Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Kopic (PLZ) – Beneš (OLO)

0:2 (0:2)

konec

08.04.2020, 19:20 • Skupina C • Martin Augustin (@ogy_16)

Vít Beneš vyhrál oba své dnešní zápasy a po prvním kole tak povede tabulku skupiny C. Někdejšího spoluhráče z Jablonce přehrál 2:0, když oba góly vstřelil hned v úvodu a poté svůj náskok zkušeně ubránil. (19:39:24)

19:37

KONEC: Kopic (PLZ) – Beneš (OLO) 0:2

Kopic nedokázal využít ke snížení ani sérii rohových kopů v závěru. Vít Beneš si tedy pohlídal dvougólový náskok, který si vytvořil už v úvodu zápasu a připisuje si druhé vítězství na turnaji.

19:34

Kopic (PLZ) – Beneš (OLO) 0:2
Kopicovi nepřinesla kontaktní gól ani táhlá střela Jana Kovaříka, která těsně minula vzdálenější šibenici de Geovy brány. Beneš drží vedení 2:0 i necelých 20 minut před koncem.

19:32

Kopic (PLZ) – Beneš (OLO) 0:2
Vít Beneš ve druhé půli zatím kontroluje hru. Kopice k ničemu nepouští a sám se snaží hrozit z rychlých kontrů. Skóre 0:2 se nezměnilo ani po 65 minutách duelu.

19:29

Kopic (PLZ) – Beneš (OLO) 0:2
Jednu šanci si nakonec Kopic vytvořil, ale ránu Jeana-Davida Beauguela zpoza šestnáctky vytěsnil na roh de Gea. Benešův Manchester tak půjde do druhého poločasu s vedením 2:0. Kopic nehraje zle, ale proti obraně olomouckého zástupce se hodně těžko prosazuje.

19:26

Kopic (PLZ) – Beneš (OLO) 0:2
Kopic nadále dobývá a Beneš se skvěle brání. Do šancí svého soupeře vůbec nepouští, byť se hraje především před jeho šestnáctkou. Za námi je 30 minut z první půle.

19:25

Kopic (PLZ) – Beneš (OLO) 0:2
Beneš se po vedoucím gólu zatáhl a úspěšně odrážel útoky Viktorie Plzeň, kterou řídí Jan Kopic. Benešovi teď navíc vyšel rychlý brejk a vede o dva góly.

19:22

Kopic (PLZ) – Beneš (OLO) 0:1
Zřejmě nejočekávanější zápas dnešního dne začal. Oba hráči toho proti sobě ve Fifě spoustu nahráli už v době, kdy spolu působili v Jablonci. Beneš se ujal rychlého vedení.

19:19

Oba hráči opravdu řešili technické problémy, když se dlouho nemohli vzájemně propojit. Nyní je už vše nachystáno. Jan Kopic si vybral svou Viktorii Plzeň, Vít Beneš zůstává věrný Manchestaru United.

19:13

Bohužel nevíme, čím je zpoždění zapřičiněno. Zda se řeší technické problémy na jedné či druhé straně a nebo něco jiného. Hned, jak duel začne a nebo se něco dozvíme, se Vám okamžitě přihlásíme.

19:04

Utkání mezi Janem Kopicem a Vítem Benešem, které slibuje atraktivní podívanou, zřejmě začne s drobným zpožděním. Zatím čekáme na začátek přenosu.

15:51

Posledním fotbalistou, kterého jsme si dnes ještě nepředstavili, je Jan Kopic. Na poměry FORTUNA:LIGY se jedná o velké jméno. 29letý záložník má totiž na kontě 19 reprezentačních startů a tři góly. V nejvyšší soutěži hájil barvy Jihlavy, Jablonce a v roce 2015 zamířil do plzeňské Viktorie. V jejím dresu přispěl k zisku dvou mistrovských titulů a zahrál si i v Lize mistrů.
Skupina C nabídne také zajímavý souboj mezi plzeňským Janem Kopicem a kapitánem olomoucké Sigmy Vítem Benešem. V minulosti se totiž jednalo o spoluhráče z Jablonce, kteří proti sobě odehráli ve Fifě spoustu zápasů. Prý to bývaly vyrovnané souboje, tak uvidíme, kdo se bude radovat ve středu.
Hráči byli rozděleni do čtyř tříčlenných skupin, v nichž se utkají systémem dvakrát každý s každým. Nejlepší dva fotbalisté z každé skupiny pak postoupí do čtvrtfinále.

Skupina A: Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
Vítám tu všechny příznivce fotbalu i esportu! V době, kdy se reálný fotbal nemůže hrát ani na českém území, poměřují fotbalisté klubů FORTUNA:LIGY své síly alespoň v rámci turnaje Datart e:LIGA Challenge na počítačové hře FIFA 20. Toho se účastní zástupci dvanácti klubů nejvyšší soutěže. Každý celek reprezentuje jeden reálný hráč. Vítěz turnaje bude moci rozhodnout, na jaký charitativní projekt v boji proti koronaviru bude poukázána částka 100 000 Kč, kterou věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:00.

Kopic (PLZ) – Beneš (OLO)

0:2 (0:2)

konec

Zpět na online