Menu

Fotbal

Italský pohár

ACF Fiorentina – Atalanta Bergamo

2:1

konec (1:0)

15.01.2020, 15:00 • Stadio Artemio Franchi • Osmifinále • David Suchý

Tipsport: 3.61 3.49 1.94 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Fiorentiny, která se raduje z postupu a výsledku 2:1. Bergamo se ve druhém dějství dostalo k náporu, který nakonec přinesl vyrovnání. Domácí si celý zápas pořádně zkomplikovali červenou kartu, avšak ta spíše Fiorentinu nakopla. Domácí si totiž v závěru duelu připravili rozhodující trefu, o kterou se postaral Lirola.
Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:8. (16:55:47)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Málem bylo srovnáno! Za pokutovým územím totiž napřáhl Malinovskij, který o vlásek minul branku.

90+2

Ono to skutečně vypadá, že se domácí celek bude radovat z postupu. Bergamo se ještě snaží s výsledkem něco udělat, což se ale nedaří.

90+1

Na jistotu se povedlo odklidit hrací předmět domácímu Ceccherinimu, který ho poslal do bezpečnějšího prostoru. Následný centr dokázal zkrotit domácí brankář.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Castrovilli potáhl míč k rohovému praporku, kde se mu povedlo nasbírat cenné vteřiny. Hrací předmět nakonec zaplul pouze do autu, hosté budou vhazovat.

88

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Dušan Vlahovič, přichází Federico Chiesa.

87

Bergamo se ihned po rozehrávce natlačilo na polovinu soupeře, kde rozjelo kombinaci. Hateboer si vyměnil míč s de Roonem, který ještě přenášel hru.

86

Bergamo to bude mít hodně složité, pár minut před koncem zápasu prohrává o jednu branku. Domácí hrají v deseti, což by byl o to překvapivý postup pro domácí.

84

84. LIROLA - 2:1

84

Fiorentina právě vstřelila branku!
Domácí se i v početní nevýhodě dostávají do vedení! Fiorentině se totiž povedlo velice přesně roztáhnout hru na pravou stranu, kde měl trestuhodně příliš prostoru POL LIROLA. Domácí křídelník to zkusil přízemním zakončením, se kterým si Gollini neporadil.

84

Poté se na vlastním malém vápně povedlo zakročit Milenkovićovi, který odvracel za cenu rohového kopu. Ten byl rozehrán nakrátko, avšak bez zakončení.

83

Bergamo zahrávalo standardní situaci z velice zajímavé pozice. Rozehrávky se nakonec chopil Iličić, jehož vzdušná nabídka skončila pouze na Terraccianovi.

82

Iličić se ideálně otočil s míčem, načež se chtěl dostat na opačnou polovinu, nicméně čistým způsobem zasáhl skluzem Pulgar, který si vysloužil potlesk stadionu.

81

Žlutou kartu dostává Henrique Dalbert (ACF Fiorentina).

77

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Mattia Caldara, přichází Jose Palomino.

ACF Fiorentina – Atalanta Bergamo

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 12. Cutrone, 84. Lirola – 67. Iličić

Karty:   45+1. Pezzella (FIO), 81. Dalbert (FIO) – 34. Caldara (ABC), 50. Djimsiti (ABC)   70. Pezzella (FIO)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:8.

ACF Fiorentina: Terracciano – Milenković, Pezzella (C), Ceccherini – Lirola, Benassi, Pulgar, Castrovilli, Dalbert – Cutrone (73. Cáceres), Vlahović (88. Chiesa)
Náhradníci: Dragowski, Brancolini – Badelj, Cáceres, Eysseric, Ghezzal, Chiesa, Montiel, Ranieri, Sottil, Teržić, Zurkowski

Atalanta Bergamo: Gollini – Djimsiti, Caldara (77. Palomino) , Masiello (C) (57. Gómez) – Hateboer, de Roon, Freuler (46. Iličić), Gosens – Pašalić – Malinovskij, Muriel
Náhradníci: Rossi, Sportiello – Colley, Da Riva, Gómez, Heindereich, Iličić, Palomino, Tóloi, Traoré, Zapata

Rozhodčí: Manganiello – Preti, Vecchi