Menu

Fotbal

Evropská liga

Arsenal FC – Vitória SC Guimarães

3:2

konec (1:2)

24.10.2019, 21:00 • Emirates Stadium, Londýn • Skupina F • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.29 6.1 10.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že střídající Nicolas Pépé otočil stav zápasu na stranu Arsenalu, se loučím a přeji vám dobrou noc. (22:59:50)
Arsenal ve druhém poločase šel za vítězstvím, když utekl hrobníkovi z lopaty. Dlouho to vypadalo, že se portugalský celek bude radovat z výhry – později z nerozhodného stavu. Jenže v pětasedmdesáté minutě přišel na trávník Nicolas Pépé, jehož dva trestňáky rozhodly o tom, že The Gunners zůstávají neporaženi. Vitória tak odjíždí z Anglie bez bodu, což je pro ni kruté, ale rozhodně se hostující hráči za svůj výkon nemusí stydět. Zejména v prvním poločase byl Guimarães lepším mužstvem.

90+3

Konec zápasu.

90+2

90+2. Nicolas PÉPÉ - 3:2

90+2

Arsenal právě vstřelil branku!
Druhý přímý kop, druhý gól! Arsenal ve druhém poločase devastoval soupeře a dočkal se otočení stavu zápasu! K přímému kopu se postavil NICOLAS PÉPÉ, jehož pokus zamířil do levé šibenice. Miguel Silva znovu zbytečně plachtil vzduchem, protože na tohle nemohl mít.

90+2

Matteo Guendouzi si naběhl do středu hrací plochy a vynutil si faul kousek za šestnáctkou! Arsenal bude mít jedinečnou šanci otočit stav zápasu na svou stranu, podaří se mu to?

90+1

K postranní čáře přistoupil čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukázal, že se budou hrát tři minuty navíc. V podobné době mířil do šestnáctky Emiliano Martínez, který za sebou zapomněl balon, a tak bylo po šanci.

89

O kolmici do pravé části pokutového území se pokusil Matteo Guendouzi, ovšem dříve byl u míče Miguel Silva, který tak do šance nepustil nabíhajícího Héctora Bellerína.

88

U postranní čáry operoval Kieran Tierney, jehož centr na roh srazil Victor García. K praporku rychle přispěchal Nicolas Pépé, jehož načechraný míč odvrátila obrana, Arsenal je ale stále na balonu a kombinuje.

87

Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Davidson, přichází Rochinha.

85

85. Rob Holding (ARS)

85

Další přímý kop rozehrál Nicolas Pépé, který tentokrát centroval. Balon zamířil do nebezpečné pozice, kde vyplul osamocený Rob Holding, jehož hlavička mířila k pravé tyči. Ovšem Miguel Silva se zaskvěl výborným zákrokem.

84

Žlutou kartu dostává Edmond Fayçal Tapsoba (Vitória SC Guimarães).

83

A další centr letěl do šestnáctky, ovšem zakončení mířilo jen nad branku. Shkodran Mustafi věděl, že měl poslat balon do branky, ale v nadějné pozici selhal.

82

Tlak domácího celku je větší, ale stav zápasu se zatím neotočil na stanu Kanonýrů! Héctor Bellerín si naběhl na pravé straně a vnikl do šestnáctky, kde dal balon pod sebe. Ve vyložené situaci se nacházel Gabriel Martinelli, který nastřelil přesouvající se ho brankáře.

80

80. Nicolas PÉPÉ - 2:2

80

Arsenal právě vstřelil branku!
Přišel, viděl, vyrovnal! K volnému kopu se postavil NICOLAS PÉPÉ, jehož zakončení se zatočilo přesně do vzdálenějšího spodního rohu branky. Miguel Silva se po balonu natahoval marně, a tak je Arsenal zase na koni.

78

Nicolas Pépé si pro balon doběhl až mezi záložníky a pokusil se o přihrávku mezi dva soupeře. Balon na spoluhráče neprošel, a tak se ho zmocnil soupeř, který hru poslal odkopem na polovinu Arsenalu.

Arsenal FC – Vitória SC Guimarães

3:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 32. Martinelli (Tierney), 80. Pépé, 90+2. Pépé – 8. Edwards (García), 37. Da Silva (Davidson)

Karty:   35. Mustafi (ARS), 75. A. Lacazette (ARS) – 58. García (GUM), 61. Poha (GUM), 84. Tapsoba (GUM)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:9. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:12.

Arsenal FC: E. Martínez – Tierney, Holding, Mustafi, Bellerín (C) – Torreira, Willock (46. D. Ceballos) – Martinelli, Smith-Rowe, Maitland-Niles (46. Guendouzi) – A. Lacazette (75. Pépé).
Náhradníci: Leno – D. Ceballos, Pépé, Chambers, Guendouzi, Kolašinac, Saka.

Vitória SC Guimarães: M. Silva – Venâncio (C), García, Hanin, Tapsoba – A. Almeida (64. Rodrigues), Agu, Poha – Edwards (70. A. Pereira), Davidson (87. Rochinha), Da Silva.
Náhradníci: Douglas – Pedro Henrique, Bonatini, Rochinha, Elmusrati, A. Pereira, Rodrigues.

Rozhodčí: Serdar Gözübüyük – Charles Schaap, Jan de Vries (všichni NED)