Menu

Fotbal

Turecká Superliga

Sivasspor – Alanyaspor

1:0

konec (1:0)

21.02.2020, 18:00 • Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu, Sivas • 23. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 2.23 3.36 2.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme za sebou utkání mezi Sivassporem a Alanyasporem, o jehož osudu rozhodla jediná branka. Ta navíc padla z pokutového kopu, který v deváté minutě bezpečně proměnil Mert Hakan Yandaş. Utkání bylo po celou dobu vyrovnané, chvilkami byl dokonce lepší hostující Alanyaspor, avšak přes dobře zorganizovanou obranu se mu dnes nepodařilo skórovat. Sivasspor se díky vítězství dostal do čela celé soutěže, samozřejmě má ale oproti ostatním konkurentům o zápas navíc, Alanyaspor zůstává minimálně do soboty pátý.

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:00:56)
Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:13.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Z nouze ještě Onur Bulut zkusil nakopnout na Pektemeka, jenže toho si výborně pokryl Marcelo Goiano. Poslední vteřinky dohrávají domácí s míčem na kopačkách.

90+3

Možná poslední útok hostů končí velkým nezdarem. Tasos Bakasetas centroval, jenže míči dal moc velkou razanci, kulatý nesmysl skončil v zámezí.

90+2

Dlouhý aut se Marcelu Goianovi vůbec nepovedl. Míč hodil přímo na hlavu Siopise, který se rychle zorientoval a balón přiťukl volnému Welintonovi.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

90

Nebezpečný střet byl k vidění mezi Fatihem Aksoyem a Efecanem Karacou, po němž zůstali oba aktéři ležet na trávníku. Viníkem byl prvně jmenovaný, jenž přiběhl do souboje pozdě. Za to také inkasoval žlutou kartu.

89

Nepovedený centr z pravé strany odvrátil do bezpečí Aaron Appindangoyé. Do odraženého balonu se z třiceti metrů opřel Manolis Siopis, Řek zamířil vysoko nad.

88

Na pěkný centr si naskočil Junior Fernándes, jemuž jako by dnes nebylo přáno. Chilan hýří aktivitou, za kterou ale ještě nebyl po zásluze odměněn.

87

Pokusu Mustafy Pektemeka se obětavě postavil do cesty Samba Camara. Francouzský stoper si chvilku poležel na zemi, teď už je připraven bránit rohový kop.

86

Alanyaspor hraje vabank. Je si moc dobře vědom, že už nemá co ztratit, v obraně nechává velkou mezeru. Sivassporu se zatím nedaří otupit tlak soupeře.

85

Více dopředu se vytáhl Welinton, který prověřil Samassu povedenou přízemní ránou směřující k pravé tyči. Gólman na balón dobře viděl, zasáhl levou rukou.

84

Fabrice N´Sakala si na malý moment vyměnil pozici s Bakasetasem. Po jejich vzájemné narážečce chtěl levý bek centrovat, k tomuto činu ho ovšem nepustil Erdoğan Yesilyurt.

83

Hakan Arslan si ze vzduchu zkušeně stáhl míč na prsa a nikým neatakovaný mohl v klidu rozehrát. Vybral si Goiana, který se stáhl ke spoluhráči a tím se úspěšně odpoutal od osobního strážce.

82

Z levé strany dostal možnost odcentrovat Emre Kilinc. Na zadní tyči si chytře nabíhal Claudemir, před ním však skryl balón Marafona.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Svěřenci kouče Calimbaye stále drží jednobrankové vedení, důležité tři body jsou každou vteřinou blíž a blíž.

80

Junior Fernándes šel do souboje nešetrně. Loktem zasáhl do ramene Aksoye, jenž se okamžitě skácel k zemi. Domácí fotbalista pádu přihrál, faul to ale byl.

79

Střídání v týmu Sivasspor: ze hřiště odchází Yasin Öztekin, přichází Claudemir.

Sivasspor – Alanyaspor

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 9. Yandaş (pen.)

Karty:   32. Yesilyurt (SIV), 45+2. Goiano (SIV), 64. Arslan (SIV), 73. Samassa (SIV), 90. Aksoy (SIV) – 8. Caulker (ALN), 27. Bulut (ALN)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:7. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:13.

Sivasspor: Samassa – Goiano, Appindangoyé, Camara, Yesilyurt – Aksoy – Arslan, Yandaş – Öztekin (79. Claudemir), M. Yatabaré (71. Koné), Fernando (63. Kilinc).
Náhradníci: M. Yıldırım, Şaşal Vural – Claudemir, Cofie, Djerlek, Kilinc, Koné, Papp, Sagman.

Alanyaspor: Marafona – Bulut, Welinton, Caulker, N´Sakala – Karaca, Çağıran (64. Pektemek), Siopis, Bakasetas – Bammou (46. Fernándes), P. Cissé.
Náhradníci: Birniçan, Gönen – Baiano, Altıntaş, Fernándes, Güneş, Kanak, Pektemek, Tzavellas.

Rozhodčí: Küçük – Uyarcan, Narinç