Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Slovensko – Gruzie

3:2

konec (1:1)

18.11.2019, 18:00 • Štadión pod Zoborom, Nitra • Skupina 2 • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.84 3.97 4.08 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:11:40)
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 28:13.
Slovensko tedy zaznamenalo druhou výhru v kvalifikaci a ze čtvrtého místa ztrácí na nejlepší duo z Francie a Švýcarska už jen tři body. Stále však je v hodně nevýhodné pozici, neboť má o jeden odehraný zápas více.
Je dobojováno! Velice důležité střetnutí o zvýšení naděje na postup na evropský šampionát hráčů do 21 let končí těsnou výhrou Slovenska. Domácí od osmé minuty prohrávali, nicméně po vyrovnání Kolesára využili hru v početní převaze. Herc a Gamboš pěknými trefami zpoza vápna upravili stav na 3:1 a v tu chvíli se už zdálo, že je hotovo. Svěřenci trenéra Guľy ale byli hodně nedisciplinovaní, dohromady měli bezmála třicet faulů a doplatili na to vyloučením Pokorného. Gruzie se ještě namotivovala k závěrečnému náporu, Spanderašvili v 89. minutě snížil a po dalším rohu dokonce nechybělo mnoho, aby došlo i na vyrovnání.

90+9

Konec zápasu.

90+9

Almásimu v protiútoku chyběla rychlost. Na druhé straně se mu nabízel Ďuriš, ale vyčerpaný domácí útočník o balón přišel.

90+8

Dávno běží už osmá minuta původně čtyřminutového nastavení. Hosté si i tak troufli v klidu kombinovat ve středu hřiště a až po dlouhé době se přesunuli doprava, odkud neodcentroval Ninua.

90+7

Špyrkovi utekl míč na hranici pokutového území, když se snažil najít Kovaľa. Gruzínci pak rychle ztratili míč a asi už jim nezbude čas na vyrovnání.

90+6

Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Marián Chobot, přichází Martin Kovaľ.

90+4

V prostoru mezí střídačkami vznikla velká šarvátka, do které se zapojily oba realizační týmy. Hlavní sudí udělil hned tři červené karty, z toho jednu z nich vyfasoval rozzuřený guríznský kouč Cecadze.

90+3

Opět Slováci úplně nezvládli bránění rohového kopu. Giorgi Kucia se dostal ke střele, kterou domácí obránci odrazili těsně před brankovou čárou!

90+2

Ninua při přímém kopu vsadil hlavně na přesnost. Šipoš se tak v pohodě zvládl odrazit k levé tyči a balón vyrazit.

90+1

Nad rámec druhého poločasu jsou přidány čtyři minuty.

90

Martin Gamboš se po tvrdém střetu s Kavtaradzem zatím nezvedá. Podle rozhodčího však fauloval právě slovenský reprezentant.

89

89. Nugzar SPANDERAŠVILI - 3:2

89

Gruzie právě vstřelila branku!
Pár minut před koncem tu přece jenom máme ještě velké drama! Rohový kop z pravé strany zrealizoval Ninua. Balón propadl přes balík těl až na NUGZARA SPANDERAŠVILIHO a ten ho pohotově přesměroval za Šipošova záda.

88

Dávid Ďuriš vysunul na levé straně Chobota, ale před Almásim stihl zastavit balón Gugešašviliho. Na druhé straně dostal pas za obranu Bugridze, jenž z úhlu trefil jen prvního obránce.

87

Špyrkův centr z pravé strany nepatřil mezi ty nejpovedenější. Hosté opět chtěli rychle zaútočit, ovšem Bugridze byl zpomalen taktickým faulem.

Slovensko – Gruzie

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 28. Kolesár, 52. Herc, 66. Gamboš – 8. Kucia, 89. Spanderašvili

Karty:   25. Šulek (SVK), 62. Herc (SVK), 73. Pokorný (SVK), 79. Almási (SVK) – 25. Ločošvili (GRU), 76. Kucia (GRU), 86. Tabatadze (GRU)   83. Pokorný (SVK) – 40. Ločošvili (GRU)

Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 28:13.

Slovensko: Šipoš – Vallo, Šulek, Oravec, Mojžíš – Gamboš, Pokorný, Herc (C) (68. Špyrka) – Kolesár (58. Ďuriš), Almási, Chobot (Kovaľ).
Náhradníci: Vantruba – Špiriak, Adamec, Fábry, Ďuriš, Kovaľ, Kopas, Špyrka, Sluka.

Gruzie: Gugešašvili (C) – Beriašvili, Ločošvili, Kobouri – Mali (59. Spanderašvili), Kucia, Kočorašvili (59. Ninua), Tabatadze – Kvaracchelia (43. Silagadze), Kochreidze (59. Kavtaradze), Davitašvili (59. Bugridze).
Náhradníci: Buliškeria – Ninua, Spanderašvili, Kavtaradze, Andronikašvili, Ugrechelidze, Silagadze, Bugridze, Ardazišvili.

Rozhodčí: Hamiti – Bregasi, Agaraj (všichni ALB)

Diváci: 1 828