Menu

Fotbal

Italská Serie A

Spal – S. S. Lazio

2:1

konec (0:1)

15.09.2019, 15:00 • Stadio Paolo Mazza (Ferrara) • 3. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 5.85 4.17 1.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Spal přehrál favorita střetnutí, se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne. (17:06:40)
Ve třetím kole Serie A nesplnilo Lazio roli favorita a odjíždí bez bodů. Hostující mužstvo totálně prospalo druhý poločas, v němž nejprve ztratilo vedení a následně prohrávalo. Naopak Spal ve druhé pětačtyřicetiminutovce výrazně přidal a zaslouženě zvítězil.

Pokud se podíváme do tabulky zjistíme, že Spal se díky první výhře v sezóně posunul na čtrnácté místo. Lazio je ještě o trochu výše, aktuálně jej najdeme na osmé pozici.

90+7

Konec zápasu.

90+7

Dalším potrestaným hráčem Federico Di Francesco (Spal), který se snažil zdržovat hru.

90+6

V poslední minutě mohl jít Spal znovu do akce, jenže v souboji jeden na jednoho neprošel Federico Di Francesco. Lazio má snad poslední šanci na vyrovnání.

90+4

Ze středu hrací plochy přišla přihrávka na pravou stranu šestnáctky, kam si nabíhal Federico Di Francesco. Jemu zakončení vůbec nesedlo a zamířilo hodně vedle branky.

90+2

90+2. Jasmin KURTIĆ - 2:1

90+2

Spal právě vstřelil branku!
Domácí mužstvo otáčí stav zápasu na svou stranu! První zakončení obrana Lazia ještě odvrátila, ale následná dorážka skončila ve vzdálenějším dolním rohu branky. JASMIN KURTIĆ je tak hrdinou okamžiku a užívá si oslav ze strany fanoušků.

89

Francesco Acerbi (Lazio) se snažil zvednout ležícího soupeře. Tomu se na nohy očividně nechtělo, a tak to hostující hráč přehnal s agresí.

88

Centr od rohového praporku zamířil na první tyč, odkud jej hostující obrana odhlavičkovala do bezpečné zóny. Hlavní rozhodčí pak přerušil hru, jelikož na zemi zůstal někdo z domácího celku.

87

Zpoza šestnáctky se do míč opřel Espeto, jehož pokus byl sražený na rohový kop.

85

Dalším hříšníkem v dnešním utkání je Felipe (Spal), který vystoupil proti soupeři, jenž si bránícího hráče obhodil, a tak musel přijít faul za hranicí pravidel.

84

K přímému kopu se postavil sám faulovaný Joaquín Correa, který se snažil trefit šibenici branky. Jenže jeho pokus zamířil jen vedle pravé tyče.

83

Sledujeme další kombinační snažení hostujícího mužstva. Pár metrů za šestnáctkou byl faulován Joaquín Correa, jenž vybojoval přímý kop v nadějné pozici.

82

Jedeme do koncovky zápasu a hlavně Lazio by se mělo více tlačit k brance soupeře. Ovšem kombinační snažení skončilo u postranní čáry.

80

80.

80

Domácí mužstvo mohlo otočit stav zápasu! Na centr z volného kopu si naskočil jeden z hráčů, jehož hlavička z malého vápna letěla těsně nad břevno!

80

Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Nenad Tomović, přichází Felipe.

Spal – S. S. Lazio

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 63. Petagna (Tomović), 90+2. Kurtić – 17. Immobile (pen.)

Karty:   16. Tomović (SPAL), 51. Missiroli (SPAL), 85. Felipe (SPAL), 90+7. Di Francesco (SPAL) – 26. Patric (LAZ), 79. Radu (LAZ), 89. Acerbi (LAZ)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:11.

Spal: Beriša – Vicari (C), Cionek, Tomović (80. Felipe) – D'Alessandro (73. Sala), Missiroli, Murgia, Kurtić, Reca (61. Espeto) – Petagna, Di Francesco.
Náhradníci: Thiam, Letica – Felipe, Igor, Floccari, M. Janković, Moncini, Paloschi, Espeto, Valdifiori, Valoti, Sala.

S. S. Lazio: Strakoša – Patric (48. Vavro), Acerbi, Radu – Lazzari, Parolo, Lucas Leiva (68. S. Milinković-Savić), Alberto, Lulić (C) – Immobile, F. Caicedo (68. Correa).
Náhradníci: Guerrieri, Proto – Anderson, Valon Beriša, Cataldi, Correa, Marušić, S. Milinković-Savić, Bastos, Jony, Silva, Vavro.

Rozhodčí: Calvarese – Schenone, Bresmes