Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Deportivo Alavés – Real Valladolid

2:2

konec (2:1)

19.04.2019, 21:00 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • 33. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 2.51 3.08 3.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:16. (22:54:30)
Hlavní rozhodčí nakonec nastavil ve druhé půli hned čtyři minuty, ty jsou však minulostí a duel Alavés s Valladolidem končí nerozhodně 2:2.

Alavés se dostalo záhy po startu prvního poločasu do vedení po obrovské minele Yoela Rodrígueze, který nákopem napálil napadajícího Johna Guidettiho, od kterého se poté míč odrazil do sítě. Domácí přidali ještě v první půlhodině i druhý zásah, když centr Jonyho prolétl až ke vzdálenější tyči. Valladolid ještě do přestávky odpověděl, na 1:2 z pohledu hostů snížil lehkou tečí Planova centru Joaquin Rodríguez.

Po přestávce se tempo zápasu příliš nezvyšovalo, až po více než hodině hry fauloval Guardiolu v pokutovém území Ely a nařízenou penaltu proměnil Enes Ünal. V závěru už se především bojovalo, hlavní rozhodčí vytáhl žlutou kartu ve druhém poločase hned osmkrát.

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. Alavés závěrečnou šanci neproměnilo

90+3

Obrovská šance Alavés ve třetí minutě nastavení. Po dlouhém centru do pokutového území propadl balon za chybujícího Rodrígueze. Nakonec se ale nedostal ke střele Calleri. Balon stačil odkopnout i s podklouznutím Calero do tyče.

90+2

Rohový kop hostů mířil rovnou do branky, ale u své první tyče byl pohotově připraven Fernando Pacheco. U balonu ale zůstávají ve středu pole hráči Valladolidu.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.

90

Alavés se přece jen usadilo na útočné polovině. Rolánův si téměř srazil do vlastní branky Kiko Olivas, balon se ale odrazil jen těsně vedle pravé tyče. Rodríguez by byl zcela bez šance.

89

Příliš času již týmům na vstřelení rozhodující branky nezbývá. V posledních minutách se hraje pouze od vápna k vápnu a střeleckých pokusů je pomálu.

88

Už už to vypadalo, že Antoňito projde do pokutového území, ale do cesty se mu postavil Tomás Pina. Jednatřicetiletý záložník si ale pomohl lehkým faulem.

87

Dalším do party potrestaných je Enes Ünal, který opět zastavoval nedovoleně ve střední části Jonyho.

86

Ale také Valladolid myslí na zisk třech bodů. Od rohového praporku centroval do vápna Míchel, ale Pacheco dokázal odrazit balon před hlavičkujícím Guardiolou.

85

Alavés se mohlo dostat zpět do vedení. Po rozehrávce volného přímého kopu vyhrál hlavičkový souboj Calleri, ale na zadní tyči už se nacházel v jasném ofsajdu Wakaso.

84

Hlavní rozhodčí v posledních minutách kartami rozhodně nešetří. Tentokrát viděl žlutý trest za faulu u středového kruhu Antoňito.

83

Hlavní rozhodčí udělil žlutou kartu také Johnu Guidettimu, který už je dávno vystřídán na lavičce. Švédský útočník měl příliš řečí k rozhodčímu.

82

Žlutou kartu si vykoledoval také Míchel. Po rychlém protiútoku stáhl k taktickému faulu ve střední části trávníku.

82

Po zblokovaném centru mohli rozehrávat hosté od rohového praporku. Přetažený pas měl na zadní tyči sebrat Fernando Pacheco, ale na balon nedosáhl.

81

Další průnikovou přihrávku vymýšlel také Míchel. Balon ale tentokrát mezi obránci projel až k brankáři Alavés Pachecovi. Hosté se ale rychle dostali k míči zpět.

Deportivo Alavés – Real Valladolid

2:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 5. Guidetti, 26. Jony – 41. Fernández (Plano), 78. Ünal (pen.)

Karty:   56. Calleri (DAL), 66. Marín (DAL), 83. Guidetti (DAL) – 71. Fernández (RVL), 75. F. Calero (RVL), 82. Míchel (RVL), 84. Antoñito (RVL), 87. Ünal (RVL)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:16.

Deportivo Alavés: Pacheco – Martín, Ely, Maripán, Marín – Inuj (61. Rolán), García, Pina, Jony – Guidetti (76. Wakaso), Calleri.
Náhradníci: Sivera – Brašanac, Twumasi, Vigaray, Wakaso, Navarro, Rolán.

Real Valladolid: Y. Rodríguez – Antoñito, Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Keko (23. Rubio), B. Fernández (33. Míchel), Fernández, Plano – Ünal, Guardiola.
Náhradníci: Masip – Míchel, Delgado, De la Fuente, El Hacen, T. Villa, Rubio.

Rozhodčí: Estrada – Alonso, Martín