Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference SK Dynamo České Budějovice

konec

11.02.2020, 13:30 • Filip Kortus (@FilipKortus)

Tisková konference je u konce, děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (13:55:39)
David Horejš o možnostech sestavy pro první jarní utkání

"U dvou až třech postů stále nevíme, jak to poskládáme. Máme problémy se zraněními, musíme se ještě rozhodnout, koho postavíme do základní jedenáctky. Věřím, že se nám podaří vybrat správná sestava."
David Horejš o pátečním utkání s Mladou Boleslaví

"Boleslav má ambice probojovat se do bojů o evropské poháry, takže to bude nesmírně těžké. Čeká nás atraktivní soupeř, kterému chceme vrátit porážku z prvního vzájemného zápasu. Uděláme všechno pro to, abychom uspěli a odstartovali druhou polovinu sezony vítězně."
David Horejš o změnách v kádru

"Důležité je říci, že převážně se nám podařilo získat hráče, které jsme chtěli přivést. Opustilo nás několik fotbalistů, kteří ale většinou nepatřili do základní jedenáctky. Věříme, že jsme tým vhodně doplnili a nové posily nám pomohou k dobrým výsledkům."
David Horejš o cílech pro druhou polovinu sezony

"Chtěli bychom navázat na výkony z podzimní části. Fanoušky náš fotbal bavil, chodili v hojném počtu a to je náš cíl i do druhé půlky sezony. Kdyby se nám povedlo být do šestého místa, tak by to bylo nádherné. Rozhodně bychom byli spokojení i s umístěním do desátého místa, ale ohlížíme se také na to, abychom se drželi daleko od sestupových míst."
Tomáš Sivok o nabídce na odkoupení klubu

"Jsem v kontaktu s panem Dvořákem a jednám s ním o odkoupení Dynama. Předložil jsem akcionářům konkrétní nabídku, takže čekáme, jaká bude odpověď. Věříme, že se situace vyjasní v budoucích dnech. Společně se mnou by do toho šel i jeden významný investor, kterého zatím nebudu jmenovat. Chtěli bychom posunout klub na lepší úroveň. Vše je v jednání."
David Horejš o zimní přípravě

"Snažili jsme se hned na začátku přípravy nahradit hráče, kteří nám odešli. Věřím, že posily se uvedou v dobrém světle. Pro kluky byla příprava velmi náročná, ale doufám, že nás dobře připravila. Odehráli jsme na Kypru tři utkání s kvalitními soupeři, kteří nás dobře připravili. Jedinou kaňkou byla krátká chřipková epidemie, kvůli které jsme chvíli museli trénovat v podstatně menším počtu. Až samotná soutěž ukáže, jak na tom doopravdy jsme."
Změny v zimní přestávce

Příchody: Ivan Sušak (NK Zagorec), Miloš Kopečný (Hradec Králové), Karol Mészáros (Újpest) – všichni přestup, Pavel Šulc (Viktoria Plzeň – hostování), Maksym Talovierov (Sparta Praha – návrat z hostování), Denis Granečný (Baník Ostrava – hostování), Jan Malecha (dorost – přeřazení)

Odchody: Jindřich Staněk (Viktoria Plzeň – hostování), Matěj Helešic (Baník Ostrava – konec hostování), Zinedin Mustedanagič (Sparta Praha – konec hostování), Dzon Delarge (ukončení smlouvy), Ubong Ekpai (Viktoria Plzeň – konec hostování), Martin Šplíchal (Pardubice – hostování), Matěj Luksch (Pohorenie – hostování)

Hráčský kádr pro jarní část

Brankáři: Jaroslav Drobný, Zdeněk Křížek, Ivan Sušak

Obránci: Benjamin Čolič, Denis Granečný, Lukáš Havel, Jiří Kladrubský, Miloš Kopečný, Pavel Novák, Roman Polom, Tomáš Sivok, Maksym Talovierov

Záložníci: Patrik Brandner, Patrik Čavoš, Filip Havelka, Petr Javorek, Jiří Kulhánek, Jan Malecha, Karol Mészáros, Matej Mršič, Pavel Šulc

Útočníci: David Ledecký, Michael Rabušic, Ivan Schranz, Ivo Táborský

Dobrý den, vítám Vás u sledování online reportáže z tiskové konference SK Dynama České Budějovice před začátkem jarní části soutěže. Tiskové konference se zúčastní generální manažer Martin Vozábal, hlavní trenér A-týmu David Horejš a kapitán A-týmu Tomáš Sivok.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:30.

Tisková konference SK Dynamo České Budějovice

konec