Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leicester City – Watford FC

2:0

konec (0:0)

04.12.2019, 20:30 • King Power Stadium, Leicester • 15. kolo • David Panuška

Tipsport: 1.33 5.66 9.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše, díky za pozornost a zase někdy u Premier League na počtěnou! (22:37:07)
Je za námi utkání patnáctého kola mezi Leicesterem a Watfordem. Domácí celek se po ubojované výhře dostal zpátky na druhý flek za fenomenální Liverpool. Skóre otevřel z penalty Jamie Vardy, v páté minutě nastavení pak přidal druhý zásah James Maddison. Tým Brendana Rodgers tak pokračuje ve skvělých výkonech, naopak Watford prohrál potřetí v řadě a s osmi body je nadále poslední.

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 4:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:16.

90+7

Konec zápasu.

90+5

90+5. James MADDISON - 2:0

90+5

Leicester právě vstřelil branku!
Tak nakonec ještě jedna branka pro domácí celek, který si poradí s Watfordem! Po vyhrané hlavičce ve středu hřiště se k míči dostal JAMES MADDISON. Ten se poté prodral do zakončení a střelou ke vzdálenější tyčce potvrdil výhru lišek.

90+5

První střelecký pokus hostujícího celku přišel v páté minutě nastavení druhého poločasu. Domingos Quina zakončoval ale jen do brankáře Schmeichela.

90+4

The Hornets poslali do vápna další dva centry, ale oba míče byly odehrány. Leicester je minutu od návratu na druhý flek Premier League.

90+3

Leicester se ovšem nadále drží na útočné polovině a snaží se tam míč držet co nejdéle. Watford se pokouší hrát, ale moc se mu nedaří. Body si dnes ani nezaslouží.

90+1

Hraje se první nastavená minuta z celkových pěti. Domácí již nic neriskovali a nehnali se ve velkém počtu do šestnáctky. Nakonec míč vybojovali hosté.

90

Těsně před vápnem byl na konci devadesáté minutě faulován Ricardo Pereira. Adam Masina navíc vidí žlutou kartu, hodně smolné utkání pro hráče, jenž zavinil penaltu.

89

Adrian Mariappa nyní musel vystoupit a odehrát tak solidní míč po lajně. Leicester ale bude vhazovat a má na všechno čas, Brendan Rodgers je blízko jedenácté výhře v sezóně.

88

Utkání se dostává do úplného finiše. Hosté se pokouší útočit, ale stále nemají jedinou střelu na branku. Leicester se navíc brání velice dobře a nepřipouští drama.

87

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Troy Deeney, přichází Andre Gray.

86

James Justin si na levém křídle narazil míč se spoluhráčem a nakonec vybojoval rohový kop z levé strany. Dočkáme se druhé branky?

84

Konec utkání je stále více a více blízko. Nesledujeme úplně atraktivní utkání, Leicester nadále vede o jednu branku díky pokutovému kopu...

83

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Will Hughes, přichází Domingos Quina.

82

James Maddison to zkoušel přímo na první tyčku, ale Ben Foster byl na tuto situaci nejspíše připraven. Jeho nedůrazné zakončení ukryl v rukavicích.

81

Domácí se několik sekund pokoušeli vymyslet něco na levé straně. Nakonec se píská faul na Maddisona. Uvidíme tedy standardní situaci podobající se rohu.

Leicester City – Watford FC

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Vardy (pen.), 90+5. Maddison (Justin)

Karty:   38. Vardy (LEC), 41. Söyüncü (LEC), 63. Ndidi (LEC) – 46. Doucouré (WAT), 90. Masina (WAT)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 4:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:16.

Leicester City: Schmeichel – R. Pereira, J. Evans, Söyüncü, Fuchs – Ndidi – Ayoze Pérez (46. Praet), Tielemans (69. Choudhury), Maddison, H. Barnes (80. Justin) – Vardy.
Náhradníci: D. Ward – Justin, Morgan, Albrighton, Choudhury, Praet, Iheanacho.

Watford FC: Foster – Femenía, Mariappa, Cathcart, Masina – Doucouré, Capoue, Hughes (83. Quina) – Sarr, Deeney (87. A. Gray), Deulofeu (77. Success).
Náhradníci: Gomes – Foulquier, N. Chalobah, Quina, Dele-Bashiru, A. Gray, Success.

Rozhodčí: Pawson – Betts, Hussin