Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Brazílie – Jižní Korea

3:0

konec (2:0)

19.11.2019, 14:30 • Mohammed Bin Zayed Stadium, Abú Zabí • Milan Huppert

Tipsport: 1.38 4.86 9.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme za sebou přátelské mezistátní utkání, v němž Brazílie potvrdila roli favorita a Jižní Koreu porazila rozdílem tří gólů. Do vedení dostal Kanárky už v deváté minutě Lucas Paquetá, který zužitkoval centr Lodiho. V závěru první půle se prosadil krásně provedeným přímým kopem do levého horního rohu Philippe Coutinho. Ve druhém poločase se svěřenci kouče Titeho prosadili jen jednou, dělovku Danila nedokázal Jo Hyeon zkrotit. Brazilci jasným vítězstvím přerušili sérii pěti zápasů bez výhry, to Jihokorejci poznali přemožitele po devíti utkáních.

To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (16:26:03)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Poslední vteřinky střetnutí probíhají v poklidném duchu. Na balónu jsou Jihokorejci, kteří kombinují kolem středového kruhu, útočnou akci už nejspíše založit nestihnou.

90+2

Jung Woo-Young výborně přenesl na pravou stranu, kde kulatý nesmysl bezchybně zpracoval Kwon Chang-Hoon. Křídelník se pokusil centrem najít Hwanga, forvard z Bordeaux se ale přes Militaa neprobil.

90+1

Z dobrých dvaceti metrů to zkusil Emerson, jenže rána mu vůbec nesedla, míč trefil nečistě. Jo Hyeon-Woo mohl zůstat v klidu.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.

89

Rodrygo okamžitě po nástupu na trávník ukázal obrovskou rychlost. Na pravé straně předběhl Kim Jin-Suna, který soupeři vůbec nestačil. Bohužel se mu nedostalo podpory od spoluhráčů, proti další dvojici protihríčů už mladíček hájící barvy Bílého baletu neuspěl.

88

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Renan Lodi, přichází Emerson.
Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Gabriel Jesus, přichází Rodrygo.
Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Yoon Se-Yong, přichází Hwang In-Beom.

87

Závěr zápasu probíhá na útočné polovině Jižní Korey, ta se snaží vstřelit alespoň čestný zásah do Alissonovy svatyně.

86

Okamžitě po vhození autu se nově příchozí Roberto Firmino dpustil nedovoleného zákroku, když podrazil nic netušícího Jung Woo-Younga.

85

Richarlison si hodil míč kolem gólmana a čekal, zda nedojde mu brankář nelehne pod nohy. To se nestalo, Jo Hyeon-Woo si dal velký pozor, aby nedošlo ke střetu s protivníkem.

84

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Lucas Paquetá, přichází Roberto Firmino.

83

Na málo práce si Alisson rozhodně stěžovat nemůže, ovšem s dnešními zákroky mnoho práce neměl. Nyní přišla další rána doprostřed, tentokráte v podání Hwanga Ui-jo.

82

Yoon Se-Yong si všiml hodně vyběhnutého Alissona a z dobrých sedmdesáti metrů se ho pokusil přehodit. To se mu i podařilo, jenže balón neskončil v prostoru tří tyčí.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka zápasu. Brazálie si drží jasný tříbrankový náskok, o jejím vítězství už není nejmenších pochyb.

80

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Arthur, přichází Douglas Luiz.

79

Renan Lodi naskočil zpátky do hry a hned musel podstoupit sptinterský souboj s čerstvým Kwon Chang-Hoonem, který zvládl na výbornou, pomohl si malou domů brankáři.

78

Po jednom ze soubojů zůstal na hřišti sedět Renan Lodi. Podle první záběrů to vypadá na problémy s kotníkem. Je otázkou, zda levý bek bude schopen pokračovat ve hře.

77

Alisson se v posledních minutách rozhodně nenudí. Ani teď ovšem nemusl řešit nijak zlvášť těžkou situaci, slabou hlavičku Hwanga pokryl bez potíží.

Brazílie – Jižní Korea

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 9. Paquetá, 36. Coutinho, 60. Danilo

Karty:   34. Hwang Hee-Chan (KOR)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:9.

Brazílie: Alisson – Danilo, Marquinhos, Militao, Lodi (88. Emerson) – Fabinho, Arthur (80. Luiz) – Jesus (88. Rodrygo), Paquetá (84. Firmino), Coutinho – Richarlison
Náhradníci: Fuzato, Santos – Casemiro, Emerson, Felipe, Firmino, Luiz, Rodrygo, Silva, Wesley, Willian

Jižní Korea: Jo Hyeon-Woo – Jung-Woo Young, Kim Young-Gwon, Kim Min-Jae, Kim Jin-Su – Ju Se-Yong (88. Hwang In-Beom), Kim Moon-Hwan – Hwang Hee-Chan (65. Na Sang-Ho), Lee Jae-Sung (75. Kwon Chang-Hoon), Son Heung-Min – Hwang Ui-Jo
Náhradníci: Gu Sung-Yun, Kim Seung-Gyu – Hwang In-Beom, Jung Seung-Hyun, Kim Shin-Wook, Kwon Chang-Hoon, Kwon Kyung-Won, Lee Kangin, Lee Yong, Nam Tae-Hee, Na Sang-Ho, Park Joo-Ho

Rozhodčí: Al Junaibi (SAE)