Menu

Fotbal

Liga mistrů

FC Barcelona – Olympique Lyon

5:1

konec (2:0)

13.03.2019, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Osmifinále • David Suchý

Tipsport: 1.24 7.25 11.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:18. (22:59:31)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Barcelony, která svého soupeře porazila poměrem 5:1. V úvodu druhého poločasu jsme sledovali aktivní nástup v podání hráčů Lyonu, kteří se dokonce dostali ke kontaktní brance. Najednou měl španělský celek méně ze hry, avšak poté se naplno předvedl domácí kapitán Messi, který byl u všech třech dalších branek. Vedoucí branku na 3:1 sám vstřelil, na další dvě dokázal asistovat. Barcelona si tak zajistila postup mezi osmičku nejlepších celků, naopak Lyon v milionářské soutěži končí.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Ter Stegen musel spěchat s rozehrávkou, nakonec se mu ale u postranní čáry podařilo najít Albu, který nikam nespěchal. Naopak si vybral vedle stojícího Rakitiće.

90

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o postupujícím je rozhodnuto. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Nakonec Tousart ještě roztáhl hru na levou stranu, odkud to Cornet zkoušel dalším ostrým centrem, který na jistotu odklízel za postranní čáru pozorný Alba.

87

Ihned po rozehrávce se hosté usadili na polovině soupeře, kde ale číhá početný val protihráčů. V tuto chvíli pracuje s hracím předmětem Cornet.

86

86. Ousmane DEMBÈLÉ - 5:1

86

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak ještě jedna branka pro španělský celek! I tento útočný výpad táhl středem hrací plochy Messi, který dokázal načasovat přihrávkou na OUSMANA DEMBÈLÉHO, jenž okamžitou ránou pravou nohou propálil brankáře Gorgelina, který si i v tomto případě na balón dokázal sáhnout.

86

Busquetsovi se ještě podařilo udržet míč na hrací ploše, avšak poté se mu ho nepodařilo přesunout na kopačku Messiho. Následně si faulem pomohl Vidal.

85

Nejprve to z velké vzdálenosti zkoušel Fékir, jehož pohotovou ránu ter Stegen vyrazil na rohový kop. Ten si vzal na starost Traoré, jenž našel náruč německého brankáře.

84

Tady to zřejmě zavánělo žlutou kartou, hlavní sudí nakonec nařídil "pouze" standardní situaci. Busquets si s kartónkem hodně zahrává, nyní ji klidně mohl obdržet.

83

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Roberto, přichází Nélson Semedo.

81

81. Gerard PIQUÉ - 4:1

81

Barcelona právě vstřelila branku!
Avšak ten přinesl rychlý protiútok Barcelony, který přinesl čtvrtou branku! I tentokráte v ní měl prsty Messi, který potáhl hrací předmět směrem k pokutovému území, načež pravačkou našel naprosto volného GERARDA PIQUÉ, před kterým číhala prázdná branka, která se zkrátka nedala netrefit.

79

Vzápětí vyslal velice nebezpečný centr Fékir, který na zadní tyči ještě hledal Corneta, jenž se k hlavičce nedostal. Alba si splnil obrannou povinnost, následovat bude roh.

78

78. Lionel MESSI - 3:1

78

Barcelona právě vstřelila branku!
O postupujícím se zdá být rozhodnuto! Lyon totiž chyboval v rozehrávce na polovině hrací plochy, Busquets okamžitým způsobem našel naprosto volného LIONELA MESSIHO, který si nejprve zasekl míč na levou nohu, avšak obranu soupeře zmátl další zasekávačkou, která přinesla ránu pravou nohou. Gorgelin si na míč dokázal sáhnout, ten se ale došoural za brankovou čáru.

FC Barcelona – Olympique Lyon

5:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 18. Messi (pen.), 31. Coutinho (L. Suárez), 78. Messi (Busquets), 81. Piqué (Messi), 86. O. Dembèlé (Messi) – 58. Tousart

Karty:   49. Lenglet (BAR) – 33. Marçal (LYO), 45+4. M. Dembélé (LYO)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:18.

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto (83. Semedo), Piqué, Lenglet, Alba – Arthur (73. Arturo Vidal), Busquets, Rakitić – Messi (C), L. Suárez, Coutinho (70. O. Dembèlé).
Náhradníci: Cillessen – Aleñá, O. Dembèlé, Semedo, Umtiti, Malcom, Arturo Vidal.

Olympique Lyon: A. Lopes (34. Gorgelin) – Dubois, Denayer, Marcelo, F. Mendy (77. Cornet) – NDombèlé, Tousart, Marçal – Fékir (C) – M. Dembélé, Depay (73. B. Traoré).
Náhradníci: Gorgelin – Aouar, Cornet, Pape Diop, Rafael, B. Traoré, Tete.

Rozhodčí: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (všichni Polsko)

Diváci: 92346

První zápas: Lyon - Barcelona 0:0