Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

CD Leganés – Real Madrid

1:1

konec (1:0)

15.04.2019, 21:00 • Estadio Municipal de Butarque • 32. kolo • David Suchý

Tipsport: 5.05 3.98 1.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 29 % : 71 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 2:6. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:11. (22:50:19)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Vstup do druhého poločasu vyšel lépe madridskému celku, který si vytvořil opravdu drtivou územní převahu, jenž přinesla brzké srovnání nepříznivého výsledku. Postupem času se směrem dopředu začal projevovat také domácí celek, jenž se k vážnějšímu ohrožení branky nakonec nedostal. Naopak nám koncovka utkání nabídla nápor Realu Madrid, avšak žádnou další branku jsme už neviděli.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Bílý balet se v koncovce utkání usadil s míčem na útočné polovině, kde neustále kombinuje. Domácí zatím odvádějí dobrou obrannou činnost.

90+1

Cuéllar mohl odkopávat od své branky, přičemž balón posílal na pravou stranu hrací plochy. Marcelo vyhrál v souboji, jeho celek se žene vpřed.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na vedoucí branku stále čekáme. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem.

88

U postranní čáry se na zemi ocitl Modrič, který si vymodlil nedovolený zákrok. Provinil se střídající Recio, jenž šel do souboje celkem hodně ostře.

86

Nejprve si do volného prostoru seběhl Marcelo, který pořádně prověřil brankáře Cuéllara. Vzápětí pálil vysoko nad branku forvard Benzema.

86

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, na světelné tabuli stále svítí nerozhodný výsledek. Dočkáme se ještě nějaké přesné trefy?

85

Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Mikel Vesga, přichází Recio.

84

Domácí hráči se sice radovali z vedoucí branky, hlavní sudí jí nakonec neuznává. Nasjrí se totiž v době přihrávky nacházel ve zcela jasném ofsajdu.

83

Valverde si potáhl míč k hranici pokutového území, kde ani v jednom z případů nedokázal prohodit balón do pokutového území. Následně fauloval Marcelo.

82

Nakonec to Benzema zkoušel pasem k zadní tyči, kde nadvakrát dokázal zasáhnout brankář Cuéllar. Rychlá rozehrávka přinesla ztrátu hracího předmětu.

81

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Gareth Bale.

80

Jeden z domácích opět pouze odpálil míč k šestnáctce soupeře, Navas okamžitě poslal balón do volného prostoru, ve kterém se nacházel Modrić.

79

Real Madrid musel další kombinaci rozjíždět až od svého pokutového území, přičemž u postranní čáry se podařilo čistým způsobem zasáhnout Nyomovi.

78

Benzemovi se ještě podařilo za pokutovým územím najít volného Marcela, který se do míče opřel z první. Výsledkem bylo hodně nepovedené zakončení.

77

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Lucas Vázquez.

CD Leganés – Real Madrid

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45. J. Silva (Braithwaite) – 51. Benzema

Karty:   48. Carvajal (REA), 61. Asensio (REA), 67. Valverde (REA)

Držení míče: 29 % : 71 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 2:6. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:11.

CD Leganés: Cuéllar – Nyom, Bustinza (C), Omeruo, Siovas, J. Silva – Vesga (85. Recio), R. Pérez, Eraso (71. El Zhar) – Carrillo (65. Nasjrí), Braithwaite.
Náhradníci: Prieto – El Zhar, Nasjrí, Recio, Juanfran, Santos, Tarín.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo (C) – Valverde, Casemiro, Modrić – Isco (77. L. Vázquez), Benzema, Asensio (81. Bale).
Náhradníci: L. Zidane – Bale, D. Ceballos, M. Llorente, L. Vázquez, Odriozola Arzallus, Vallejo.

Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez