Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Deportivo Alavés – FC Barcelona

0:2

konec (0:0)

23.04.2019, 21:30 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • 34. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 7.3 4.69 1.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 22 % : 78 %.
Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:9. (23:24:10)
Čtyři nastavené minuty jsou minulostí a zápas čtyřiatřicátého kola končí. Barcelona si z trávníku Alavés odváží tři body za vítězství 2:0.

Barcelona vstoupila do zápasu v pozvolném tempu. Ihned v osmé minutě však rozehrával mizerně jen do kroku Suáreze domácí Tomás Pina. Útočník Katalánců spěchal na branku, ale střelou bez razance Pacheca nepřekonal. Následnou dorážku Countinha si již pohlídala obrana. Do závěru první půle již další nebezpečný střelecký pokus k vidění nebyl.

Po změně strany stačilo prvnímu celku LaLigy zabrat na pět minut. Nejprve zakončil akci Sergiho Roberta se Suárezem Carles Aleňa. Následně po centr dostali míč do branky Piqué s Umtitim, gól však neplatil pro ofsajd, ale ještě před tím zahrál rukou Pina. Nařízenou penaltu proměnil Luis Suárez a o zápasu bylo rozhodnuto.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Tomás Pina zajel skluzem do Coutinha a ještě před koncem zápasu si vysloužil od hlavního rozhodčího žlutou kartu.

90+4

Mezi střelce se mohl zapsat také Lionel Messi. Táhlou ránu na vzdálenější tyč ale Argentinec přetáhl jen nad branku domácího celku.

90+3

Hráči Alavés se ještě pokusili napadat rozehrávající obránce Barcelony. Piqué sice posunul míč Umtitimu, který ještě prodloužil na Vidala. Chilský záložník už o balon přišel.

90+2

Philippe Coutinho mohl ještě po přihrávce Lionela Messiho zvýšit náskok Barcelony. Z úhlu však napálil míč pravačkou jen do boční sítě.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.

90

Hned ve čtyřech postupovaly hostující hvězdy do otevřené obrany. Suárez ale přehrál celou situaci, dlouho nepřihrával a když už se rozhodl, tak mu do balonu skončil Laguardia.

89

Po autovém vhazování na levém kraji se dostal k balonu Philippe Coutinho. Barcelona se i v samém závěru zápasu nezbavuje míče a skvěle kombinuje.

88

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Carles Aleñá, přichází Arthur.

87

Gerard Piqué musel také do nebezpečného skluzu na hranici vápna. Před unikajícím Bastónem, ale dokázal trefit balon a čistě odzbrojil domácího útočníka.

86

Barcelona se drží stále na balonu. Na pravé straně spolupracoval s Jordi Albou Arturo Vidal Do hry se zapojil také Ter Stegen, který ale míč jen posouval k Piquému.

85

Luis Suárez si postrčil míč kolem Navarra, následně se Barcelona usadila v těsné blízkosti pokutového území soupeře. Obrana Alavés už se stačila zformovat.

83

Posledních zhruba deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Barcelona si i nadále s přehledem hlídá dvoubrankový náskok.

82

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Jony, přichází John Guidetti.

81

Domácí fotbalisté nepříjemně napadali rozehrávku Barcelony. Alba si musel pomoci přihrávkou k Ter Stegenovi, který si ale nechtěl zadělat na problémy a raději odkopl do bezpečí.

80

Alavés se snaží závěr zápasu ještě lehce zdramatizovat. Jony přízemním centrem hledal Bastóna, ale ten je v dnešním duelu jako neviditelný.

79

Zdravotní problémy má domácí brankář Fernando Pacheco. Po krátkém pobytu na trávníku se ale zvedá a zápas může bez větší prodlevy pokračovat.

Deportivo Alavés – FC Barcelona

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 57. Aleñá (Roberto), 61. L. Suárez (pen.)

Karty:   34. Jony (DAL), 58. Navarro (DAL), 90+4. Pina (DAL) – 78. Coutinho (BAR)

Držení míče: 22 % : 78 %.
Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:9.

Deportivo Alavés: Pacheco (C) – Vigaray, Navarro, Laguardia, Ely (73. Twumasi), R. Duarte – Rolán (46. Brašanac), Wakaso, Pina, Jony (82. Guidetti) – Bastón.
Náhradníci: Sivera – García, Twumasi, Martín, Guidetti, Brašanac, Marín.

FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo (71. Alba), Piqué, Umtiti, Roberto – Arturo Vidal, Busquets (C), Aleñá (88. Arthur) – O. Dembèlé (62. Messi), L. Suárez, Coutinho.
Náhradníci: Cillessen – Arthur, Messi, Vermaelen, Lenglet, Alba, Malcom.

Rozhodčí: Cordero – Escuela, Cerezo