Menu

Hokej

KHL

Barys Nur-Sultan – Avtomobilist Jekatěrinburg

3:2

po prodl. (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)

19.11.2019, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.37 3.9 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:51:29)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 4367 diváků.
Československá stopa v utkání

Jakub Kovář (JEK) – 32 zákroků, 3 góly, 91,4%
Střely na branku: 35 – 37
Je konec! Barys Nur-Sultan nakonec dokonal v prodloužení obrat a poráží Jekatěrinburg 3:2. Hosté sice vlétli do prodloužení o něco aktivněji, ale na konci první minuty nechali zakončit Darrena Dietze, který rozhodl o výhře domácího mužstva!

Konec zápasu.

60:57

60:57 Darren DIETZ - 3:2

60:57

Barys právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto! Domácí Barys nakonec bere bonusový bod! DARREN DIETZ projel s pukem ze středního pásma do pásma útočného, jednoduše zvolil zakončení zápěstím a překonal Jakuba Kováře.

60:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Avtomobilist se ihned vydal do útoku, ale zakončení zápěstím prolétlo kolem branky.

60:01

Začalo prodloužení.
Střely na branku: 33 – 36
Třetí třetina končí! Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního duelu nerozhodlo. Hosté si přitom na začátku závěrečné periody vzali zpět své ztracené vedení přesilovkovou trefou Nigela Dawese! Za dvě minuty však dokázal vyrovnat Linus Videll! O vítězi tak rozhodne prodloužení nebo případné samostatné nájezdy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:19

Barysu se nepovedla rozehrávka a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Hra se přestěhuje zpátky před branku kazašského výběru.

59:05

Hokejisté Avtomobilistu už uklidňují hru v obranném pásmu a nikam se neženou. Zdá se, že hostující celek bude spokojen minimálně s bodem.

58:16

Dan Sexton mohl rozhodnout! Holland jej našel krásnou přihrávkou od mantinelu, jenže Sexton lehkou tečí špičkou čepele domácího brankáře nepřekonal!

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:28

Jakub Kovář si poradil s nahozením z pravé strany ledové plochy. Český brankář navíc dokázal puk vyrazit mimo nebezpečný prostor před brankou.

57:05

Anton Sagadejev dostal přihrávku na modrou čáru, krásně si puk zpracoval, jenže bekhendovým nahozením minul horní tyč.

56:28

Po souboji v rohu obranného pásma Jekatěrinburgu to nejvíce odnesl hlavní rozhodčí, který chvíli zůstal ležet na ledové ploše, ale už je zpátky na nohou a může pokračovat v řízení duelu.

56:10

Atte Ohtamaa zastavil rozehrávku Avtomobilistu a rozjel útok domácího mužstva. Finský obránce našel Michajlise, který se ke střele nedostal.

55:18

Denis Bodrov vymyslel dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, kde se k puku prosmýkl Dan Sexton, který zkoušel překvapit domácího brankáře střelou do bližšího horního rohu, ale Edward Pasquale puk vytěsnil ramenem do ochranné sítě.

55:06

Po souboji na modré čáře se kotouč od jednoho z domácích hráčů odrazil na střídačku Avtomobilistu. Vhazuje se ve středním pásmu.

54:38

Hosté si tentokrát pomohli jen vyhozením do středního pásma. Unavení hokejisté v bílých dresech poté stačili vystřídat. Čerstvé síly poslal na led i domácí kouč.

54:10

Geoff Platt nahodil puk o mantinel do útočného pásma. Nikdo v bílém dresu se k jeho pobídce nedostal. Hokejisté Jekatěrinburgu jsou nepřesní.

53:28

Eric Tangradi se hnal za vlastním nahození do útočného pásma, ale měl proti sobě hned tři hokejisty v bílém, kteří mu nedovolili zakončit.

53:05

Edward Pasquale musel po dlouhé době vytáhnout dobrý zákrok. Domácí brankář si dal pozor na střelu z pravé strany a ukryl kotouč do lapačky.

52:32

Dustin Boyd dojel nahozený kotouč do útočného pásma a pohotově jej poslal na branku. Hokejisté Barysu jsou v této pasáži utkání mnohem aktivnější.

52:10

Dmitrij Ševčenko napadal rozehrávku Avtomobilistu v jeho obranném pásmu. Zadáci hostujícího mužstva si však poradili s rozehrávkou.

51:35

Curtis Valk získal odražený puk v rohu útočného pásma, jenže přihrávkou na modrou čáru zahnal své spoluhráče zpátky do středního pásma.

51:10

Pavel Akolzin dojel další přihrávku do útočného pásma, nicméně nikdo ze spoluhráčů jej tentokrát nepřijel podpořit.

50:26

Nikita Michajlis zahodil obrovskou šanci! Domácí hokejista vyplaval zcela osamocený před brankou Jakuba Kováře, kterého si dokonce položil, ale už nepřizvedl puk nad jeho beton!

50:10

Georgij Bělousov si vzal odražený puk za brankou Barysu, vybruslil si s ním do dobré pozice, ale prudkou pobídkou neoslovil spoluhráče.

49:28

Jesse Blacker poslal prudké nahození na pravé křídlo, nicméně ani na jeho pobídku nedosáhl nikdo ze spoluhráčů. Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo.

49:05

Pavel Akolzin si počkal na přihrávku před branku Jekatěrinburgu, jenže jeho pokus skončil na betonu pozorného Jakuba Kováře.

48:28

Hosté v plném počtu.

48:10

Curtis Valk střílel z pravého kruhu, ale proti jeho dělovce skvěle vystartoval hostující obránce, který kotouč srazil do bezpečí.

47:35

Jesse Blacker rozjel další akci domácího Barysu, jenže kazašskému celku se nyní nedaří založit přesilovkovou kombinaci.

47:10

Linus Videll vymyslel prudkou přihrávku před branku, jenže tam kralovali zadáci v bílém a jeden z nich puk pohotově vyhodil do středního pásma.

46:28

Barys si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za podrážení dostává Bodrov.

46:24

Jekatěrinburgu se vůbec nepovedla rozehrávka. Na prudkou přihrávku směřující na pravé křídlo nedosáhl nikdo v bílém a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.

46:10

Nigel Dawes obdržel přihrávku na pravý kruh a pohotově zakončil. Jeho pokus mířil k přední tyči, kam se včas přesunul pozorný brankář Edward Pasquale.

45:35

Anatolij Golyšev získal puk v rohu útočného pásma a bekhendem vymyslel prudkou přihrávku mezi kruhy. Tam na jeho pobídku nedosáhl nikdo ze spoluhráčů.

45:08

45:08 Linus VIDELL - 2:2

45:08

Barys právě vstřelil branku!
Je znovu vyrovnáno! Hostující Jekatěrinburgu vedení dlouho nevydrželo! LINUS VIDELL našel v útočném pásmu volný kotouč, dostal se před branku a překonal Jakuba Kováře zakončením k přední tyči! Bez asistence.

44:10

Anton Sagadejev projel za pukem do útočného pásma, kde svedl souboj s jedním z obránců, ale nedokázal se dostat k odraženému kotouči.

43:35

Pavel Akolzin tvrdým hitem odstavil od kotouče rozjetého Golyševa. Důrazný hokejista Barysu sklidil za svůj kousek potlesk domácích příznivců.

43:10

Hosté jsou po vstřelení druhé branky pořádně nabuzení a nadále se tlačí do útočného pásma. Tentokrát zakončoval Litovčenko, ale brankář Barysu byl u tyče včas.

42:57

42:57 Nigel DAWES - 1:2

42:57

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hostující celek dokázal bleskově využít přesilovou hru a bere si zpět své ztracené vedení! NIGEL DAWES dostal přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově zakončil a našel mezírku mezi betony domácího brankáře! Asistence: Brooks Macek, Geoff Platt.

42:53

Hosté si zahrají přesilovku. Domácí střídačka totiž vyfasovala dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.

42:28

Georgij Bělousov vybojoval odražený puk za brankou domácího celku, poslal přihrávku mezi kruhy, ale opět nenašel nikoho ze spoluhráčů.

42:05

Curtis Valk získal v útočném pásmu odražený kotouč, poslal prudkou přihrávku před branku, ale nikdo v modrém dresu na jeho pobídku nedosáhl.

41:26

Další akci Avtomobilistu zastavuje odpískané postavení mimo hru. Příliš rychlý byl při přechodu do útočného pásma Anatolij Golyšev.

41:10

Arťom Garejev vybojoval odražený puk v rohu útočného pásma, poslal jej bekhendem za branku, nicméně tam nebyl nikdo v bílém dresu.

40:35

Avtomobilist se také poprvé ve třetí části vydal do útoku. Anatolij Golyšev projel do útočného pásma, jenže jeho pokus skončil nad břevnem.

40:10

Barys uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí celek se ihned vydal do útoku, jenže Ševčenko z úhlu Kováře nepřekvapil.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:11.
Střely na branku: 26 – 26
Druhá třetina končí! S výkonem v prostřední dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího celku, kterým se podařilo vyrovnat! O branku Barysu se postaral důrazný Dmitrij Ševčenko! Také zbytek druhé části patřil domácímu mužstvu, ale Jekatěrinburg se zatím díky dobré práci v zadních řadách drží ve hře o body.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:18

Sergej Kudrjavcev zkoušel pozornost Jakuba Kováře nahozením od modré čáry. Český brankář dlouho letící puk viděl a ukryl jej v lapačce.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:29

Denis Bodrov si pod tlakem v obranném pásmu pomohl rozehrávkou o mantinel. Domácí Barys v posledních minutách skvěle napadá a znepříjemňuje soupeři rozehrávku.

38:10

Curtis Valk projel podél mantinelu za branku Avtomobilistu, nechal se odstavit od kotouče a naštvaně odjel na střídačku.

37:25

Curtis Valk si po skončení přesilové hry nabruslil na prudkou přihrávku mezi kruhy, odkud se pokusil zakončit, ale ve velké rychlosti promáchl.

37:11

Hosté v plném počtu.

36:28

Corban Knight pálil z prostoru mezi kruhy, ale jeden ze zadáků Avtomobilistu jeho ránu přizvedl mimo ledovou plochu. Vhazuje se po pravé ruce Jakuba Kováře.

36:04

Darren Dietz dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, pěkně si kotouč zpracoval, ale jeho nahození prosvištělo kolem zadní tyče.

35:11

První přesilovku si zahraje také domácí celek. Ivan Višněvskij dostává dvě minuty za sekání.

35:09

Barys se ubránil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se přestěhuje zpátky před branku kazašského mužstva.

35:02

Stěpan Chripunov projel do útočného pásma, nicméně jeho střela zápěstím prosvištěla kolem zadní tyče a puk pouze zaduněl o mantinel.

34:32

Pavel Akolzin si nabruslil na krásnou přihrávku mezi kruhy a špičkou čepele tečoval puk směrem před branku. Jeho teč však prolétla kolem zadní tyče.

34:10

Edward Pasquale vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí brankář našel Michajlise, který puk potáhl dopředu.

33:45

Starčenko střílel od modré čáry. Do jeho rány se pro změnu obětavým způsobem položil obránce v bílém, od jehož brusle se puk odrazil k mantinelu.

33:15

Curtis Valk udržel pro Barys útočné pásma, otočil se s pukem a poslal jej před branku. Nikdo v modrém dresu jeho pobídku nedokázal tečovat.

32:50

Snad poprvé v utkání se probudili také domácí příznivci, kteří ženou své oblíbence za vstřelením další branky.

32:30

Alexej Vasilevskij dojel nahození za branku Avtomobilistu, bez problémů se s kotoučem otočil a bekhendem rozehrál do středního pásma.

31:29

Georgij Bělousov nahodil puk do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém se k odraženému kotouči nedostal. Barys tak může rozjet další útok.

31:08

Jekatěrinburgu se vůbec nepovedla rozehrávka. Na dlouhou přihrávku od modré čáry nedosáhl nikdo v bílém a puk prosvištěl na zakázané uvolnění.

30:19

Darren Dietz si ještě prodloužil svůj pobyt na ledové ploše, ale jeho další akci zastavilo postavení mimo hru. Hra se přestěhuje do středního pásma.

30:03

Dietz střílel od modré čáry. Jakub Kovář jeho ránu dobře viděl a bez problémů stačil kotouč vykopnout pravým betonem mimo tři tyče.

29:13

29:13 Dmitrij ŠEVČENKO - 1:1

29:13

Barys právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Domácí Barys se nakonec dočkal vytoužené branky! Jakub Kovář sice dokázal vyrazit nahození od modré čáry, ale DMITRIJ ŠEVČENKO se skvěle zorientoval v předbrankovém prostoru a dopravil puk do sítě! Asistence: Pavel Akolzin, Leonid Metalnikov.

28:35

Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů si v posledních minutách není schopen vypracoval nějaký souvislý tlak.

28:03

Pavel Akolzin objel branku Avtomobilistu, zbavil se důrazného obránce, jenže bekhendem nedokázal přihrát do nebezpečného prostoru.

27:22

Hosté se znovu hnali do přečíslení dva na jednoho! Dan Sexton se opět ocitl v roli přihrávajícího hráče, ale jeho pobídku vypíchl pozorný obránce.

27:10

Jakub Kovář pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář pořádně zariskoval, ale jeho manévr mu vyšel zcela dokonale.

26:35

Nikita Michajlis procedil přihrávku do útočného pásma, jenže nikdo v modrém se do zakončení nedostal. Obrana Jekatěrinburgu zatím hraje skvěle.

26:10

Jekatěrinburg se po delší době dostal do útočného pásma. Dan Sexton si najel na zpětnou přihrávku mezi kruhy, ale pohotovou střelou trefil beton brankáře.

25:35

Jesse Blacker dostal přihrávku na modrou čáru a pohotově poslal puk směrem na branku. Kotouč se ztratil v chumlu těl před Kovářem a sudí přerušil hru.

25:10

Jesse Blacker projel do útočného pásma, jenže nedojel vlastní nahození. Odražený kotouč následně získali hokejisté Avtomobilistu.

24:45

Domácí v plném počtu.

24:10

Hokejisté Jekatěrinburgu se až nyní usadili v útočném pásmu, ale po krátké kombinaci se znovu nechali vytlačit za modrou čáru.

23:40

Barys se dokonce ve vlastním oslabení dostal do útoku. Dělovku od modré čáry dokázal Jakub Kovář vyrazit mimo tři tyče.

23:20

Jekatěrinburg se zatím nemůže usadit v útočném pásmu. Domácí celek skvěle brání modrou čáru.

22:45

Poprvé v utkání se bude vylučovat! Dvě minuty za sekání dostává Jegor Šalapov.

22:23

Curtis Valk dojel odražený puk na modré čáře, posunul kotouč do útočného pásma, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu Barysu.

22:10

Jakub Kovář si dal pozor na nahození od mantinelu a zkrotil neposedný kotouč. Vhazuje se po levé ruce bývalého brankáře Českých Budějovic.

21:32

Jefim Gurkin nahodil puk do útočného pásma, nicméně tam nebyl nikdo v bílém dresu. Zadáci domácího Barysu sebrali odražený kotouč a vyvezli jej do bezpečí.

21:10

Jekatěrinburg měl nyní drobné problémy s rozehrávkou v obranném pásmu, ale hosté si nakonec dokázali poradit a vyvezli kotouč mimo nebezpečný prostor.

20:31

Kazašskému celku se nyní pro změnu vůbec nepovedla rozehrávka. Prudký pas na levé křídlo byl příliš prudký a kotouč propadl na zakázané uvolnění.

20:10

Barys uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek se ihned vydal do útoku, jenže nikdo v modrém se neprobil do zakončení.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 15:21.
Střely na branku: 15 – 14
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté hostujícího celku. V úvodu třetiny se oba týmy spíše oťukávaly. O něco aktivnější byl domácí Barys, ale do vedení se v 10. minutě dostal Avtomobilist, jelikož se prosadil Peter Holland! Nur-Sultan poté opět zvýšil aktivitu a vypracoval si slibné šance. V brance Jekatěrinburgu ale zatím čaruje Jakub Kovář. Do kabin se proto jde za stavu 0:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:28

Jekatěrinburg se usadil v útočném pásmu, ale po zdlouhavé kombinaci si nikdo v bílém dresu netroufl na zakončení. Barys se opět ubránil.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:28

Brooks Macek dojel přihrávku na modrou čáru, zpracoval si puk a zakončil forhendem. Jeho pokus skončil na hrudi domácího brankáře.

18:03

Starčenko se snažil dotírat před brankou Jakuba Kováře. Český brankář si přijíždějícího soupeře včas všiml a vypíchl puk holí do bezpečí.

17:35

Brooks Macek nahodil puk po prknech za branku domácího mužstva. Za kotoučem se dral Pavel Dacjuk, ale domácí Barys byl v přesile.

17:08

Arkadij Šesťakov se tlačil do útočného pásma, jenže měl problém se zpracováním kotouče a důrazný Trjamkin mu nedovolil zakončit.

16:28

Jakub Kovář viděl nahození od modré čáry skutečně na poslední chvíli. Český brankář však zázračně vykopl puk betonem mimo tři tyče!

16:10

Brooks Macek vybojoval odražený puk ve středním pásmu, nahodil jej do pásma útočného, jenže tam nebyl nikdo v dresu Avtomobilistu.

15:28

Na druhé straně se do zakončení prosmýkl Pavel Akolzin, jenže Jakub Kovář zatím předvádí parádní výkon. Český brankář přizvedl puk ramenem do ochranné sítě.

15:10

Geoff Platt prověřil pozornost domácího brankáře zakončením z vlastní poloviny. Gólman Astany jeho pokus s přehledem vyrazil do rohu kluziště.

14:35

Pavel Dacjuk si dělal prostor za brankou Barysu, jenže důrazný Ohtamaa jej nenechal přihrát na modrou čáru. Barys v posledních minutách zvýšil důraz.

14:10

Brooks Macek si najel na nahození do útočného pásma, jenže bekhendem nedokázal puk uklidit do sítě. Odražený kotouč pak získali obránci.

13:38

Jesse Blacker rozjel další akci Barysu z vlastního obranného pásma. Domácí obránce našel Akolzina, který se přes obránce nedostal ke střele.

13:10

Leonid Metalnikov střílel od modré čáry. Jakub Kovář si udělal prostor, aby měl dobrý výhled a na poslední chvíli nebezpečnou střelu vykopl betonem.

12:35

Michail Mamkin si nabruslil na nádhernou přihrávku mezi kruhy a pohotově zakončil. Na poslední chvíli proti němu vystoupil obránce, který ránu srazil do bezpečí.

12:10

Curtis Valk spěchal za vlastním nahozením do útočného pásma. Útočník Barysu svedl souboj s Trjamkinem, který jej důrazným hitem nepustil k rozehrávce.

11:30

Nikita Michajlis projel do útočného pásma, proti dvojici obránců si udělal prostor pro zakončení, ale jeho pokus zápěstím Jakub Kovář s přehledem vyrazil.

11:10

Arťom Garejev se otočil na modré čáře, protlačil se do střelecké pozice, jenže jeho bekhendovou střelu přizvedl domácí brankář nad břevno.

10:28

Nigel Dawes se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, krásně si srovnal kotouč ke střele forhendem, ale domácí brankář vytáhl neskutečný zákrok!

10:10

Jekatěrinburg se znovu tlačil do útočného pásma, jenže Anatolij Golyšev byl příliš rychlý a projel do postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.

09:44

09:44 Peter HOLLAND - 0:1

09:44

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Avtomobilist se dostává do vedení! Hosté skvěle sehráli přečíslení dvou hráčů proti jedinému obránci. Dan Sexton skvěle načasoval přihrávku na svého kolegu a PETER HOLLAND pohotovou střelou otevřel skóre! Asistence: Dan Sexton, Vjačeslav Litovčenko.

09:11

Denis Bodrov projel do útočného pásma ještě před kotoučem a zmařil útočnou akci vlastního celku. Po ofsajdu se vhazuje ve středním pásmu.

08:53

Hosté vyhodili puk do obranného pásma Barysu a odjeli na střídačku. Pokračuje oboustranné oťukávání.

08:30

Curtis Valk dostal přihrávku do rohu útočného pásma, pohotově poslal puk mezi kruhy, jenže tam nenašel nikoho v modrém dresu domácího Barysu.

07:19

Michail Mamkin střílel od modré čáry, nicméně jeho pokus zápěstím postrádal potřebnou přesnost a prosvištěl kolem zadní tyče domácí klece.

07:03

Jakub Kovář si dal pozor na nahození od modré čáry a raději puk přizvedl do ochranné sítě. Barys tak vybojoval vhazování v útočném pásmu.

06:35

Jegor Šalapov dostal přihrávku za branku hostujícího celku, ale ihned se u něj vyrojili dva obránci v bílém, kteří mu nedovolili přihrát do prostoru před brankou.

06:10

Nigel Dawes dostal přihrávku na levý kruh a pohotově zakončil. Domácí brankář měl proti jeho pokusu čistý výhled a připsal si snadný zákrok. Vhazuje se po jeho levici.

05:38

Jesse Blacker zachytil nepřesnou rozehrávku Jekatěrinburgu a otočil hru na pravou stranu. Ani akce domácího Barysu neměla dlouhého trvání.

05:10

Pavel Akolzin nahodil puk do útočného pásma, ale tam se nepohyboval nikdo v modrém dresu domácího Barysu. Úvodní minuty jsou hodně opatrné.

04:35

Nikita Michajlis se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, srovnal si kotouč na forhend, ale jeho svižnou střelu zápěstím zablokoval obránce.

04:10

Pavel Akolzin dojel nahození do rohu útočného pásma, jenže tam k němu skvěle přistoupil obránce v bílém dresu, který mu nedal prostor k rozehrávce.

03:28

Další akci hostujícího mužstva zastavuje postavení mimo hru. Jefim Gurkin byl příliš rychlý a projel do útočného pásma ještě před kotoučem.

03:10

Jekatěrinburg rozjel další akci od vlastní branky. Hostující celek se snaží tlačit do útoku, ale obrana Astany skvěle napadá už od červené čáry.

02:19

Na druhé straně musel zasahovat také Jakub Kovář. Český brankář se přesunul k levé tyči a ukryl slabou střelu do lapačky. Vhazuje se po jeho levé ruce.

02:06

Pavel Dacjuk se v útočném pásmu probil k odraženému kotouči a pohotově jej poslal směrem na domácí brankář. Edward Pasquale jeho ránu ukryl v lapačce.

01:35

Alexej Makljukov rozjel další útočnou akci domácí Astany. Jeho přihrávka bekhendem propadla do útočného pásma, kde kralovala obrana Avtomobilistu.

01:10

Brankář Pasquale vyrazil za svou branku, kde zastavil prudké nahození po mantinelu. Nikdo v dresu Jekatěrinburgu rozehrávku soupeře neatakuje.

00:45

Hosté si pomohli vyhozením kotouče za modrou čáru a vydali se na střídačku. Také domácí kouč poslal na ledovou plochu čerstvé síly.

00:10

Astana uspěla na úvodním vhazování první třetiny a ihned se vydala do útoku. Nikdo v modrém se však nedostal do zakončení.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská a kazašská hymna.
Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Barys bude hrát v modrém, zatímco Jekatěrinburg oblékne bílé dresy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Češi a Slováci

Jakub Kovář (JEK) – 24 zápas, 92,62%
Vzájemný duel

Dnešní soupeři se spolu utkali na konci října. Jekatěrinburg slavil na ledě Astany vítězství 4:3 v prodloužení.
Barys Nur-Sultan

Jediný kazašský zástupce v Kontinentální hokejové lize je na tom o něco lépe. Barys sehrál rovněž dvacet šest zápasů, ale vybojoval v nich třicet tři bodů. S touto vizitkou mu patří čtvrtá pozice Východní konference. Na třetí Ufu navíc ztrácí jen dva body. V posledním duelu však Barys prohrál 3:2 v prodloužení na ledě Dynama Moskva. Nejproduktivnějším hráčem je s jednadvaceti kanadskými body Nigel Dawes.
Avtomobilist Jekatěrinburg

Jekatěrinburg letos neprožívá tolik vydařenou sezónu jako v předchozím ročníku. Zatím má za sebou šestadvacet odehraných zápasů, ve kterých vybojoval třicet bodů a patří mu devátá pozice Východní konference. Na osmý Vladivostok zatím ztrácí jen dva body. Poslední čtyři duely v řadě však dokázal opanovat. Naposledy zvítězil 4:2 na ledě Traktoru Čeljabinsk.
Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Barysem Nur-Sultan a Avtomobilistem Jekatěrinburg. Duel začíná ve 14:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

Barys Nur-Sultan – Avtomobilist Jekatěrinburg

3:2

po prodl. (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 30. Ševčenko (Akolzin, Metalnikov), 46. Videll, 61. Dietz – 10. Holland (Sexton, Litovčenko), 43. Dawes (Macek, Platt)

Barys Nur-Sultan: Pasquale (Kudrjavcev) – Dietz, Ohtamaa, Blacker, Metalnikov, Makljukov, Šalapov, Orechov – Tangradi, Boyd, Videll – R. Starčenko, Knight, Michajlis – Ševčenko, Valk, Akolzin – Šesťakov, Sagadejev, Asetov – Musorov.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Fomin) – Trjamkin, Alexej Vasilevskij, Mamkin, D. Bodrov, I. Višněvskij, Gurkin, Pereljajev – Golyšev, Macek, Dawes – Sexton, Holland, Litovčenko – A. Garejev, Dacjuk, Bělousov – Obidin, Platt, Chripunov – Ovčinnikov.

Rozhodčí: Bělov, Vasiljev – Sivov, Šalagin

Diváci: 4367

Průběh zápasu
1. třetina
09:44 JEK 0:1 Holland (Sexton, Litovčenko)
Po 1. třetině
2. třetina
22:45 AST 2 Šalapov, sekání
29:13 AST 1:1 Ševčenko (Akolzin, Metalnikov)
35:11 JEK 2 I. Višněvskij, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
42:53 AST 2 příliš mnoho hráčů
42:57 JEK 1:2 Dawes (Macek, Platt)
45:08 AST 2:2 Videll
46:28 JEK 2 D. Bodrov, podrážení
Po 3. třetině
Prodloužení
60:57 AST 3:2 Dietz
po prodl.