Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Dukla Praha – FC Zbrojovka Brno

2:1

konec (0:0)

17.08.2019, 10:15 • Na Julisce, Praha-Dejvice • 5. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 2.58 3.55 2.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Žlutou kartu dostává David Douděra (FK Dukla Praha).

89

V závěru utkání se na opačné straně dostal do velké šance Karsten Ayong, který si zcela sám naběhl do vápna, kde také ve volném prostoru vystřelil. Gólman Floder ale tentokrát míč lapil do svých rukavic.

84

Žlutou kartu dostává Daniel Kozma (FK Dukla Praha).

82

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Dominik Preisler, přichází Daniel Souček.

74

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Lukáš Holík, přichází Vojtěch Hadaščok.

72

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Róbert Kovaľ, přichází David Douděra.

68

Brno právě vstřelilo branku!
Toho také využívá k první trefě utkání! Po rohovém kopu se k míči dostal JAKUB ŠURAL, který stál velmi blízko k Hruškově brance a také do ní z první přesně uklidil míč.

66

Dukla právě vstřelila branku!
A je z něj také skórováno! Pro míč si jako první skočil MARTIN CHLUMECKÝ, který jej pod velkým úhlem nasměroval přesně k pravé tyči branky Jiřího Flodera.

63

Do přečíslení jednoho proti čtyřem se dostal Juarez Pablo Gonzalez, který zcela sám vyběhl ze středu hřiště a celou dobu ve sprintu držel míč na svých kopačkách. Před vápnem posunul míč doleva na Lukáše Holíka, který vypálil. Gólman Zbrojovky si ale vyběhl příliš vysoko a díky tomu také dokázal střelu od útočníka Dukly vyrazit.

61

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Antonín Růsek, přichází Ondřej Vintr.

59

Střela Karstena Ayonga nebyla příliš důrazná, přesto přinesla příliš zmatku před brněnskou brankou! Obloukem totiž přeletěla gólmana Flodera, který se musel v poslední chvíli vracet těsně před brankovou čáru, aby zvládl míč vyrazit mimo hřiště.

54

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Lukáš Magera, přichází Jakub Přichystal.

52

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Robert Bartolomeu, přichází Adam Fousek.

52

Tak to byla velká paráda v podání Dukly! Rychlý pozemní centr z levé stray od Dominika Preislera se ve skluzu pokusil do branky dostat Daniel Kozma. Ten ovšem nevystihl o pár centimetrů dráhu míče, čímž ten těsně před ním podjel.

50

Žlutou kartu dostává Jan Sedlák (FC Zbrojovka Brno).

47

Dukla právě vstřelila branku!
Máme tu první gól dnešního utkání! LUKÁŠ HOLÍK si po svém náběhu velmi přesně nasměroval míč na hranici velkého vápna a křižmo obloukem našel z velké vzdálenosti volno těsně pod pravým horním rohem brněnské branky.

43

Dlouhý Floderův nákop vyslal přes mezičlánek v podobě Šimona Šumbery do akce Roberta Bartolomeua! Brněnský útočník už z pravé strany, těsně na hranici malého vápna, také vypálil. Gólman Hruška si ale proti jeho střele dokázal skočit a vyrazit ji mimo hřiště.

42

Žlutou kartu dostává Daniel Tetour (FK Dukla Praha).

33

Až příliš překombinovaná akce Dukly! Pablo Gonzalez se s míčem na kopačkách probil až do vápna, kde ovšem přes skupinu hráčů, clonící mu výhled nedokázal vystřelit. Zvolil tak nahrávku doprava na Róberta Kovala, který mu míč po chvilce váhání vrátil a celá akce tak byla odsouzena k zániku.

27

Už si Daniel Kozma klestil cestu do brejku, když mu ji nedovoleně zkřížil Jakub Šural. Brněnský hráč si díky tomu vysloužil od sudího Machálka žluté napomenutí.

15

Další velká šance pražského celku! V té se ocitl Juarez Pablo Gonzalez, který už byl zcela sám v pokutovém území a v souboji jeden na jednoho chtěl překonat Jiřího Flodera. V posledním momentu ho ale jeden z brněnských obránců lehce odstrčil a Gonzalez tak svůj oblouček namířil jen velmi těsně vedle levé tyče.

11

Po tvrdém zákroku na Pavla Eismanna je k vidění první žlutá karta dnešního utkání. Tu obdržel domácí Lukáš Holík.

7

Tak to byla doposud největší akce Dukly v tomto utkání! Po přihrávce do vápna se nejprve dostal k míči Karsten Ayong. Ten však byl na střelu obklopen několika hráči Brna, načež se s míčem pootočil a našel Dominika Preislera. Jeho střelu ovšem následně srazila dvojice brněnských obránců.

FK Dukla Praha – FC Zbrojovka Brno

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 47. Lu. Holík, 66. Chlumecký – 68. Jakub Šural

Karty:   11. Lu. Holík (DUK), 42. Daniel Tetour (DUK), 84. Kozma (DUK), 89. Douděra (DUK) – 27. Jakub Šural (BNO), 50. Sedlák (BNO)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 6:6.

FK Dukla Praha: M. Hruška – Chlumecký, Piroch, Doumbia, Preisler (82. D. Souček) – Kozma, P. González, Ayong, Daniel Tetour (C) – Kovaľ (72. Douděra), Lu. Holík (74. Hadaščok).
Náhradníci: F. Rada – Kott, Krunert, D. Souček, Douděra, Jakab, Hadaščok.

FC Zbrojovka Brno: Floder – Sukup, Jakub Šural, Kryštůfek, Eismann – Sedlák, Bartolomeu (52. A. Fousek), Krška, Šumbera – Magera (C) (54. Přichystal), Růsek (61. O. Vintr).
Náhradníci: Halouska – Přichystal, A. Fousek, O. Vintr, Bariš, Štepanovský, Černín.

Rozhodčí: Jan Machálek – Ivo Nádvorník, Jan Váňa – Pavel Orel

Diváci: 956