Menu

Fotbal

Evropská liga

Sevilla FC – SK Slavia Praha

2:2

konec (2:2)

07.03.2019, 18:55 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Osmifinále • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.53 4.26 7.18 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:51:35)
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 6:22.
Je konec! Slavia uhrála nesmíně cennou remízu na hřišti favorizované Sevilly a poveze si domů nadějný výsledek do odvety! Slavia sice nevstoupila do zápasu dobře, když po chybě Součka skóroval Wissam Ben Yedder! Český celek se poté dostal do hry a ve 25. minutě se štěstím vyrovnal Miroslav Stoch! Vyrovnaný stav však netrval příliš dlouho. Sevilla o tři minuty později skvěle sehrála rohový kop a Munir nádhernou střelou vrátil španělskému klubu vedení. Přesto se Slavii podařilo ještě jednou vyrovnat. Ve 39. minutě se po rohovém kopu štastně prosadil Alex Král! Právě při této brance se navíc zranil domácí brankář Tomáš Vaclík, který musel v závěru poločasu střídat. Po změně stran navíc Sevilla ještě šlápla do pedálů a tlačila se do útoku. Sevilla si vypracovala několik obrovských šancí. V té největší se na malém vápně zjevil dvacet minut před koncem Munir, ale hlavou netrefil branku! V závěru se fotbalisté Slavie vydali na maximum a nepustili Sevillu ke vstřelení třetí branky.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Jan Bořil chtěl bez váhání odkopnout míč na polovinu domácího celku, jenže jeden z hráčů Sevilly jeho odkop dokázal srazit. Přesto to už pro Slavii vypadá dobře.

90+1

Slavia v úvodní minutě nastaveného času odevzdala míč obráncům Sevilly. Domácí hráči už ale také působí hodně unaveným dojmem a dopouštějí se chyb.

90

Nastavují se dvě minuty!

90

Obrana pražské Slavie však zvládla situaci po nadýchaném centru opravdu skvěle. Slavia navíc kombinuje s míčem a šetří cenné vteřinky.

89

Ondřej Kúdela nedovoleným zákrokem zastavil rodící se akci domácího celku. Sevilla však bude zahrávat přímý kop v blízkosti velkého vápna. Do šestnáctky už míří všichni hlavičkáři.

88

Miroslav Stoch napadal rozehrávku španělského favorita na hranici pokutového území. Juan Soriano musel míč odkopnout daleko na polovinu Slavie.

87

Domácí se domnívali, že budou vhazovat, ale asistent rozhodčího odmával aut pro Slavii. Hosté už s rozehrávkou rozhodně nebudou spěchat.

86

Naves si fantastickým způsobem zpracoval dlouhou přihrávku na pravou stranu, odcentroval na přední tyč, jenže Munir zakončoval v tísni a míč jen škrtnul mimo velké vápno.

85

Slavia se dokonce vydala do útoku. Tomáš Souček poslal centr do pokutového území, jenže domácí brankář vyrazil na malé vápno a ukryl balón do rukavic.

84

Munirovi se do volného prostoru nabídl Rog, jenže první jmenovaný dlouho otálel s rozehrávkou a Traoré se na poslední chvíli stačil vrátit a přihrávku zastavil.

83

Sergi Gómez přenesl hru dlouhou přihrávkou na Navase, který si míč předkopl daleko před sebe a skvěle postavený Peter Olayinka balón odehrál.

82

Traoré cítil šanci v hlavičkovém souboji na polovině Sevilly. Mercado si do souboje dal šikovně tělo a fotbalista Slavie se dopustil útočného faulu.

81

Domácím fanouškům se v posledních minutách vůbec nelíbí verdikty asistenta rozhodčího. Sevilla mohla jít do útoku, ale asistent odmával autové vhazování.

80

Peter Olayinka se pustil do menší potyčky se Sarabiou. Sudí se ihned vydal krotit vášně. Domácí s výsledkem určitě nejsou spokojení.

79

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Alex Král, přichází Michael Ngadeu.

Sevilla FC – SK Slavia Praha

2:2

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 1. Ben Yedder (Banega), 28. Munir (Banega) – 25. Stoch (Traoré), 39. Král (Stoch)

Karty:   12. Banega (SEV) – 5. Coufal (SLA), 44. Masopust (SLA), 63. T. Souček (SLA)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 6:22.

Sevilla FC: Vaclík (45. Soriano) – Mercado, Kjaer, Sergi Gómez – Navas, Rog, Banega (76. Promes), Wöber (46. Mesa) – Ben Yedder, Sarabia, Munir.
Náhradníci: Soriano – Mesa, Promes, Amadou, Gil, André Silva, Carriço.

SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Deli, Bořil – Traoré, T. Souček, Král (79. Ngadeu) – Zmrhal (73. Milan Škoda), Stoch – Masopust (60. Olayinka).
Náhradníci: Kovář – Olayinka, Milan Škoda, Ngadeu, Hušbauer, Frydrych, Zelený.

Rozhodčí: Buquet – Debart, Pacelli (vš. FRA)

Odveta: Slavia - Sevilla 4:3