Menu

Fotbal

Evropská liga

FC Porto – Glasgow Rangers

1:1

konec (1:1)

24.10.2019, 18:55 • Estádio Do Dragão, Porto (kapacita 50.399 diváků) • Skupina G • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.6 4.14 5.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:48:55)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:15.
Je konec! Porto nakonec uhrálo s Rangers remízu 1:1. Ani jeden z týmů nemohl dlouhou dobu najít recept na obranu svého soupeře. Až ve 37. minutě dokázal otevřít skóre krásnou střelou domácí Díaz! Skotský celek však nesložil zbraně a ještě před přestávkou srovnal. Rychlý brejk úspěšně zakončil Morelos! Po změně stran byl o něco aktivnější skotský celek, ale Borna Barišić nechal vyniknout domácího brankáře! V závěru mohlo rozhodnout také Porto, ale Marega ve velké šanci trefil brankáře McGregora.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Hosté drží míč daleko od vlastní branky a sbírají cenné vteřinky. Portu už moc času na vstřelení rozhodující branky nezbývá.

90+2

Jesús Manuel Corona se hnal do vápna, jenže si pomohl faulem také v souboji s Halanderem. Domácí se okrádají o možnost vytvořit si tlak.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Allan McGregor vyrazil z branky na malé vápno, kde se proti němu provinil faulem důrazný Corona. Rangers našetří další vteřinky k dobru.

89

Kamara vypomohl spoluhráčům z obrany a z hranice velkého vápna odkopl míč daleko na polovinu Porta. Tlak domácích v posledních minutách sílí.

88

Marega se mohl stát hrdinou! Domácí útočník si ve vápně naběhl na centr z levé strany, ale jeho střelu placírkou skvěle vyrazil Allan McGregor!

87

Domácí celek se snaží tlačit na polovinu Rangers, ale Portu se vůbec nedaří v přechodové fázi. Obrana Rangers naopak brání skvěle.

86

Rangers zahrávalo přímý kop ze skvělé pozice. Jeho rozehrávky se ujal James Tavernier, jehož rána prolétla nad břevnem domácí svatyně.

85

Ojo si ihned vzal míč na polovině hřiště a pelášil s ním k brance domácího Porta. Pozorný Pepe se mu vrhl pod nohy a riskantním skluzem mu zamezil v zakončení.

84

Střídání v týmu Rangers FC: ze hřiště odchází Ryan Jack, přichází Scott Arfield.
Střídání v týmu Rangers FC: ze hřiště odchází Brandon Barker, přichází Sheyi Ojo.

84

Bouřlivák Pepe se dnes také zapíše na seznam potrestaných hráčů.

83

Po rohovém kopu se do zakončení dostal Marcano, ale domácí stoper byl možností natolik překvapen, že poslal míč úplně mimo branku.

82

Helander si splnil své defenzivní povinnosti, když na zádech udržel Maregu a nedal mu prostor k odcentrování. Porto následně vybojovalo rohový kop.

81

V souběžně hraném utkání skupiny G vedou Young Boys Bern nad Feyenoordem 2:0!

FC Porto – Glasgow Rangers

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 37. Díaz – 44. Morelos (Barišić)

Karty:   70. B. Costa (PRT), 75. Telles (PRT), 84. Pepe (PRT) – 15. Barišić (RFC), 31. Jack (RFC), 79. Helander (RFC)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 14:15.

FC Porto: Marchesín – J. M. Corona, Pepe, Marcano, Telles – Otávio (61. B. Costa), Danilo, Uribe, Díaz (63. Nakadžima) – Marega, Luís (77. Tiquinho Soares).
Náhradníci: D. Costa – B. Costa, Manafá, Mbemba, F. Silva, Nakadžima, Tiquinho Soares.

Glasgow Rangers: McGregor – Tavernier, Goldson, Helander, Barišić – S. Davis – Barker (84. Ojo), Jack (84. Arfield), Kamara, Kent (77. Aribo) – Morelos.
Náhradníci: Foderingham – Arfield, Aribo, Defoe, J. Flanagan, Ojo, Katić.