Menu

Fotbal

Italská Serie A

Brescia Calcio – AC Milán

0:1

konec (0:0)

24.01.2020, 20:45 • Stadio Mario Rigamonti (Brescia). • 21. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 5.35 4.14 1.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večer a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:41:37)
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 7:5.
Střely mimo: 6:5.
Rohy: 7:3.
Ofsajdy: 3:2.
Fauly: 15:10.
Je konec! Brescia sice držela s favoritem tohoto zápasu dlouho krk, ale může žehrat na svou neefektivitu, jelikož nedokázala vstřelit ani jednu regulérní branku. Největší šance měl Ernesto Torregrossa, který byl asi nejaktivnějším hráčem domácího celku. Kapitán domácích dokonce dostal míč se do sítě, ale nacházel se v těsném ofsajdu, který rozhodčím neunikl. Tak se na druhé straně prosadil Milán. Po odraženém míči totiž nohou sáhl Ante Rebić, který jako střídající hráč vstřelil jedinou branku celého zápasu.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Samuel Castillejo se dostal k odraženému balónu, ale střílel z velkého záklonu. Proto neměl jeho pokus razanci a Jesse Joronen ho ukryl do rukavic.

90+1

Alfredo Donnarumma měl těžkou situaci, když byl míč na lajně, avšak nakonec dokázal nahrát zpět. Domácímu celku se však čas hodně rychle krátí.

90

Nastavovat se budou tři minuty!

89

Žlutou kartu dostává Simon Skrabb (Brescia Calcio).

89

V souhře domácího celku už můžeme najít hodně zmaru. Při rychlé akci se navíc dostal dopředu jeden z hostujících hráčů, který musel být zastaven.

88

Střídání v týmu Brescia Calcio: ze hřiště odchází Dimitri Bisoli, přichází Simon Skrabb.

87

Navíc to byli právě hosté, kteří měli velkou šanci z protiútoku! Přišla krásná střela od Hernándeze, který svou ranou trefil ale jen břevno!

86

Brescia ještě kombinuje na útočné polovině, ale má problémy se dostat až ke střele. Milánští fotbalisté brání v posledních okamžicích dobře.

85

Po několik přiťuknutích jsme viděli přímou střelu na branku, o kterou se postaral Sandro Tonali. Ten však trefil jen zeď, od které šel míč na rohový kop.

84

Jeden z domácích hráčů byl faulovaný těsně před šestnáctkou a pro domácí se tak rýsuje zajímavý standardní situace, kterou by mohli srovnat stav utkání,

83

83. Castillejo docílil branky, ale ta není uznána

83

I hosté se radují ze vstřelené branky, která však není uznána! Samuel Castillejo se dostal k odraženému míči, který nekompromisně napálil do sítě. Gól však neplatí, takže je to nadále o jedinou branku pro Milán.

81

Aleš Matějů byl nejspíše tím, kdo se snažil procpat balón mezi obránci až do šestnáctky. Jeho snaha se však neukázala jako úspěšná, tam nebylo místo.

80

Do konce zápasu už nám chybí posledních deset minuta a k tomu nějaké to nastavení. Emanuele Ndoj se ocitl na zemi, ale faul se nepískal hostím.

79

Fotbalisté v modrých dresech sice mají balón na svých kopačkách, ale nemohou se dostat na dostřel branky. Milán nyní brání naprosto v klidu.

Brescia Calcio – AC Milán

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 71. Rebić

Karty:   21. Sabelli (BCC), 89. Skrabb (BCC) – 2. Kjaer (ACM), 36. Hernández (ACM), 44. Conti (ACM), 62. Binnásir (ACM)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:5. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:10.

Brescia Calcio: Joronen – Sabelli, Cistana, Chancellor, Matějů – Bisoli (88. Skrabb), Tonali, Dessena (70. Ndoj) – Rômulo – Torregrossa (C), Ayé (78. Al. Donnarumma).
Náhradníci: Andrenacci, Alfonso – Gastaldello, Magnani, Ndoj, Špalek, Mangraviti, Viviani, Martella, B. Bjarnason, Al. Donnarumma, Skrabb.

AC Milán: G. Donnarumma – Conti, Kjaer, A. Romagnoli (C), Hernández – Castillejo, Kessié, Binnásir, Çalhanoğlu (77. Krunić) – Ibrahimović, Leao (58. Rebić).
Náhradníci: Begović, An. Donnarumma – Musacchio, Gabbia, Ricardo Rodríguez, Bonaventura, Krunić, Suso, K. Piątek, Rebić.

Rozhodčí: P. Valeri – D. Bindoni, E. Prenna