Menu

Fotbal

FA Cup

Tranmere Rovers – Watford FC

2:1

po prodl. (1:0)

23.01.2020, 20:45 • Prenton Park, Birkenhead • 3. kolo • Patrik Czepiec

Tipsport: 3.09 3.47 2.21 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

120

Poslední minuta hry. Tranmere má rohový kop.

117

Nevšední střídání, ale Tranmere prostě potřebuje hrát na čas. Odchází fotbalista, který naskočil až v 65. minutě druhého poločasu a zatím má na kontě rozdílový gól, Mullin. Nahradil ho Payne.

109

Taktické střídání domácího celku. Blackett-Taylor má splněno, nahradí jej Woods.

106

Okamžitá reakce Watfordu, Quina odchází výměnou za Wise.

105

105. MULLIN - 2:1

105

Tranmere právě vstřelilo branku!
Chvíli na to ale přichází hodně tvrdý úder pod pás. Z gólu se raduje PAUL MULLIN, který v 65. minutě nahradil na hřišti zraněného Ferriera. Byla to trefa do černého, vždyť stejný hráč v posledním vzájemném klání rozhodl o tom, že se dnes v Prenton Parku vůbec ještě mohlo hrát. Gólovou akci tentokrát připravil Ridehalgh, který naservíroval míč na hlavu střelce. 2:1 a velká šance na postup pro domácí celek.

103

Také Micky Mellon posílá na hřiště nový vítr. Gilmour nahradí značně znaveného Dannse.

99

Hosté občerstvují záložní řadu. Bennetts vystřídá na hrací ploše Hungba.

97

Další pekelně důležitý zákrok Daviese. Prověřil ho Callum Whelan, před střelou ale gólmanovi ve výhledu překážel Gray.

90+1

Už se hraje nastavení druhé půle. Ještě čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.

81

Na hřiště přichází dvacetiletý mladík Dalby, který nahradí Pedra. Ten se mohl zapsat do střelecké listiny na počátku druhé půle, jenže ve velké šanci ho vychytal domácí brankář.

71

Mullin mohl velmi záhy reagovat na inkasovaný gól, jenže štěstí se teď Rovers zrovna nedrží. Útočník Tranmere se pustil do sprinterského souboje o míč s brankářem Daviesem. Dokázal zvítězit, avšak zakončení z ostrého úhlu poslal pouze do tyče.

68

68. HINDS - 1:1

68

Watford právě vstřelil branku!
Jose Holebas poslal krásný balón, kterého se záhy zmocnil příchozí KAYDEN HINDS. Ten pak neměl problém gólově zakončit. Tohle střídání se hostujícímu kouči povedlo, teď bude určitě spokojený. To se však nedá říct o celkové hře Watfordu, Tranmere bylo do této chvíle lepším celkem. Každopádně máme srovnáno na 1:1.

65

Ferrier nakonec nemůže pro zranění pokračovat. Střídá ho Mullin, který dával gól z penalty v 87. minutě posledního zápasu.

62

Holebas se z volného přímého kopu položil do rány, kterou zastavila až levá tyč. Velké štěstí pro Tranmere, domácí ale stále vedou.

56

Jennings zblízka zkontroloval holeň Josepha Hungboa, zákonitě musela přijít žlutá karta.

51

Obrovskou šanci na vyrovnání měl Joao Pedro. Hráč, který v prvním poločase téměř nebyl u balonu, teď hravě proskočil mezi stopery Tranmere, ale nepřekonal Scotta Daviese v brance. Domácí gólman si připsal důležitý zákrok proti přízemní střele.

46

Watford posílá hned na startu druhé půle na hřiště mladou krev. Kaylen Hinds nahradil nigerijského technika Dele-Bashiru.

36

36. MONTHE - 1:0

36

Tranmere právě vstřelilo branku!
Outsider utkání se ujímá vedení. Po rohovém kopu a velkém zmatku v pokutovém území se k zakončení odhodlal EMANUEL MONTHE. Tým z Premier League nebyl schopen odklidit balón do bezpečí a bude muset nakopnout své motory na plné otáčky. 1:0.

29

Skvělý zákrok Daniela Bachmanna! Ten vyrazil pokus Morrise, míč se však odrazil přímou cestou před Taylora. Domácí záložník z výborné pozice minul.

Utkání by se mělo odehrát ve čtvrtek 23. ledna od 20:45 hodin.

Utkání bylo odloženo kvůli nezpůsobilému stavu hrací plochy na Prenton Parku, který způsobily nepříznivé klimatické podmínky. Náhradní termín bude oznámen v nejbližších dnech.

Tranmere Rovers – Watford FC

2:1

po prodl. (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Monthe, 105. Mullin – 68. Hinds

Karty:   56. Jennings (TNM)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 12:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 8:21.

Tranmere Rovers: Davies – Ridehalgh, Monthe, Clarke, Caprice – Perkins, Danns (103. Gilmour) – Taylor (109. Woods), Jennings, Morris – Ferrier (65. Mullin; 119. Payne)
Náhradníci: Nelson, Hepburn-Murphy, Gilmour, Pillings, Woods, Payne, Mullin

Watford FC: Bachmann – Holebas, Spencer-Adams, Kabasele, Barrett – Hungbo (99. Bennetts), Dele-Bashiru (46. Hinds), Quina (106. Wise), Whelan – Gray, Pedro (81. Dalby)
Náhradníci: Hinds, Dalby, Wise, Janjeva, Balogun, Dahlberg, Bennetts

Rozhodčí: Harrington – Beswick, Holmes