Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Sheffield United – Crystal Palace FC

1:0

konec (0:0)

18.08.2019, 15:00 • Bramall Lane • 2. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.56 3.24 3.08 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost, někdy příště na počtenou. (17:03:52)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:1. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:11.
První domácí utkání po návratu do Premier League zvládl Sheffield vítězně, Crystal Palace porazil 1:0. V prvním poločase byl velice blízko k úvodnímu gólu McGoldrick, krátce po přestávce už se svěřenci Chrise Wildera prosadili, Guaitu překonal John Lundstram. Eagles dnes směrem dopředu nepředvedli vůbec nic, a i po druhém kole tak stále čekají na svou první branku v novém ročníku.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Patrick van Aanholt si všiml na hraně vápna čekajícího Schluppa, přihrávka byla ale až příliš prudká a pro střídajícího záložníka znovu těžce zpracovatelná.

90+5

Domácí už v podstatě pouze odkopávají balony a s vypětím všech zbývajících sil zatím úspěšně brání těsné vedení. Dovedou utkání do vítězného konce?

90+4

Tentokráte Chris Wickham přeskočil Bashama a hlavou zvládl sklepnout míč pro vedle sebe sprintujícího Schluppa, jenže ten celou situaci přeběhl a nezvládl zpracování.

90+3

Pokud bychom měli vybrat jeden aspekt, ve kterém domácí fotbalisté dominují, pak je to určitě hra ve vzduchu. K hlavičkám se Benteke a spol. dostávají jen zřídkakdy, stejně tak tomu bylo i nyní.

90+2

Hodně zbytečného faulu se na vlastní polovině dopustil Oliver McBurnie. Všichni se proto stěhují před Deana Hendersona, Sheffield bude čelit další standardní situaci.

90+1

Hosté ale ještě mají stále poměrně dost času, nastavovat se totiž bude hned sedm minut.

90

Wilfried Zaha k zakončení nedotáhl ani další pokus o individuální průnik, poté navíc fauloval. Sheffield s jeho bráněním dnes odvádí fantastickou práci.

89

Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází David McGoldrick, přichází Phil Jagielka.

88

Wickham roztáhl hru na van Aanholta, jehož centr zablokoval Baldock. Později byl faulován James McCarthy, přímý kop pro svěřence Roye Hodgsona.

87

Ward zvedl nohu v souboj s McBurniem opravdu hodně vysoko. Celá situace se odehrála za šestnáctkou Eagles, David Coote faul neodpískal.

86

Sheffield se stahuje do defenzivy, a dává tak hostujícím fotbalistům trochu více prostoru k tomu, aby rozjeli závěrečný tlak a pokud možno se pokusili vyrovnat.

85

Žlutou kartu dostává Keiron Freeman (Sheffield United FC).

84

Oliver Norwood svým dalším centrem znovu oslovil dobře postaveného McBurnieho, který tentokráte nepotvrdil roli obávaného hlavičkáře a minul o pořádný kus.

83

Wardův nákop letěl k Bentekemu, který se marně pokoušel dostat k míči přes opět pevného Chrise Bashama. Následovat bude odkop od Hendersonovy branky.

82

Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází James McArthur, přichází Connor Wickham.

Sheffield United – Crystal Palace FC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 47. Lundstram

Karty:   7. Lundstram (SHU), 74. Baldock (SHU), 85. Freeman (SHU) – 74. James McCarthy (CRP)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:1. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:11.

Sheffield United: Henderson – Basham, Egan, O'Connell – Baldock, Lundstram, Norwood (C), Fleck (29. Freeman), Stevens – McGoldrick (89. Jagielka), Robinson (56. McBurnie).
Náhradníci: Moore – Freeman, McBurnie, Sharp, Jagielka, Osborn, Bešić.

Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Kelly, Dann, van Aanholt – Townsend (70. James McCarthy), McArthur (82. Wickham), Milivojević (C), Meyer (65. Schlupp) – Ch. Benteke, Zaha.
Náhradníci: Hennessey – Cahill, Schlupp, James McCarthy, Kouyaté, J. Ayew, Wickham.

Rozhodčí: David Coote – Daniel Cook, Harry Lennard

Diváci: 30 197