Menu

Další

Fotbalové události

FIFA 20: AC Sparta Praha - FK Teplice

Vítěz: AC Sparta Praha

konec

29.03.2020, 17:00 • David Suchý

Je konec! Dnešní souboj mezi pražskou Spartou a Teplice nakonec dopadl lépe pro prvně jmenovaný celek, kterému se povedlo zvítězit poměrem 4:2 na zápasy. Pražané sice zvládli první dva duely, jenomže následně se předvedly také Teplice, které srovnaly krok. Nechybělo málo a mohly to být právě Teplice, kdo mohl mít k dispozici mečbol. Šťastný konec pátého duelu nakonec hrál ve prospěch Sparty, která nabídnutý mečbol dokázala využít, díky čemuž zvládla celou sérii. (18:56:26)

18:56

Událost právě skončila.

18:56

KONEC: ACS Caster – DKT Dalas94 2:1

Teplickému Dalasovi se ve druhém dějství povedlo snížit, načež měl na případné vyrovnání ještě hodně času. Koncovku zápasu si pražský celek dokázal pohlídat, díky čemuž celou sérii uzavřel.

18:47

6. zápas: ACS Caster – FKT Dalas94 2:0

Teplice budou muset zabrat, ke konci prvního poločasu přeci jenom dvakrát inkasovaly. Pražané tak mají dvoubrankový náskok, který by v konečném důsledku stačil na vítězství v celé sérii. Teplice mají na případné vyrovnání ještě hodně času.

18:44

6. zápas: ACS Caster – FKT Dalas94 0:0

Dvacet minut dost možná posledního zápasu je minulostí, zatím na první branku stále čekáme. Od úvodu má více ze hry Sparta, jenž se nemůže dostat směrem do pokutového území soupeře.

18:38

KONEC: ACS Caster – FKT Dalas94 3:3, 1:0 po penaltách.

Pátý duel této série nakonec přinesl až penaltový rozstřel, ve kterém byla úspěšnější Sparta, které stačilo proměnit pouze jednu penaltu. Teplický Dalas totiž neproměnil ani jeden pokutový kop, což se moc často nevidí. Pražané ale měli obrovské štěstí, nejprve vyrovnali v poslední minutě řádné hrací doby, posléze také v poslední minutě prodloužení.

18:29

5. zápas: ACS Caster – FKT Dalas94 2:2

Sparta Praha hodně dlouhou dobu dobývala pokutové území soupeře, což nakonec přineslo kýžené vyrovnání. Teplice se ovšem dostaly zpět do vedení, což nevydrželo až do konce, v nastaveném čase se totiž povedlo Casterovi podruhé vyrovnat. Půjdeme tedy do prodloužení.

18:21

5. zápas: ACS Caster – FKT Dalas94 0:1

Teplický Dalas se většinu času soustředí na maximálně zodpovědnou obranou činnost, což se zatím daří plnit na jedničku. Sparta je sice častěji na míči, avšak se absolutně nemůže probojovat směrem do pokutového území soupeře.

18:18

5. zápas: ACS Caster – FKT Dalas94 0:1

Teplice se ihned v úvodu tohoto zápasu dostaly do vedení, což platí také po třiceti minutách. Caster se zatím do žádné šance nedostal, stále má více než hodinu času. Uvidíme tedy, co nám nadcházející minuty přinesou.

18:12

KONEC: ACS TheJohny – FKT Miki 1:5

Teplice přeci jenom srovnávají na 2:2, zároveň si druhou výhru v řadě připisuje Miki, jenž v tomto případě dokázal vyhrát vysokým výsledkem 5:1. Johny celý zápas tahal za kratší konec provazu, rozhodnutí této série by tak měla přinést souboj mezi Castrem a Dalasem.

18:08

4. zápas: ACS TheJohny – FKT Miki 0:4

O vítězi tohoto zápasu je zřejmě rozhodnuto, do konce přesto zbývá ještě více než třetina hry. Miki v tuto chvíli vede už o čtyři branky, navíc jeho soupeř není směrem dopředu vůbec nebezpečný.

18:04

4. zápas: ACS TheJohny – FKT Miki 0:2

Miki měl v prvním dějství více ze hry, nakonec se radoval ještě jednou. Johnymu se ani v tomto duelu směrem dopředu zrovna moc nedaří, ve druhém dějství tak rozhodně musí přidat. Pakliže tomu tak nebude, tak budeme mít na zápasy srovnáno.

17:58

4. zápas: ACS TheJohny – FKT Miki 0:1

Začínáme tu mít pořádnou zápletku. Miki se i ve druhém vzájemném duelu dostává do vedení, nicméně do konce zápasu zbývá ještě hodně času. Johny tak bude muset zabrat, doposud se mu ještě nepovedlo ani jednou skórovat.

17:55

KONEC: ACS TheJohny – FKT Miki 0:1

I tento duel přinesl rozhodující branku až v samotném závěru, kdy si Miki vybojoval pokutový kop, který posléze dokázal zužitkovat. Tento duel tak končí v řádné hrací době, zároveň si první boj připisuje teplický celek. Následovat bude druhé vzájemné utkání mezi Johnym a Mikim.

17:46

3. zápas: ACS TheJohny – FKT Miki 0:0

Ani do konce prvního poločasu jsme se žádné branky nedočkali. Pražané v závěru tohoto dějství tahali za kratší konec provazu, Teplice se dostali k územní převaze, jenomže na první stoprocentní šanci i nadále čekáme.

17:43

3. zápas: ACS TheJohny – FKT Miki 0:0

Třetí duel mezi Spartou a Teplicemi nám po třetině hry žádnou branku nepřinesl. O něco aktivněji působí pražský celek, který se zatím do vyložené šance nedostal. Zatím tedy sledujeme celkem nezáživnou podívanou, bez jediné větší příležitosti.

17:36

KONEC: ACS Emerickson – FKT Aubík 2:1

Utkání nám spělo k nerozhodnému konci, jenomže ve druhé nastavené minutě se povedlo vstřelit rozhodující branku Emericksonovi, jenž svému celku přisoudil druhý bod. Sledovali jsme hodně vyrovnanou záležitost, Aubík přesto přišel o jednobrankový náskok.

17:30

2. zápas: ACS Emerickson – FKT Aubík 0:1

Je za námi hodina hry, vstup do druhého poločasu vyšel lépe Aubíkovi, který se celkem rychle dostal do vedení. Emerickson si záhy přichystal vyrovnávací branku, avšak ta kvůli ofsajdovému postavení nemohla být uznána.

FIFA 20: AC Sparta Praha - FK Teplice

Vítěz: AC Sparta Praha

konec

Zpět na online


Statistiky:
Hrací program:
17:00 ACS Emerickson – FKT Aubík 3:2
17:20 ACS Emerickson – FKT Aubík 2:1

17:40 ACS TheJohny – FKT Miki 0:1
18:00 ACS TheJohny – FKT Miki 1:5

18:20 ACS Caster – FKT Dalas94 3:3, 1:0 po pen.
18:40 ACS Caster – FKT Dalas94 2:1