Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Španělsko – Rumunsko

5:0

konec (4:0)

18.11.2019, 20:45 • Estadio Wanda Metropolitano • Skupina F • David Suchý

Tipsport: 1.17 8.14 19.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Španělska, které svého soupeře porazilo poměrem 5:0. I druhý poločas nám přinesl naprosto dominantní výkon domácích hráčů, kteří se ale nikam nehnali. I tak si Španělsko vypracovalo několik slibných šancí, přičemž se ještě jednou radovali. Rumunsko dnes nepředvedlo povedený výkon, za celý zápas i vypracovalo pouze jednu slibnější šanci. (22:35:36)
Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 10:0. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 10:7.

90+3

Konec zápasu.

90+2

90+2. Mikel OYARZABAL - 5:0

90+2

Španělsko právě vstřelilo branku!
Tak přeci jenom se domácí hráči dočkali pověstného bůra pro soupeře! Celkem kostrbatá kombinace nakonec přinesla Busquetsovu prudkou nahrávku k pokutovému území, kde se nacházel MIKEL OYARZABAL. Posledně jmenovaný hráč si přichystal střelu levou nohou, která bezpečně směřovala k tyči.

90+1

Z druhé vlny se ještě do míče opřel Saúl, který to zkoušel pravou nohou. Ta nakonec vyprodukovala střelu kousek vedle branky, obešlo se to bez zákroku.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Španělsko kráčí za dalším vítězstvím, ještě by se mělo něco málo nastavovat.

88

Busquets vypomohl s vyvezením míče na opačnou polovinu, kde to Gayá zkoušel kolmicí na Saúla, po jehož pasu si hodně podezřele počínal Baluta.

87

Aby toho nebylo málo, tak Oyarzabal zahrával další rohový kop, kterým se pokoušel najít spoluhráče na zadní tyči. Martínez nakonec sklepl na Saúla, který pálil vedle.

86

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, stále čekáme na případnou pátou branku. Španělsko je stále dominantní, avšak už delší dobu čeká na šanci.

85

Domácí hráči si vybojovali rohový kop, který si z levé strany vyzkoušel Oyarzabal. Jeho vysoký centr putoval na hlavu Alcácera, jenž prodlužoval mimo dosah Albiola.

81

K balónu se postavil Alcácer, který to vzal sám na sebe. Tvrdé zakončení pravačkou opět skončilo pouze na zdi, Španělsko vzal vybojovalo hrací předmět zpět.

80

Momentálně se nehraje, na zemi se totiž v bolestech ocitl Oyarzabal. Nakonec to nevypadá na nic vážnějšího, Španělsko bude zahrávat standardní situaci.

79

Byl to právě Stanciu, který doslova vletěl do Martíneze. Tento střet si vyžádal odpískání nedovoleného zákroku, záložník pražské Slavie se za svůj čin omluvil.

78

Rohový kop nepřinesl nic nebezpečného, nicméně hosté pokračovali v aktivitě. Stanciu se dostal do obležení, nakonec se mu povedlo trefit napadajícího Albiola.

77

Oyarzabalovi se zatím moc nedaří, což jasně dokumentoval celkem zbytečný faul na vlastní obranné polovině. Po něm si Rumunsko vyzkouší rohový kop.

76

Albiol byl po předchozí standardní situaci lehce otřesen, avšak tentokráte se plně podílel na další útočné akci, která skončila na samotné hranici šestnáctky.

75

Posléze se do šance mohl dostat Stanciu, jenomže rozruch před brankou byl naprosto zbytečný. Jednalo se o ofsajd, který byl z opakovaného záběru hodně těsný.

Španělsko – Rumunsko

5:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 8. Ruiz, 33. G. Moreno (Cazorla), 43. G. Moreno (Gayá), 45. Rus (vla.), 90+2. Oyarzabal (Busquets)

Karty:   25. Busquets (ESP) – 36. Nedelcearu (RUM)

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 10:0. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 10:7.

Španělsko: Arrizabalaga – Gayá, I. Martínez, Ramos (C) (62. Albiol), Carvajal – Ruiz, Busquets, Saúl Ñíguez – G. Moreno (57. Oyarzabal), Morata, Cazorla (67. Alcácer).
Náhradníci: Pau López, de Gea – Alcácer, Albiol, Th. Alcântara, Bernat, Rodri, Navas, Olmo, Oyarzabal, Sarabia, Francisco Torres.

Rumunsko: Tătăruşanu (C) – Benzar, Rus, Nedelcearu, Tosca – T. Baluța, Marin (65. Cicaldau) – Hagi (73. Nistor), Stanciu, Coman (56. Mitrita) – Puşcaş.
Náhradníci: Lung, Nita – Alibec, Bancu, Budescu, Cicaldau, Deac, Keșerü, Mitrita, Mogoş, Nistor, Burcă.

Rozhodčí: Kulbakov – Žuk, Masljanko (všichni Bělorusko)