Menu

Hokej

Extraliga dorostu - play-down

VHK ROBE Vsetín – HC Meteor Třemošná

4:1

konec (1:0, 1:0, 2:1)

14.02.2020, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • 14. kolo • Helena Hegeďová

Hned v první minutě třetí třetiny zdramatizoval vývoj utkání Adam Dvořák. To však byla ze strany hostujícího celku vše, a i když se Třemošná pravidelně vydávala na útočné výlety před Nešpůrka, další branku už nepřidala. To Valaši podobným stylem své vedení ještě navýšili. Domácí se postupně uchýlili k podobné strategii jako soupeř a většinu akcí zakládali mezi modrými čarami. Přečíslení dva na jednoho zakončil přesně Matyáš Dědek a finální střela patřila Sáře Čajanová, jež se prosadila pokusem z vrcholu levého kruhu.
Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek pátečního večera. (17:53:49)

Konec zápasu.

59:27

Kuchaříkovu nepřesnou teč po ledě směrem k levému dolnímu rohu hostující brány doprovodila Hrnčířova tvrdá rána z pravého kruhu. Tu se Vondrašovi podařilo zlikvidovat.

58:26

Sotva Třemošná rozehrála ze svého pásma, už jsou u puku Valaši a také oni se snaží založit útočnou akci.

57:51

Pro Nešpůrka jednoduchou střelu naservíroval z pravého kruhu Pešek. Domácí brankář zasáhl levým betonem a na druhou stranu se mohl vydat Turek. Ten také obešel všechny bránící hráče, ale svým zakončením gólmana Třemošné nepřekonal.

56:08

Vsetín právě vstřelil branku!
Vsetínští se nevzdali a ve stejné formaci zůstali před Vondrašem. Další kombinace už jim vyšla, na bližší tyč pálila z vrcholu levého kruhu SÁRA ČAJANOVÁ. Asistence: Václav Kočí, Matyáš Dědek.

56:01

Tobola ani Dědek nedosáhli na Velikovského střelu od modré, a tak se Dědek pro kotouč vydal k mantinelu. Po jeho další střele zůstal puk ležet před brankovou čarou a hráči Třemošné byli v tomto ohledu velice pozorní a dostali kotouč do bezpečí.

55:13

Nyní se na výpady ze středního pásma vydávají Valaši. Babeliakova střela přes obránce z levého kruhu zasáhla bližší tyč.

54:30

Adámek to po Juráňově přihrávce zkusil od levé tyče bekhendem, ale jeho střela neměla dostatečnou razanci a hostující brankář měl betony na svém místě.

53:30

Kočího střelu od modré tečoval v předbrankovém prostoru Hrnčíř. Vondraš měl štěstí, že kotouč proletěl okolo pravé tyče, na střelu totiž vůbec neviděl.

53:17

Hru rychle přesměroval vsetínský obránce Kunst, který se po pravém křídle rychle přemístil do útoku. Jeho střelu z kruhu zastavuje až Vondraš a hra je přerušena.

52:46

Meteor se teď mnohem častěji dostává do útoku. Vsetínský brankář musel po střele z pravého kruhu řešit další složitou situaci.

51:50

K dalšímu zakončení se dostali hosté, a to když se ocitli v přečíslení tři na dva. Na levém křídle vzal vše na sebe Pešek. Jeho střelu Nešpůrek dobře viděl a ukrývá ji ve výstroji.

49:50

Tlak hostujícího celku přerušil až Adámek, který vystihl střelu Plecitého od modré. Při další snaze o přechod do útoku se Třemošná dopustila ofsajdu, následně pak vyhodila na zakázané uvolnění a vhazovat se bude před Vondrašem.

48:26

Třemošná se drží v útočném pásmu a také střelecky je velice aktivní. Nyní musel vsetínský brankář zasáhnout proti Bláhově střela z levého kruhu pravým betonem.

47:45

Nešpůrek se na druhé straně musel ohlížet za střelou Baláka od modré, která proletěla těsně kolem horní tyče jeho branky.

47:04

V dalším přečíslení dva na jednoho se objevili Babeliak s Kunstem. Útočník domácího celku vzal střelu na sebe, Vondraš jeho pokus vytěsnil lapačkou.

46:28

Sieger neprošel na levém křídle přes Adámka a Vsetín se ve vlastním pásmu ujímá kotouče.

45:10

Vsetín právě vstřelil branku!
Vsetín si bere své dvoubrankové vedení zpět. Tomáš Tobola s MATYÁŠEM DĚDKEM se dostali do přečíslení dva ne jednoho, které druhý jmenovaný zakončil do zcela odkryté brány. Asistence: Tomáš Tobola.

VHK ROBE Vsetín – HC Meteor Třemošná

4:1

konec (1:0, 1:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Hrnčíř (Juráň, Kuchařík), 37. Fojtík (Kočí, Babeliak), 46. Dědek (Tobola), 57. Čajanová (Kočí, Dědek) – 41. Dvořák (Sieger, Beránek)

VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (Janura) – Šedlbauer, Velikovský, Kočí, Fojtík, Krajčík, Kunst – Rybár, Babeliak, Tobola, Juráň, Adámek, Kuchařík, Hrnčíř, Dědek, Turek, Čajanová.

HC Meteor Třemošná: Vondraš (Ženíšek) – Čarda, Dolhý, Plecitý, Malkovský, Bláha, Balák, Albrecht, Hošťálek – Reiser, Beníšek, Sieger, Dvořák, Fiala, Krasanovský, Pešek, Kaiser, Beránek.

Rozhodčí: Novák – Klimek, Bartoň

Průběh zápasu
1. třetina
07:11 VSE 2 Kočí, držení
13:00 VSE 1:0 Hrnčíř (Juráň, Kuchařík)
13:32 MTT 2 Dolhý, podrážení
17:37 MTT TS Bláha, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
23:13 VSE 2 Fojtík, sekání
36:13 VSE 2:0 Fojtík (Kočí, Babeliak)
37:26 VSE 2 Hrnčíř, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
40:22 VSE 2 Nešpůrek, zdržování hry / padnutí na puk, odpyká Turek
40:39 MTT 2:1 Dvořák (Sieger, Beránek)
45:10 VSE 3:1 Dědek (Tobola)
56:08 VSE 4:1 Čajanová (Kočí, Dědek)
Konec