Menu

Futsal

Play off 1. futsal ligy

SK Slavia Praha – SK Interobal Plzeň

5:0

konec (1:0) Stav série: 3:0

17.04.2019, 20:00 • SH Eden • Čtvrtfinále • Martin Kamenik

Z Edenu Vám přeji hezký zbytek středy, pěkné Velikonoce a u dalšího futsalu zde na onlajnech někdy na počtenou! (21:40:04)
Slavia to zvládla, poráží Interobal Plzeň přesvědčivě 3:0 na zápasy, toto vítězství se ale nerodilo snadno. Plzeň se oproti základní části zvedla a podala v celém čtvrtfinále velice dobrý a srdnatý výkon. Na dnešní výhře 5:0 se brankově podíleli Krasnič, Pršič, Směřička a dvě branky přidal Krasnič.

Konec zápasu.

40

40. SMĚŘIČKA - 5:0

40

Slavia právě vstřelila branku!
Přihrávka Marka Radovanoviče zamířila k MARTINU SMĚŘIČKOVI, který to udělal pro fanoušky zde v hale ještě hezčí, jeho bomba přes obránce zamířila přesně do šibenice – 5:0! Asistence: Marko Radovanovič.

40

Chybu Uroše Krasniče mohl potrestat mladíček Tomáš Buchta, dostal se ale z výhodné pozice.
Oddechový čas pro domácí.

39

Domácí pokračují ve velkém stylu, stále plzeňským futsalistům nepůjčují míč, všechno spěje ke třetímu vyřazení Interobalu Slavií.

38

38. LEOVSKI - 4:0

38

Slavia právě vstřelila branku!
IGOR LEOVSKI se trefuje do prázdné branky, je zřejmě rozhodnuto, pro makedonského futsalistu je to druhá trefa v zápase – 4:0. Bez asistence.

37

Nyní ale Plzeň znovu v power-play!

37

Leovski dokázal ubránit hostujícího Slavíka, poté se domácí ujali míče a dobře kombinují po celé palubovce, hosté je jen marně nahání.

36

36. PRŠIČ - 3:0

36

Slavia právě vstřelila branku!
MARKO PRŠIČ se po zákroku brankáře Karpiaka trefuje přes celé hřiště. Slavia je již blízko – 3:0. Asistence: Marek Karpiak.

35

Pršič už mohl zakončovat do odkryté branky, nejlepším moment ale zřejmě prováhal, následně se proti pravidlům provinil Martin Směřička.

35

Už to vypadalo, že se Slavia dokáže osvobodit, pětka Interobalu ale nedovolila sešívaným vydechnout, Plzeň nadále pokračuje u míče.

34

Hosté po chvíli kombinace znovu neuspěli, proto mohl další kontr táhnout Krasnič, jeho přihrávku ale jen o krok nestihl naběhnutý Radim Záruba.

33

Další šanci si hosté připravit nedokázali a Slavia se ujala míče, dopředu mířil Krasnič, jeho střelu vyrazil brankář Němce, který se stihl vrátit do branky namísto Rešetára.

SK Slavia Praha – SK Interobal Plzeň

5:0

konec (1:0) Stav série: 3:0

Zpět na online

Branky: 7. Leovski (Záruba), 24. Krasnič (Pršič), 36. Pršič (Karpiak), 38. Leovski, 40. Směřička (Radovanovič)

Karty:   15. Záruba (SLA) – 19. Slavík (PLZ), 22. Kovács (PLZ)

SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka) – Klíma, Malý, Směřička, Jošt, Sita Pršič, Leovski, Radovanovič, Krasnič, Homola (C), Záruba, Hájek

SK Interobal Plzeň: Němec (Luhový) – Rešetár (C), Kovács, Křemen, Holý – Štrajt, Havel, Sláma, Mižár – Rozboud, Künstner, Slavík, Buchta

Rozhodčí: Kliner, Čurda – Rygl

Diváci: 210