Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Achmat Groznyj – FK Krasnodar

1:1

konec (1:0)

24.04.2019, 18:00 • Achmat Arena, Groznyj • 25. kolo • David Suchý

Tipsport: 3.71 3.32 2.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 3:14. (19:52:57)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1, což je pro oba celky zřejmě zasloužené. Krasnodar vstoupil do druhého poločasu ukázkově, hned v samotném úvodu si vybojoval pokutový kop, který hravě zužitkoval záložník Claesson. Postupem času se nám hra hodně vyrovnala, přičemž jsme sledovali bitvu ve středu hrací plochy. Moc vyložených šancí jsme neviděli, na druhou stranu přišla na řadu celá řada nedovolených zákroků.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Nakonec přichází druhá žlutá karta pro hostujícího Martynoviće, jenž zbytečně fauloval protihráče.

90+2

Ten byl rozehrán vzdušnou nabídkou až do pokutového území soupeře, kde se podařilo zasáhnout urostlému Martynovićovi.

90+1

Přišel nedovolený zákrok na domácího Švece, který tak svému celku zajistil standardní situaci zhruba ze čtyřiceti metrů.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, do konce zápasu nezbývá už moc času. Ještě můžeme počítat s nastavením.

88

Nakonec jsme sledovali další sympatické zakončení, na které si brankář Safonov ještě lehce sáhl. Následovat bude další rohový kop.

85

Nakonec na jistotu odehrál míč hostující zadák Martynović, který ho odehrál za cenu dalšího rohu. Tentokráte se hosté dokázali ubránit.

84

To nebylo vůbec špatné! Ravanelli měl kolem sebe hodně prostoru, nakonec to zkoušel pravou nohou, přičemž Safonov předvedl senzační zákrok.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, stále čekáme na vedoucí branku jednoho z celků. V tuto chvíli má navrch Krasnodar.

82

Nižić byl zahnán hluboko na vlastní polovinu, přičemž to zkoušel podél postranní čáry. Tam se nacházel hodně početný blok protihráčů.

81

Hosté nyní rozjeli kombinaci na vlastní polovině, přičemž zpětnou přihrávku vyprodukoval Claesson, jenž našel pouze nohu jednoho z protihráčů.

80

Hlavní sudí přerušil hru, neboť na zemi zůstal ležet Ravanelli, který si ale nedovolený zákrok nevybojoval. Opakovaný záběr nabídl hodně tvrdý zákrok Kaborého.

79

Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Ivan Ignatěv, přichází Dmitrij Stockij.

78

Po pravém křídle to zkoušel Petrov, který si ale absolutně neporozuměl s Wandersonem. I přesto se hosté udrželi u hracího předmětu.

77

Také domácí si vyzkoušeli rozehrávku rohového kopu, přičemž došlo k zakončení. Naskakoval si Petrov, jenž našel pouze rukavice brankáře.

76

Krasnodar nyní propadl ve středu hrací plochy, přičemž se do palebné pozice mohl dostat Silva, avšak na poslední chvíli k němu přispěchal Kaboré.

FK Achmat Groznyj – FK Krasnodar

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 3. Semjonov (Ravanelli) – 49. Claesson (pen.)

Karty:   63. Švec (GRZ) – 24. Gazinskij (KRS), 63. Ignatěv (KRS), 69. Kaboré (KRS), 71. Martynovič (KRS)   90+4. Martynovič (KRS)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 3:14.

FK Achmat Groznyj: Gorodov – Roši (73. Ucijev), Semjonov, Nižić, Plijev, Mohammadí – Ravanelli, Švec, Silva Lima – Bernard Beriša (65. Balaj), Ivanov (C).
Náhradníci: Gudijev – Balaj, Ch. Kadyrov, Mbengue, Musalov, Mitrišev, Szymański, Sadulajev, Ucijev.

FK Krasnodar: Safonov – Petrov, Martynovič (C), Spajić, Ramírez – Gazinskij, Kaboré, Claesson – Wanderson, Ignatěv (79. Stockij), Skopincev (68. Utkin).
Náhradníci: Latyšonok, Sinicyn – Fjóluson, Golubjov, Stockij, Utkin.

Rozhodčí: Jeskov – Bolotěnkov, Murašov