Menu

Hokej

1. liga (SR)

HK VITAR Martin – TSS GROUP Dubnica

2:3

po prodl. (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)

17.01.2020, 18:00 • Martinské hokejové centrum • 36. kolo • Daniel Modrovský sk

Tipsport: 1.37 5.3 5.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Vyjadrenia po zápase:

Roman Chatrnúch (tréner MHK TSS GROUP Dubnica nad Váhom): "Videli sme solídny prvoligový hokej. Obe mužstvá dobre korčuľovali, z čoho vyplynuli príležitosti tak na jednej ako aj druhej strane. Hra sa prelievala na jednu či druhú stranu. Stretnutie malo šťastnejší koniec pre nás, za čo chlapcom gratulujem. Myslím si, že stretnutie bolo dobrou pozvánkou na stredu, kedy sa tu opäť uvidíme. Stretnutie hodnotím ako lepšie v súťaži, divákom sa muselo páčiť, teším sa na jeho reprízu už o päť dní."

Ernest Bokroš (tréner HK VITAR Martin): "Nie som spokojní s tým, že sme nezvládli druhé predĺženie v domácom prostredí za sebou. Dopustili sme sa dvoch rovnakých chýb, kedy sme súpera pustili do samostatného nájazdu. Toto spôsobilo, že sme opäť podľahli súperovi. Spokojní nie sme ani s tým, že nám produktivitu ťahá iba jediná päťka, a to prvá. Streliť v zápase dva góly je málo. Dubnica hrala veľmi dobre, za čo ju musím pochváliť. My však musíme byť lepší. Nie som teda spokojný s predvedenou hrou, predĺžením ani s výsledkom."

Dominik Hegyi (útočník MHK TSS GROUP Dubnica nad Váhom): "Martin má veľmi dobré mužstvo pričom sme toto stretnutie brali naozaj ako posledné v základnej časti. Ako tím sme chceli ešte v záverečných kolách pozbierať body, nakoľko sa nám otvára v nadstavbovej časti príležitosť dohnať Martin a Topoľčany, prípadne ich preskočiť. Zápas sme si dnes odbojovali a za dva body sme vďační. Vo výbornej atmosfére to bolo z pohľadu oboch tímov zaujímavé stretnutie pre divákov. Pochváliť musíme brankára Kuteja, ktorý dve tretiny nedovolil domácim skórovať. Najmä v tretej, kedy sme čelili štyrom presilovým hrám domáceho tímu, z toho jednej prepojenej. Ako sa ale hovorí, ten kto nevyužije presilovú hru o dvoch hráčov, ten si nezaslúži zvíťaziť. Príležitosti na skórovanie počas presilovej hry sme ale mali aj my, takisto domácich podržal ich gólman. V riadnom hracom čase teda z pohľadu hry oboch tímov zaslúžená remíza. Situácia v závere druhej tretiny sa mi hodnotí ťažko. Pred bránkou domáceho tímu zostal ležať jeden z hráčov pričom domáci išli do prečíslenia dvaja na jedného. Rozhodca nechal pokračovať v hre, následne sme išli do rovnakého prečíslenia aj my, pričom toto sme využili. Nemyslím si, že sa majú domáci prečo sťažovať, najmä ak rozhodcovia neprerušili hru okamžite. Ak by prečíslenie využili, určite by sa o nič nejednalo. Keďže sme ale strelili gól, k sťažnosti prišlo. V predĺžení je to najmä o šťastí. Hru traja na troch v podstate ani nenacvičujeme, jednoducho nám to vyšlo, takisto v prečíslení. Na stretnutie sme boli nabudení, brali sme ho ako generálku na stredajšiu reprízu, v hre je aj možnosť, že by sme sa stretli v play-off. Určite by to bola zaujímavá dvojica. V nadstavbovej časti by sme si minimálne chceli udržať štvrtú priečku, na Martin aktuálne strácame desať bodov, myslím si, že by sa dalo poskočiť aj vyššie."

Michal Dvořák (obranca HK VITAR Martin): "Druhé predĺženie v rade sme nezvládli. Hráčov sme si zle rozobrali, prišlo k prečísleniu a peknému zakončeniu Filipa Nemčeka. Na chyby v predĺžení si musíme dávať väčší pozor, obrana je mimoriadne dôležitá. Z našej strany to dnes nebol ideálny výkon. Úvodnú tretinu sme sa hľadali, tento prejav musíme do nasledujúceho zápasu zmeniť. Hrali sme doma, tento fakt musí hosťujúce mužstvo cítiť. Dnes tomu tak nebolo, na čom určite musíme pracovať. V závere druhej tretiny som inkasoval hokejkou priamo do zubov. Myslel som si, že to rozhodca odpíska, čo sa ale nestalo. Namiesto toho sme inkasovali gól. Presilové hry nám v predchádzajúcich kolách vychádzali, teraz sa to naposledy akosi otočilo. Musíme ich hrať jednoduchšie, viac sa tlačiť do bránky. Cloniť brankárovi, ak sa to nedarí, neskúšať zložitejšie veci. Skúsiť to jednoducho, aby sa to otočilo. V predĺžení sme mali niekoľko príležitostí rozhodnúť. Žiaľ, nedokázali sme ich premeniť, súper svoju možnosť využil a zvíťazil. V nadstavbovej časti nás čakajú iné zápasy. Prvá šestka sa bude určite chcieť čo najlepšie pripraviť na zápasy play-off a ísť do neho z najvyššej možnej pozície. Jednotlivé zápasy tak naozaj môžeme považovať za tie, ktoré nás neskôr budú čakať vo vyraďovacej časti. Zápasy však špeciálne neriešime. Takto je to vymyslené, stav akceptujeme a budeme podľa toho hrať. Svoju kvalitu musíme potvrdiť." (21:58:34)
Martin podľahol Dubnici 2:3 po predĺžení. Góly: 7. Brezniak (Poliaček, Dírer), 11. Dírer (Poliaček, Brezniak) – 4. Nemček (Kristín), 39. Hegyi (Lantoš), 64. Nemček (Lantoš, Chatrnúch).

Koniec zápasu.

63:12

Dubnica dáva gól! Vladimír Lantoš uvoľnil FILIPA NEMČEKA, ktorý svoje sólo zakončil strelou do hornej časti bránky. Druhú asistenciu si pripisuje Michal Chatrnúch.

62:32

Tabaček dorážal ako posledný. Nebezpečenstvo pre hostí stále trvá.

61:46

Vhadzovanie pred bránkou hostí. Kristín získava puk.

61:23

Pokrivčák to skúša sám. Prestrelil bránku.

60:47

Murček prenechal puk Poliačekovi. Ten si s brankárom neporadil.

60:21

Dírer uvoľnený Tabačekom. Ocitol sa v prvej príležitosti.

60:01

Začalo sa predĺženie.
V riadnom hracom čase sa zrodila medzi tretím a štvrtým tímom tabuľky remíza. Na rad tak príde predĺženie.

60:00

Tretia tretina sa skončila.

59:45

Vybojované útočné pásmo. Paulíny si pýta prihrávku.

58:54

Oddychový čas domácich.

58:22

Hudák dobre bránený Dvořákom. K prečísleniu na strane hostí neprišlo.

57:44

Nauš nezachytil prihrávku Tabačeka. Je z toho zakázané uvoľnenie.

57:36

Vhadzovanie pred bránkou domáceho tímu. Hostia v záverečných minútach aktívnejší.

56:58

Nauš sa hodil do strely Homéra. Hra je opäť prerušená.

HK VITAR Martin – TSS GROUP Dubnica

2:3

po prodl. (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Brezniak (Poliaček, Dírer), 11. Dírer (Poliaček, Brezniak) – 4. Nemček (Kristín), 39. Hegyi (Lantoš), 64. Nemček (Lantoš, Chatrnúch)

HK VITAR Martin: Gavalier (Bernát) – Dvořák, Tabaček – Matejka, Rusina – Šimon, Ligas – Themár, Burzík – Brezniak, Dírer, Poliaček – Rudzan, Murček, Pokrivčák – Videlka, Babka, Žiak – Jurášek, Paulíny, Nauš

TSS GROUP Dubnica: Kutej (Lakosil) – Homér, Fančovič – Rajnoha, Chatrnúch – Trška, Hefka – Dužek, Plavecký – Hegyi, Nemček, Kristín – Matějka, Ďuriš, Lantoš – Kanaet, Hudák, Klimenta – Ďurina, Prna, Jakubík

Rozhodčí: Purgat – Ďurina, Hanko, Jurčiak

Diváci: 926

Průběh zápasu
1. třetina
03:28 DUB 0:1 Nemček (Kristín)
04:19 DUB 2 Chatrnúch, bitka
04:19 MAR 2 Rudzan, bitka
06:54 MAR 1:1 Brezniak (Poliaček, Dírer)
09:40 DUB 2 Kristín, napadení
10:13 MAR 2:1 Dírer (Poliaček, Brezniak)
10:57 DUB 2 Dužek, sekání
12:55 MAR 2 Jurášek, nedovolené bránění
16:02 DUB 2 striedačka, příliš mnoho hráčů
Po 1. třetině
2. třetina
24:01 MAR 2 Paulíny, sekání
32:57 MAR 2 Dírer, sekání
38:51 DUB 2:2 Hegyi (Lantoš)
Po 2. třetině
3. třetina
41:02 DUB 2 Rajnoha, podrážení
45:52 DUB 2 Lantoš, nedovolené bránění
46:53 DUB 2 Matějka, podrážení
49:35 DUB 2 Kristín, sekání
54:22 MAR 2 Jurášek, vysoká hůl
Po 3. třetině
Prodloužení
63:12 DUB 2:3 Nemček (Lantoš, Chatrnúch)
po prodl.