Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA

FK Teplice – SK Slavia Praha

1:5

konec (0:3)

21.07.2019, 19:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • 2. kolo • Tomáš Suchánek (@SuchanekTomas)

Tipsport: 11.0 5.58 1.31 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkáním vás provedl Tomáš Suchánek a já vám děkuji za pozornost. (20:55:23)
Slavia ukázala dnes obrovskou kvalitu a odváží si ze Stínadel zaslouženou výhru 5:1! O branky se postaralo za Slavii pět různých střelců. Poprvé v „sešívaném“ se prosadil, po šesti minutách na hrací ploše, Nicolae Stanciu! Teplice dohrávaly po vyloučení Jakuba Mareše o deseti, o jedinou branku se postaral Tomáš Vondrášek.

90+2

Konec zápasu.

90+2

90+2. Tomáš SOUČEK - 1:5

90+2

Slavia právě vstřelila branku!
Tak nakonec se pomyslného „bůra“ hostující kotel dočkal! Opravdu lahodný centr Jaromíra Zmrhala zakončil přesnou hlavičkou k tyči kapitán TOMÁŠ SOUČEK – 1:5! Asistence: Jaromír Zmrhal.

90+1

Sudí viděl jemný faul na Jana Bořila a utkání budou moci dohrát s míčem na kopačkách „sešívaní“.

90

Hlavní sudí Pechanec nastavuje druhý poločas o 2 minuty.

88

Slavia opět ukázala svou sílu v kombinační hře, tentokrát tomu však scházelo povedené finále. Centr Jaromíra Zmrhala odvrátil na zadní tyči Jakub Hora.

86

V další akci nestihl míč na hrací ploše ani ex-teplický Alex Král a opět bude posílat míč do hry Tomáš Grigar.

85

Pohodlná kombinace Slavie skončila nakonec nepřesností až za brankovou čarou. Odkopávat od teplické branky bude Tomáš Grigar.

83

Poslední minuty se hrají v celkem poklidném tempu, o vítězi je de facto rozhodnuto, nyní nezpracoval míč zády k brance Pavel Vyhnal a hosté se dostali zadarmo k míči.

81

Vladimír Coufal posouval míč proti noze na Nicolaue Stancua, v poslední chvíli však zasáhl přesným zákrokem Michal Jeřábek a kombinaci překazil.

79

Po delší době o sobě daly vědět i Teplice! Jevgenij Nazarov ukolíbal obranu hostů, posunul míč na Jakuba Horu, jehož střelu po zemi musel vytěsnit nohami Ondřej Kolář!

79

Abdalláh Júsuf Hilál je hodně hladoví na hrotu Slavie, ale jeho rychlý kontr tentokrát zastavil přesným obraným zákrokem Michal Jeřábek.

77

Ondřej Kúdela byl postaven přesně tam, kde má být a srazil ránu Jakuba Hory, který si míč navedl za hranicí šestnáctky na svou pravou nohu.

76

Za velkého potlesku se vrací na teplický trávník, poprvé v dresu Slavie, Alex Král, jenž nahradil Ibrahima Benjamina Traorého.

75

75. Júsuf si mohl taky připsat první slávistickou trefu, v tutovce těsně minul!

75

Poprvé se po střídání ukázal bahrajnský útočník ve službách Slavie Abdalláh Júsuf Hilál, který uháněl sám na Tomáše Grigara, nicméně jeho oblouček skončil jen těsně vedle levé tyče!

FK Teplice – SK Slavia Praha

1:5

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 52. Vondrášek – 12. Zmrhal, 20. Van Buren (Ševčík), 44. Hušbauer (Ševčík), 67. Stanciu (Ševčík), 90+2. T. Souček (Zmrhal)

Karty:   23. J. Mareš (TEP), 65. Nazarov (TEP) – 18. Bořil (SLA), 55. Hovorka (SLA)   46. J. Mareš (TEP)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 2:10. Rohy: 2:10.

FK Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, Paradin (46. Vyhnal) – Hora (C), Mareš, Kučera (75. Ljevaković), Trubač (46. Nazarov), Žitný – Mareš.
Náhradníci: Jakub Diviš – Ljevaković, Nazarov, Vyhnal, Jindráček, Moulis, Kodeš.

SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – T. Souček (C) – Ševčík, Hušbauer (61. Stanciu), Traoré (76. Král), Zmrhal – Van Buren (70. Júsuf Hilál).
Náhradníci: Kovář – Frydrych, Holeš, Král, Olayinka, Júsuf Hilál, Stanciu.

Rozhodčí: Pechanec – Caletka, Ratajová

Diváci: 13112