Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – RCD Mallorca

3:3

konec (2:2)

21.02.2020, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 25. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.5 4.58 6.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme za sebou bláznivou předehrávku 25. kola španělské La Ligy mezi Betisem a Mallorcou, která nám nabídla hned šest branek.

Do vedení se dostali hosté zásluhou povedené střely Juana Hernándeze, avšak o dvě minuty později vyrovnal z penalty Sergio Canales, jenž potrestal faul Koutrise. Podruhé se hosté dostali do vedení ve 27. minutě, to se prosadil Ante Budimir. I v tomto případě ovšem Betis odpověděl gólem z penalty. Nabil Fékir v šestnáctce nastřelil ruku soka a "desítku" sám s velkým štěstím proměnil.

Druhá půle byla na góly chudší. Svěřenci kouče Rubia ve 48. minutě dokonali obrat po výborné individuální akci kapitána Joaquína, avšak i Mallorca dokázala smazat ztrátu, konečnou podobu dal výsledku mladý japonský talent Takefusa Kubo. Betis navzdory remíze zůstává dvanáctý, Mallorca se minimálně do soboty vyhoupla ze sestupových vod před Celtu Vigo.

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:00:40)
Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 11:4. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:12.

90+5

Konec zápasu.

90+4

V závěrečných sekundách přichází ještě jedna žlutá karta. Pod vlivem velké frustrace Carles Aleñá sundal k zemi Budimira.

90+4

Zápas s největší pravděpodobností skončí remízou. Cristian Tello se ještě snažil pohnout s ukazatelem skóre, avšak zpětný přízemní pas skvěle vystihl Aleksandar Sedlar.

90+3

Velká smůla potkala Morena. Levý bek ještě stihl balón na hrací ploše, jenže při snaze změnit pohyb podklouzl a míč se pomalu dokutálel za postranní čáru.

90+2

Domácí chtějí za každou cenu zvítězit, to je zřejmé. Dopředu se vydal i Marc Bartra a právě on zakončoval celou akci, rána z dvaceti metrů proletěla vysoko nad břevnem.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

90

Kubo pod tlakem ještě dokázal přihrát na levou lajnu Gámezovi, jehož zajímavý centr nadělal problémy Roblesovi. Brankář ale nakonec dokázal míč ztlumit na prsou.

89

Křídelník Fékir pouze bezmocně rozhodil rukama, nesouhlasí s výrokem rozhodčího, který odpískal nedovolený zákrok Francouze na Sevillu. Betis se pro změnu bude muset zase chvíli bránit.

88

Těžko říct, zda Cristian Tello střílel nebo centroval. Každopádně z toho byla velmi nebezpečná situace, a kdyby se Emersonovi podařilo do míče vložit nohu, měl by Reina velké problémy.

87

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Andrés Guardado, přichází Raúl García.

86

Domácí fotbalisté rozehrávali rohový kop. Nabil Fékir tentokráte centroval na přední tyč, kde nepustil míč dále za svá záda Aleksandar Sedlar.

85

U pravé lajny si Takefusa Kubo nepřišel na Guardada. Mexičan rozjel rychlou akci na druhou stranu, jenže přihrávka na Canalese mu nevyšla.

84

Hra se přelévá ze strany na stranu. Nově příchozí Tello si naběhl na nahrávku Morena a do šestnáctky vyslal skvělý centr, na nějž Loren o malý kousek nedoskočil.

83

Juan Hernández si několikrát vyměnil míč s Budimirem, domácí defenziva si s touto dvojicí nyní vůbec nevěděl rady. Prvně jmenovaného nakonec při pokusu o kličku zastavil Bartra.

82

Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Alejandro Pozo, přichází Aleksandar Sedlar.

81

Na trávník se posadil Alejandro Pozo, na vině jsou podle všeho křeče. Španělský pravý obránce s největší pravděpodobností bude muset střídat.

Real Betis – RCD Mallorca

3:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 19. Canales (pen.), 35. Fékir (pen.), 48. Joaquín (Canales) – 17. Hernández, 27. Budimir (Kubo), 70. Kubo (Budimir)

Karty:   69. Bartra (RBE), 90+4. Aleñá (RBE) – 58. Gámez (MLR)

Držení míče: 70 % : 30 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 11:4. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:12.

Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, Bartra, Moreno – Guardado (87. García), W. Carvalho (74. Aleñá) – Joaquín (C) (78. Tello), Canales, Fékir – Loren.
Náhradníci: D. Martín – Barragán, González, Aleñá, García, Sidnei, Tello.

RCD Mallorca: Reina (C) – Pozo (82. Sedlar), Valjent, Raíllo, Koutris (31. Gámez) – Baba Mohammed (68. Lago Junior), Sevilla – Hernández, Kubo, Rodríguez – Budimir.
Náhradníci: Fabri – Febas, Gámez, Chavarría, Lago Junior, Prats, Sedlar.

Rozhodčí: Gil – Nevado, De Francisco

Diváci: 47 231