Menu

Fotbal

Italská Serie A

Empoli FC – Turín FC

4:1

konec (1:0)

19.05.2019, 15:00 • Stadio Carlo Castellani • 37. kolo • David Suchý

Tipsport: 3.19 3.76 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 2:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:18. (16:54:24)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Empoli, které svého soupeře porazilo poměrem 4:1. Lépe do druhého poločasu ale vstoupil hostující celek, který se dokonce dočkal vyrovnávací branky. Radost ale moc dlouho netrvala, soupeř si totiž přichystal rychlou odpověď, kterou měl na svědomí střídající Brighi. Aby toho nebylo málo, tak se domácím ještě podařilo navýšit vedení. Turín se v koncovce utkání snažil dostat k náporu, avšak inkasoval ještě jednu branku.

90+4

Konec zápasu.

90+3

S míčem si po delší době zahrál také domácí brankář Dragowski, který zvolil dalekonosný pas na Caputa, který se ale neujal.

90+2

Střídání v týmu Empoli FC: ze hřiště odchází Hamed Traorè, přichází Leonardo Capezzi.

90+2

Empoli je i v koncovce utkání aktivnější, nyní drží míč na polovině soupeř, což domácímu celku jednoznačně vyhovuje.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

89. Francesco CAPUTO - 4:1

89

Empoli právě vstřelilo branku! Tak přeci jenom ještě jedna branka! Jeden z hostujících hráčů chtěl proniknout středem hrací plochy, tam byl ale zastaven čistým zákrokem. Na řadu přišla přihrávka na Fariase, který situaci ještě vyšperkoval přihrávkou na FRANCESCA CAPUTA, jenž se v tomto případě nemýlil.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Ještě můžeme počítat s nastavením.

88

Rincón našel na levém křídle Falquého, který ještě chtěl prohodit přihrávku na Belottiho, což se nepoveedlo. Domácí zkoušejí podniknout kontr.

87

Empoli si připsalo další rohový kop, tentokráte z levé strany. Rozehrávka nakrátko přinesla průnik do šestnáctky, načež Sirigu sevřel míč do rukavic.

84

Žlutou kartu dostává Álex Berenguer (Turín FC).

83

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, domácí stále vedou o dvě branky. Naopak Turínu se na vyrovnání krátí čas.

82

Důrazným způsobem vletěl do hlavičkového souboje Izzo, který nakonec odklidil míč ven z hrací plochy. Také Empoli bude moci vhazovat.

81

O provedení autového vhazování se postaral hostující Moretti, který urychleně našel spoluhráče pod sebou, jehož centr pro změnu odklidil Binnásir.

80

K míči se dostal také domácí brankář Dragowski, který to v tomto případě zkoušel dalekonosným odkopem ke středovému kruhu, kde zasahoval Rincón.

79

Turín si vyzkoušel rozehrávku rohového kopu, který nebyl zrovna povedený. Na zadní tyči zasahoval Pajač, který navíc prodlužoval za sebe.

78

Střídání v týmu Empoli FC: ze hřiště odchází Domenico Maietta, přichází Frederic Veseli.
Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Daniele Baselli, přichází Saša Lukić.

Empoli FC – Turín FC

4:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 27. Acquah (Pajač), 65. Brighi, 70. Di Lorenzo (Pajač), 89. Caputo (Farias) – 56. Falqué (Belotti)

Karty:   72. Farias (EMP) – 84. Berenguer (TUI)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 2:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:18.

Empoli FC: Drągowski – Maietta (78. Veseli), Silvestre, Dell´Orco – Di Lorenzo, Acquah (64. Brighi), Binnásir, Traorè (90+2. Capezzi), Pajač – Farias, Caputo (C).
Náhradníci: Provedel, Perucchini – Brighi, Capezzi, Oberlin, Nikolaou, Rasmussen, Uçan, Veseli, Pasqual.

Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Moretti – De Silvestri, Meïté (68. Zaza), Rincón, Aina (53. Falqué) – Baselli (78. Lukić), Berenguer – Belotti (C).
Náhradníci: Ichazo, Rosati – Bremer, Damascan, Falqué, Lukić, Millico, Zaza.

Rozhodčí: Mazzoleni – Paganessi, Vivenzi