Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o pořadí v play-off

Piráti Chomutov – HC Vítkovice Ridera

1:2

konec (0:1, 0:0, 1:1)

05.12.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • 3. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

S konstatováním, že Chomutovští potrápili vedoucí Vítkovice, ale na body nedosáhli, se loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (19:30:40)
Až do samotného závěru zápasu jsme sledovali napínavou bitvu, kterou lépe zvládl favorit střetnutí. Vítkovice tak odvážejí ze severu Čech důležité vítězství, které je i nadále udrželo ve vedení skupiny O pořadí v play-off. Chomutovští se dnes za svůj výkon nemusí stydět, ale těsná porážka je jistě zamrzí. Výborné utkání chytali oba brankáři, kteří překazili řadu vyložených šancí.

Konec zápasu.

59:55

Oddechový čas pro hosty.

59:40

Z osy to nejprve zkoušel Dominik Pavlák, který trefil prvního soupeře. Mezitím z branky odjel Lukáš Malant, jenž pustil do hry šestého Chomutova. Akce Pirátů v pásmu dál trvala, ovšem Radek Jenček zamířil jen těsně vedle pravé tyče.

57:42

Vítkovice právě vstřelily branku!
Tohle se snad ani nedalo chytat a Ridera se v závěru normální hrací doby vrátila do vedení! Přesným pokusem se totiž prosadil DANIEL KOSINA, jehož rána se cestou do branky otřela o brankovou konstrukci. Asistence: Michal Bystroň a Matyáš Melovský.

56:46

Kotouč zamířil mezi obránce Chomutova, a tak se do rohu kluziště vydal Lukáš Malant, jenž poslal kotouč o mantinel do středního pásma.

56:18

Vítkovičtí se hnali do další akce, ovšem proti byl hvizd čárového rozhodčího, který viděl ofsajdové postavení.

55:23

Piráti právě vstřelili branku!
Už při hře ve čtyřech se Chomutovu podařilo vyrovnat! Filip Döring vybídl ke střele DOMINIKA BADINKU, který z vrcholu pravého kruhu vymetl vzdálenější šibenici vítkovické svatyně. Asistence: Filip Döring a Lukáš Novotný.

54:54

Vítkovice se zmocnily kotouče, který zamířil na tribunu. Hlavní rozhodčí viděl odraz od plexiskla, a tak se vhazuje před Bartošákem.

54:06

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., držení).

53:55

Od modré čáry se napřáhl Radek Janeček, jehož pokus brankáři vypadl. Poté zkoušel štěstí také Strážovský, ale ani z následné dorážky se neprosadil Spudich.

53:27

Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Marek Vřeský – 2 min., krosček).

53:13

Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Alex Kotásek – 2 min., nedovolené bránění).

52:46

Individuální akcí se na pravé straně útočného pásma prezentoval Josef Krejsa, který si s pukem dlouho pohrával, a tak schytal ránu od soupeře.

51:50

Na levé straně modré čáry číhal Filip Döring, který okamžitě zakončil, ale jeho pokus byl hodně nepřesný. V posledních minutách je Chomutov výrazně lepším mužstvem.

50:29

Domácí hráči to sehráli skvěle, ale zakončení bylo nepřesné. Přihrávka letěla po modré čáře na pravou stranu, odkud přišel pokus, jenž minul vzdálenější tyč.

49:57

Na pravém kruhu se uvolnil Alex Kotásek, který pak vystřelil přes obránce. Lukáš Malant na střelu viděl a schoval ji do své výstroje.

Piráti Chomutov – HC Vítkovice Ridera

1:2

konec (0:1, 0:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 56. Badinka (Döring, Novotný) – 4. Melovský (Petr, Bystroň), 58. Kosina (Bystroň, Melovský)

Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – Poch, Strážovský, Frollo, Perný, Badinka, Rykl, Jenček, Döring – Spudich, L. Koblížek, Šugár, T. Šilar, Mišovic, Vostiňák, Čech, Novotný, Pavlák, J. Rindoš.

HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Münch) – Bystroň, Bialy, Kosina, Pavič, Řepa, Vřeský – Holaník, Kotásek, Přibyl, Krejsa, Petr, Rajčan, Pavelec, Schauer, Melovský, Skřipčák.

Rozhodčí: Folk – Herles, Janíček

Průběh zápasu
1. třetina
03:01 CHM 2 Vostiňák, podrážení
03:25 VIT 0:1 Melovský (Petr, Bystroň)
07:46 VIT 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Přibyl
11:54 CHM 2 Badinka, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
Po 2. třetině
3. třetina
40:46 VIT 2 Holaník, držení
53:13 VIT 2 Kotásek, nedovolené bránění
53:27 VIT 2 Vřeský, krosček
54:06 CHM 2 Vostiňák, držení
55:23 CHM 1:1 Badinka (Döring, Novotný)
57:42 VIT 1:2 Kosina (Bystroň, Melovský)
Konec