Menu

Fotbal

Italský pohár

Cagliari Calcio – UC Sampdoria

2:1

konec (1:0)

05.12.2019, 21:00 • Osmifinále • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.96 3.43 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (22:51:25)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:11. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:11.
Je konec! Cagliari zvládlo dnešní duel 4. kola Coppa Italie a vítězí 2:1. Fotbalisté domácího celku vlétli do utkání jako velká voda a Alberto Cerri otevřel skóre už v 8. minutě. Další obrovskou šanci měl Lykogiannis, ale jeho průnik skončil nepřesným zakončením. Po změně stran navíc přidal druhou branku domácího celku Ragatzu. Sampdoria se však nevzdala a snažila se závěr duelu zdramatizovat, což se hostům povedlo brankou střídajícího Gabbiadiniho. Na víc už se ale klub z Janova nezmohl a v poháru končí.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Hosté ještě nakopli míč do pokutového území, kde zasáhl Klavan, který míč odehrál ven ze šestnáctky. Vypadá to, že Cagliari si postup pohlídá.

90+2

Vieira odcentroval do pokutového území, jenže jeden z hostujících hráčů si ve výskoku pomohl nedovoleným zákrokem, který neutekl zraku hlavního arbitra.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Ragatzu, přichází Nández.

88

88. Manolo GABBIADINI - 2:1

88

Sampdoria právě vstřelila branku!
Tak jsem to zakřikl! Hostující celek totiž dramatizuje závěr dnešního duelu! MANOLO GABBIADINI dostal přihrávku na hranici velkého vápna a z otočky překonal bezmocného Olsena!

87

Do rozehrávky Sampdorie se opět musel zapojit také brankář Audero, který míč nakopl na polovinu soupeře. Hráči v bílém se nemohou dostat do šestnáctky.

86

Nainggolan roztáhl hru na levé křídlo. Rychlonohý Deiola poté přenesl hru až k pokutovému území soupeře, ale nikdo v červeném nedokázal zakončit.

85

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Caprari, přichází Gabbiadini.

84

Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Cerri, přichází Pedro.

84

Sampdoria se usadila na polovině svého soupeře a ještě se snaží vykřesat jiskřičku naděje do závěrečných minut. Domácí obrana však odolává v pevném bloku.

83

Exekuce přímého kopu se ujal Rigoni, který zvolil tvrdou střelu pravačkou, ale jeho dělovku zastavila dobře postavená zeď.

82

Nainggolan fauloval v blízkosti vlastní šestnáctky a nabídl soupeři rozehrávku přímého kopu z nadějné pozice. Sampdorii už moc času nezbývá.

81

Cacciatore opět prošel po pravém křídle až na polovinu soupeře, jenže nepřesnou přihrávkou odevzdal míč dobře postavenému Vieirovi.

Cagliari Calcio – UC Sampdoria

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 8. Cerri, 49. Ragatzu – 88. Gabbiadini

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:11. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:11.

Cagliari Calcio: Olsen – Lykogiannis, Klavan, Walukiewicz, Cacciatore – Ionita, Giménez, Deiola – Ragatzu (90. Nández), Castro (74. Nainggolan), Cerri (84. Pedro)
Náhradníci: Ciocci, Pedro, Cigarini, Mattiello, Nainggolan, Nández, Rog, Aresti, Pinna, Farago, Pisacane, Simeone

UC Sampdoria: Audero – Augello, Murillo, Chabot, Ferrari (46. Regini) – Marcel (65. Rigoni), Vieira, Linetty, Thorsby – Caprari (85. Gabbiadini), Maroni
Náhradníci: Murru, D´Amico, Gabbiadini, Jankto, Rigoni, Falcone, Regini, Seculin