Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Číž (OVA) – Nečas (BOH)

3:1 (0:0)

konec

08.04.2020, 18:30 • Skupina D • Martin Augustin (@ogy_16)

18:48

Ostravský Lumír Číž po bezgólovém prvním poločase po změně stran předčil Jakuba Nečase z Bohemians a raduje se tak ze svého prvního vítězství na turnaji. Číž si zajistil postup do čtvrtfinále. Nečasovi by už nepomohla ani případná výhra nad Patrikem Žitným. (18:48:17)

18:45

KONEC: Číž (OVA) – Nečas (BOH) 3:1 (0:0)

V závěru ještě Číž parádně vyšachoval obranu Nečasova Bayernu a zvýšil na 3:1. A to ještě několik dalších šancí neproměnil. Nakonec tedy zasloužené vítězství Číže, který po změně stran útočníka Bohemians přehrál.

18:42

Číž (OVA) – Nečas (BOH) 2:1
Lumír Číž hraje ve druhém poločase mnohem ofenzivněji a zaslouženě si bere vedení zpět. Do konce utkání schází dvacet minut.

18:40

Číž (OVA) – Nečas (BOH) 1:1
Ve 47. minutě se Číž ujal vedení. Sehrál to výborně, když se Shaqirim, který byl už sám před brankářem, ještě nahrál pod sebe a Firmino střílel do prázdné brány. Nečas ale následně srovnal Thiagem.

18:37

Číž (OVA) – Nečas (BOH) 0:0
Do druhého poločasu udělal Číž několik taktických změn. Uvidíme, zda mu to nějak pomůže.

18:36

Číž (OVA) – Nečas (BOH) 0:0
Na druhé straně Nečas špatně rozehrál s brankářem Neuerem a také tady z toho byla nastřelená tyč. Svou další příležitost pak neproměnil ani Nečas, Čížův Liverpool podržel brankář Alisson. První poločas končí za bezgólového stavu.

18:33

Číž (OVA) – Nečas (BOH) 0:0
První velkou příležitost měl Nečas, který trefil s Gnabrym z úhlu tyčku liverpoolské, tedy Čížovy svatyně. Běží 27. minuta duelu.

18:32

Číž (OVA) – Nečas (BOH) 0:0
Zatím sledujeme opatrné utkání. Veškerá útočná snaha obou hráčů končí na pozorných obranách. Po dvaceti minutách tak platí bezgólový stav.

18:29

Číž (OVA) – Nečas (BOH) 0:0
Lumír Číž vyběhl do utkání s Liverpoolem. Jakub Nečas zvolil mnichovský Bayern.
Brankář Lumír Číž oslaví 27. dubna dvacáté narozeniny. V této sezóně nastupuje za béčko Baníku v MSFL. Na debut ve FORTUNA:LIZE zatím čeká.

To ofenzivní fotbalista Jakub Nečas je již třetí sezónu členem kádru Bohemians. V letošní sezóně zasáhl do 17 utkání, gól ale vstřelil jediný. 20. února skóroval v Liberci, kde však klokani prohráli 1:3. Celkem je autorem sedmi prvoligových tref.
Zatímco skupina C ve středu startuje, tak hráče z déčka čeká druhé hrací kolo. Hned první duel bude zřejmě přímým soubojem o druhé postupové místo. Ostravský Lumír Číž se v prvním zápase s reprezentantem pražských Bohemians Jakubem Nečasem rozešel smírně 1:1. Teplický Patrik Žitný naopak oba tyto soupeře porazil a zatím tak potvrzuje roli jednoho z favoritů turnaje.

Výsledky 1. hracího kola skupiny D:
Žitný (TEP) – Nečas (BOH) 3:0
Nečas (BOH) – Číž (OPA) 1:1
Žitný (TEP) – Číž (OPA) 3:2
Hráči byli rozděleni do čtyř tříčlenných skupin, v nichž se utkají systémem dvakrát každý s každým. Nejlepší dva fotbalisté z každé skupiny pak postoupí do čtvrtfinále.

Skupina A: Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
Vítám tu všechny příznivce fotbalu i esportu! V době, kdy se reálný fotbal nemůže hrát ani na českém území, poměřují fotbalisté klubů FORTUNA:LIGY své síly alespoň v rámci turnaje Datart e:LIGA Challenge na počítačové hře FIFA 20. Toho se účastní zástupci dvanácti klubů nejvyšší soutěže. Každý celek reprezentuje jeden reálný hráč. Vítěz turnaje bude moci rozhodnout, na jaký charitativní projekt v boji proti koronaviru bude poukázána částka 100 000 Kč, kterou věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:30.

Číž (OVA) – Nečas (BOH)

3:1 (0:0)

konec

Zpět na online