Menu

Fotbal

FA Cup

AFC Bournemouth – Arsenal FC

1:2

konec (0:2)

27.01.2020, 21:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • 4. kolo • David Suchý

Tipsport: 4.09 3.7 1.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím favorizovaného Arsenalu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Druhý poločas nám přinesl hodně vyrovnanou podívanou, která nabídla celou řadu osobních soubojů. Bournemouth se snažil s nepříznivým výsledkem něco udělat, jenomže hostující obrana dnes působila velice zodpovědně. Domácí snížili krok během nastavení, na druhou branku už ale nedosáhli. (22:57:16)
Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:8.

90+9

Konec zápasu.

90+8

Žlutou kartu dostává Sam Surridge (AFC Bournemouth).

90+7

Bournemouth se v koncovce tohoto zápasu usadil u pokutového území soupeře, kde důležitý obranný zákrok předvedl Holding, který za sebe nepustil nahrávku pro Frasera.

90+4

90+4. SURRIDGE - 1:2

90+4

Bournemouth právě vstřelil branku!
Zničehonic tu máme pořádné drama! Na pravém křídle to centrem levou nohou zkoušel střídající Francis, jehož nabídka propadal až k SAMU SURRIDGEMU, jenž si prvním kontaktem přichystal lepší pozici, načež bezpečně zamířil do odkryté branky.

90+3

Saka se na levém křídle postaral o aut, načež se po jednom ze soubojů svalil na zelený pažit, avšak dle výroku sudího se nejednalo o nedovolený zákrok domácích.

90+2

Žlutou kartu dostává Granit Xhaka (Arsenal FC).

90+1

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Joseph Willock, přichází Ainsley Maitland-Niles.

90

Druhý poločas bude nastaven o osm minut.

89

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Dominic Solanke, přichází Sam Surridge.

88

Martínez si dal s rozehrávkou od své branky celkem načas, nakonec zkoušel dalekonosně odkopnout na levou stranu, avšak dopad balónu odhadl domácí Cook.

87

Ceballos zkoušel na přední tyči najít Martinelliho, což se sice povedlo, avšak druhý jmenovaný prodlužoval do zad soupeře. Arsenal FC je přesto stále na míči.

86

Willock to zkoušel centrem levou nohou, jenomže tuto nabídku si uvnitř malého vápna dokázal pohlídat Cook, který odrazil hrací předmět za cenu rohového kopu.

82

Byl to právě Gosling, který měl před sebou hodně prostoru, což využil k tvrdému zakončení. Po následném rohovém kopu se srazila dvojice Sokratis – Cook, opět se tak nehraje.

81

Současně s ním dostal hodně slušně naložené také domácí záložník Gosling, který si také vyžádal péči lékařského personálu. Oba celky budou chvíli hrát v pouze v deseti.

80

To snad není už možné. Hra musela být opět přerušena, tentokráte po důrazném střetu ulehl na zem hostující Saka, který se rovněž dostal pod ruce lékařů.

79

Zpětnou nahrávku se málem povedlo ukořistit napadajícímu Nketiahovi, avšak od jeho kopačky šel míč do zámezí. Celkem překvapivě z toho bude rohový kop.

AFC Bournemouth – Arsenal FC

1:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 90+4. Surridge – 5. Saka, 26. Nketiah

Karty:   45+1. Wilson (BTH), 90+8. Surridge (BTH) – 90+2. Xhaka (ARS)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:8.

AFC Bournemouth: Travers – Smith, S. Cook, Aké, Simpson (76. Francis) – L. Cook, Surman (C), Gosling – H. Wilson (76. C. Wilson), Solanke (89. Surridge), Fraser
Náhradníci: Ramsdale – Billing, Dobre, Francis, Genesini, Surridge, C. Wilson

Arsenal FC: Martínez – Bellerín (C), Mustafi (62. Holding), Sokratis, Saka – Guendouzi, Xhaka – Pépé (69. Ceballos), Willock (90+1. Maitland-Niles), Martinelli – Nketiah
Náhradníci: Leno – Ceballos, Holding, Lacazette, Maitland-Niles, Özil, Torreira

Rozhodčí: Atkinson – Betts, Nunn