Menu

Fotbal

Evropská liga

Istanbul Başakşehir FK – RZ Pellets Wolfsberger AC

1:0

konec (0:0)

24.10.2019, 18:55 • Başakşehir Fatih Terim Stadium, Istanbul • Skupina J • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.15 3.47 3.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:49:02)
Statistiky:
Střely na branku: 4 – 2
Střely mimo: 6 – 8
Držení míče: 55% – 45%
Rohové kopy: 3 – 10
Ofsajdy: 2 – 4
Fauly: 9 – 8
Žluté karty: 3 – 3.
Je dobojováno! Başakşehir zejména v první půli nepodal zrovna přesvědčivý výkon. Po změně stran už ale měl hru pod kontrolou a pouštěl soupeře jen k občasné střelbě z dálky. Vítězství tureckého favorita zařídil v osmasedmdesáté minutě İrfan Can Kahveci, který po individuální akci zavěsil k zadní tyči a rozhodl o konečném výsledku 1:0. Pro turecký klub je to velmi důležitá výhra, díky které se bodově dotáhl na svého dnešního soupeře a posunul se v tabulce skupiny J na druhé postupové místo.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Pomalu se rozbíhá druhá a zároveň i poslední nastavená minuta. Po faulu Crivelliho na Leitgeba rozehrál Liendl standardní situaci, ale Günokova branka ani v tomto případě v bezprostředním ohrožení nebyla.

90+1

Střídání v týmu RZ Pellets Wolfsberger AC: ze hřiště odchází Lukas Schmitz, přichází Marc Andre Schmerböck.

90

Střídání v týmu Istanbul Başakşehir FK: ze hřiště odchází Edin Višća, přichází Ugur Ucar.

89

89. Edin Višća (IBS)

89

Višća roztáhl hru doprava na Caiçaru a sám pokračoval dovnitř pokutového území, kde sice dostal od brazilského parťáka dobrou přihrávku, následnou střelu mu před brankovou čarou zastavil Novak.

89

A další zákrok skvěle hrající stoperské dvojce Başakşehiru. Novakův přízemní centr z pravé strany skončil na Škrtelovi.

88

Wolfsberger nalezl na soupeřovu rozehrávku a opakovaně získal míč na útočné polovině. Znovu to ale stačilo jen na střelu zpoza vápna, kterou Ritzmaierovi poněkolikáté zablokoval Škrtel.

87

Alexander Schmidt neměl šanci zachytit přenesení hry k levé postranní čáře. Vhazovat bude Júnior Caiçara a turecký tým tak může šetřit další desítky vteřin.

86

86. Robinho (IBS)

86

Kahveci si dal záležet na centru na veterána Robinha, který si vstoje navedl míč na pravačku, ale zleva o kousek minul vzdálenější tyč.

85

Mario Leitgeb svou přihrávkou trefil Okechukwua. Odražený míč si vzal Sollbauer, ale znovu si musel pomoct přihrávkou na gólmana.

84

Novak prohrál osobní souboj, po kterém se míč dostal k Robinhovi. Jeho centr ale propadl na druhý konec hřiště a tam ho nedokázal chytit ani Júnior Caiçara.

83

Hosté se poměrně snadno dostali k rohovému kopu. Günok ale mohl zůstat v klidu, protože Leitgeb během letu centrovaného míče fauloval Mehmeta Topala.

82

Michael Novak vhazoval z poloviny hřiště. Nikdo v bílém se mu ale nenabídl a vše tak musel vyřešit přihrávkou k vlastnímu brankáři Koflerovi.

81

Účastník turecké Superligy je naopak při chuti a rád by dal soupeři definitivní K. O. Střelou z dálky se o to znovu pokusil autor gólu Kahveci, ale tentokrát o velký kus minul prostor mezi tyčemi.

Istanbul Başakşehir FK – RZ Pellets Wolfsberger AC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 78. Kahveci (Okechukwu)

Karty:   21. Crivelli (IBS), 30. Gulbrandsen (IBS), 44. Škrtel (IBS) – 4. Leitgeb (WAC), 37. Sollbauer (WAC), 66. Liendl (WAC)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:8. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 9:8.

Istanbul Başakşehir FK: Günok – Caiçara, Ponck, Škrtel, Clichy – Tekdemir (C) (46. Okechukwu), Topal, Kahveci – Višća (90. Ucar), Crivelli, Gulbrandsen (64. Robinho).
Náhradníci: Babacan – Arda Turan, Ba, Behich, Ucar, Okechukwu, Robinho.

RZ Pellets Wolfsberger AC: Kofler – Novak, Sollbauer (C), Rnić, Schmitz (90+1. Schmerböck) – Schmid, Leitgeb, Liendl, Ritzmaier – Niangbo (76. Schmidt), Weissman.
Náhradníci: Kuttin – Gollner, Schmidt, Sprangler, Wernitznig, Schmerböck, Gölles.

Rozhodčí: Peljto – Ibrisimbegović, Beljo (všichni BEH)