ten v tutovce selhal. Neuer se perfektně přemístil ze svého pohledu k pravé tyči, dobře četl tu střelu a nohou zachránil Bayern!

65

Ve druhém poločase pořádají obrany obou mužstev, den otevřených dveří. Situaci tři na dva vyšperkoval Bayern pasem do pravé poloviny vápna a loženku Comana potom vyrazil Trapp.

64

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Serge Gnabry.

61

Bayern právě vstřelil branku!
Vypadalo to na sólo ALPHONSA DAVIESE. Když už ALPHONSO DAVIES přišel o balón vinou zákroku Fernandese tak na hostujícího kapitána pořád dotíral, přiměl ho k chybě a jeho hrubici potom potrestal po zemi z pravé strany vápna na vzdálenější tyč, když byl naprosto sám před Trappem.

55

Frankfurt právě vstřelil branku!
Eintracht je zpět v zápase a Bayern si hodně hraje s ohněm! MARTIN HINTEREGGER si naskočil na roh zprava mezi dvěma hráči domácích a hlavou o zadní tyč překonává podruhé Neuera – 3:2.

52

Frankfurt právě vstřelil branku!
Při rohu z pravé strany nepokryla obrana Bayernu Tourého, ten hlavičkoval a dílo dokonal MARTIN HINTERREGER, který po zpracování balónu druhým dotekem poslal balón o zem do pravé poloviny brány za přispění chybujícího Alaby – 3:1.

46

Bayern právě vstřelil branku!
Müller nahrál na pravou stranu. Fernandes zaváhal, Coman odcentroval na střed vápna, kde dva hráči hostů nepohlídali náběh ROBERTA LEWANDOWSKIHO a ten hlavou pod břevno doprostřed brány (asi) rozhoduje zápas – 3:0.

46

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Evan N'Dicka, přichází Timothy Chandler.

45+2

Nastavují se dvě minuty!

41

Bayern právě vstřelil branku!
Při centru Daviese z levé strany se THOMAS MÜLLER odpoutal od stopera, zvedl hlavu, najednou byl sám před Trappem a z druhého doteku zakončil k brankářově pravé tyči.

Frankfurtu se nelíbil zákrok Müllera na obránce hostů a zároveň bylo docela hraniční, jestli se jednalo o ofsajd či nikoliv. Sudí Fritz po konzultaci s kolegou u videa branku potvrdil a Bayern vede 2:0.

37

Alabova střela zprava do kratší šibenice vypadla Trappovi. Následoval tak roh Kimmicha a zakončení hlavou o zem v podání vracejícího se Lewandowskiho šlo o zem těsně vedle zadní tyče.

35

Bayern měl výhodu po faulu Hintereggera (Frankfurt) na Lewandowskiho na ose domácí útočné poloviny. Comanův pokus poté zablokoval N´Dicka.

Sudí Fritz následně udělil Hintereggerovi šestou žlutou kartu v letošní sezoně.

17

Bayern právě vstřelil branku!
Všechno to začalo tím, že Perišič pustil balón Müllerovi na levou stranu. Müller potom centroval těsně za penaltu a balón šel pod kopačkou Lewandowskiho přímo na nohu LEONA GORETZKY. Jeho tvrdý halfvolej z jedničky zaplul pod břevno směrem do pravé části brány z pohledu německého hráče. S tímhle nemohl Trapp vůbec nic dělat.

14

Kimmich si narazil na pravé straně a z hranice vápna centroval na přední tyč, kam seběhl Pavard do druhé vlny, hlavičkoval do pravé ruky Trappa, ale bývalý gólman PSG měl pořádnou kliku!

11

Odražený balón skončil v pravé části vápna na levé noze Lewandowskiho a jeho ránu zastavila horní tyč Trappovy brány. Největší šance Bayernu v zápase!

Vzhledem k pandemii koronaviru se toto utkání odehraje bez přítomnosti diváků.

Bayern Mnichov – Eintracht Frankfurt

5:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 17. Goretzka (T. Müller), 41. T. Müller (A. Davies), 46. Lewandowski (Coman), 61. A. Davies, 74. Hinteregger (vla.) – 52. Hinteregger (Rode), 55. Hinteregger (Rode)

Karty:   35. Hinteregger (FRN)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 13:7. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:7.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, J. Boateng (73. Lucas Hernández), Alaba, A. Davies – Kimmich (85. Cuisance), Goretzka – Coman (85. Zirkzee), T. Müller, Perišić (64. Gnabry) – Lewandowski.
Náhradníci: Ulreich – Odriozola Arzallus, Javi Martínez, Cuisance, Lucas Hernández, Gnabry, Mai, Batista Meier, Zirkzee.

Eintracht Frankfurt: Trapp – A. Touré, Hinteregger, N'Dicka (46. Chandler) – D. da Costa (76. Durm), G. Fernandes (C), Ilsanker, Rode (71. Kamada), Kostić – Gaćinović (71. Sow) – André Silva.
Náhradníci: Rönnow – de Guzmán, Sow, Dost, Kamada, Torró, Hasebe, Chandler, Durm.

Rozhodčí: Fritz – Schaal, Petersen