Menu

Fotbal

Juniorská liga – O titul

1.FC Slovácko – SK Sigma Olomouc

0:5

konec (0:3)

23.04.2019, 13:00 • Kunovice • 4. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 4.41 5.5 1.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního dne a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (14:50:56)
Dnešní utkání sledovalo 70 diváků.
Tak nakonec se nic nenastavovalo, nebyla potřeba. Je dobojováno. Hosté ve druhém poločase přidali další dvě branky a pečetili tak svou výhru. Domácí se snažili aspoň o čestný úspěch, hosté jim to ale nedovolili. Na svém hřišti si tak nepřipsali ani bod, naopak Olomoučtí jsou zatím ve skupině o titul bez ztráty kytičky a připisují další tři body.

90

Konec zápasu.

90

Jsme v poslední minutě zápasu, uvidíme, zda hlavní sudí přidá nějakou tu minutu navíc.

89

Další útok Slovácka a další zákrok obrany Olomouce. Hosté pomáhají svému brankáři, aby udržel své čisté konto.

88

Ani tato situace nekončí domácí brankou. Hráči Slovácka si vypracovali další pěknou kombinaci, po ní střílel jeden z domácích, ale jen do připraveného Reichla.

86

Hosté už se nikam neženou a jen kontrolují hru. Mají nahráno a o své vedení už přijít nemohou. Domácí se snaží aspoň o korekci skóre, hosté jsou však proti.

83

83. Jiří SPÁČIL - 0:5

83

Olomouc právě vstřelila branku!
A hosté na druhé straně znovu skórují. Domácí tak vyfasovali "bůra" a už by se asi nejraději viděli v kabině. JIŘÍ SPÁČIL si naběhl ke značce pokutového kopu na centr spoluhráče a pohotovou střelou nedal Nemravovi žádnou šanci – 0:5.

82

Hráči v bílém se po dalším autovém vhazování dostali do blízkosti hostující branky, před kterou chvíli kombinovali, avšak další jejich pokus se mezi tři tyče nevešel.

81

Umeh přišel na vlastní polovině o balon, se kterým na druhou stranu míří opět hosté. Ti už mohou v klidu utkání jen dohrát. Mají stále luxusní čtyřbrankový náskok.

81

Ale opět z toho nic nebylo. Čestný úspěch domácích fotbalistů se tak zatím nekoná.

80

Jdeme do poslední desetiminutovky zápasu. U míče je Slovácko, který nyní vybojovalo volný přímý kop.

79

Už to vypadalo, že se hosté znovu dostanou do akce, ale domácí ji dokázali zastavit a míč pak zaletěl do zámezí. Autové vhazování pro Olomouc.

78

Domácí brankář bude mít další odkop od své branky, když hosté na jeho branku vyslali další nebezpečnou střelu.

77

Po volném kopu hostů zasáhla obrana Slovácka a dostala míč do své moci, avšak stejně se po chvilce hosté dostali k další střele, kterou kryl Nemrava.

75

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Zifčák, přichází Spáčil.

75

Domácí zahrávali hodně nebezpečný volný přímý kop, Filip Krejčík ale pouze překopl zeď a míč poslal nad branku hostů. Od ní bude odkopávat Reichl.

1.FC Slovácko – SK Sigma Olomouc

0:5

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 3. Zifčák, 34. Zifčák, 41. Zmrzlý, 56. Kotouč, 83. Spáčil

Karty:   74. Zmrzlý (OLO)

Neproměněná penalta: 34. Janša (SLO), mimo

1.FC Slovácko: Nemrava – Olšanský (C), Suchánek, Jaich (71. Zemánek), Miklík, Umeh, Řehola (62. Novotný V.), Novotný M., Krejčík, Obdržálek, Janša
Náhradníci: Novotný, Zemánek, Dzeminskyy

SK Sigma Olomouc: Reichl – Zima, Kotouč, Zlatohlávek, Matoušek, Zifčák (C) (75. Spáčil), Sláma, Chvátal (64. Diblík), Zmrzlý, Látal, Chytil (46. Kamas)
Náhradníci: Diblík, Kamas, Spáčil, Gröger

Rozhodčí: Vojkovský – Lakomý, Mojžíš

Diváci: 70