Menu

Hokej

NHL

Winnipeg Jets – New York Rangers

4:3

konec (2:0, 0:2, 2:1)

13.02.2019, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.79 4.13 3.88 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto utkání je to vše, děkujeme za pozornost. (04:41:05)
Československá stopa v utkání:
Filip Chytil (NYR)
0+0, 2 střely, čas na ledě 6:20.
Tři hvězdy utkání:
1. Mark Scheifele (WPG) 2+1
2. Mika Zibanejad (NYR) 2+0
3. Andrew Copp (WPG) 1+0.
Statistiky utkání:
Střely na branku: 36 – 37 (19:10, 9:17, 8:10)
Zablokované střely soupeře: 15 – 12
Trestné minuty: 8 – 4
Využité přesilové hry: 0/2 – 2/4
Vyhraná vhazování: 64% – 36%
Bodyčky: 21 – 23.
Je dobojováno! Rangers vstoupili do třetí třetiny v přesilové hře a tu se jim rychle povedlo využít, když podruhé v utkání skóroval během úvodní minuty Mika Zibanejad. Domácí hokejisté na to dokázali rychle zareagovat, v čase 45:22 se poprvé v sezóně prosadil Joe Morrow a dvě minuty po něm překonal Henrika Lundqvista také Andrew Copp. Hosté se rovněž obdivuhodně vzchopili a až do úplného konce mačkali Jets před Hellebuyckem. Ten však zavřel pomyslný krám a mnoha zákroky udržel domácí vedení 4:3 až do závěrečné sirény! Klub z Manitoby tedy potvrdil roli favorita i skvělou bilanci na domácím ledě. Zároveň si polepšil na 75 bodů a vyhoupl se do čela Západní konference!

Konec zápasu.

59:49

Zibanejad sice vyhrál buly, ale od jeho spoluhráče se puk odrazil k Byfuglienovi. Do prodloužení se už nepůjde!

59:45

Až teď se přerušuje! Rangers se provinili postavením mimo hru, které jim ještě více komplikuje snahu o vyrovnání. Pochopitelně následuje oddechový čas.

59:22

Wheeler dobruslil volný puk a předal ho Scheifelemu, který chtěl trefit prázdnou branku, jenže se mu do cesty postavil Neal Pionk.

59:02

Henrik Lundqvist už je na střídačce a Rangers v šesti. Vůbec se jim ale nehodí, že se hra už dlouho vůbec nepřerušila!

59:00

Poslední minuta třetí třetiny.

58:42

Newyorčané si nevěděli rady se zónovým bráněním středního pásma. Uchýlili se k nahození, které proletělo až k Hellebuyckovi, jenž ihned rozehrál.

58:03

Myers uklidnil situaci a podržel puk u levého mantinelu, odkud přihrál do druhé vlny na Morrowa, ale ten vypálil z osy hřiště nepřesně.

57:35

Hráči Winnipegu dobře napadají a nenechávají hosty v klidu rozehrát. Čas mezitím rychle mizí.

57:06

Mathieu Perreault bojoval u mezikruží, ale bekhendový pokus byl některým z protihráčů sražen k zadnímu mantinelu.

56:39

Oba týmy střídají, zatímco Rangers trochu vyčkávají s rozehrávkou. Moc času na vyrovnání jim už nezbývá.

56:16

Scheifele tečoval spoluhráčovu střelu do velké výšky, ovšem puk kromě Lundqvista přeletěl i jeho celé brankoviště.

55:49

Po dlouhé době také Jets operují v útočném pásmu. Lundqvist měl co dočinění s pokusem Jacoba Trouby z levého kruhu.

55:03

Domácí v plném počtu.

54:46

DeAngelo zastavil další pokus o vyhození, načež si vyměnil puk se Stromem, ale z osy hřiště vystřelil jen do Coppa.

54:03

Svižná střela tahem od Zibanejada se mezi tři tyče nevešla. Stejný hráč pak přišel o puk v souboji s Tanevem a tím i o útočné pásmo.

53:35

Znovu v akci Zuccarello, který přenesl puk zprava doleva na Zibanejada. Ten zřejmě hledal na zadní tyči Kreidera, ale tomu se nepovedla dorážka z bezprostřední blízkosti.

53:16

Zuccarellovu střelu ztečoval Chris Kreider mimo tři tyče. Volný puk Winnipeg aspoň na chvíli dostal do středního pásma.

53:03

Obrovská nevole v hledišti, které nesouhlasí s vyloučením Jacoba Trouby za seknutí Veseyho. Tlak Rangers bude pokračovat!

52:47

Kevin Hayes se nádherně prokličkoval po ose hřiště až do zakončení. Bekhendem z bezprostřední blízkosti Hellebuycka ale nepřelstil.

52:09

Hra je velmi plynulá a konec třetí třetiny se tak rychle blíží. Brady Skjei vypálil z první do horní poloviny branky, před kterou Hellebuyck dokázal zasáhnout.

51:22

DeAngelo vyhrál závod o puk proti Connorovi. Icing se přesto nepískal a hra pokračuje dál. Na ledě jsou oba první útoky.

50:32

Čtvrtá formace Jets trochu propadla u útočné modré čáry. Na té červené je zajistil Tyler Myers a nedopustil žádný hostující brejk.

49:51

Staňte se fanoušky NHL.cz!

49:51

Nahození McQuaida bylo sražené a Marc Staal se ho pokusil z mezikruží dorážet. Branku přitom minul a Jets se vzápětí vysvobodili.

49:20

Naměstnikov roztáhl hru z osy hřiště na levou stranu, odkud švihem pálil Fast a Hellebuyck vyrazil puk do míst, kde už nebyl žádný z hostů.

48:55

Elitní formace Rangers se znovu zabydlela před Hellebuyckem. Zuccarello nakonec přenesl hru doleva k Shattenkirkovi, jehož pokus zablokoval Tanev.

48:24

Zuccarello skončil na zemi po souboji s Chiarotem. Rozhodčí zůstali v klidu a Rangers přišli o útočné pásmo.

47:21

47:21 Andrew COPP - 4:3

47:21

Winnipeg právě vstřelil branku!
Začátek třetí části je tedy pořádně divoký, Jets otáčí skóre a znovu vedou! Hellebuyck vyrazil střelu Skjeie a založil tím protiútok vedený Aplletonem. Jeho pas z pravé strany pustil Lemieux za sebe a ANDREW COPP u vzdálenější tyče prostřelil přesouvajícího se Lundqvista. Asistence: Mason Appleton.

46:26

Hellebuyck vyrazil střelu Shattenkirka jenom před sebe. Hostující obránce pak prováhal možnost dorážky a zbytečně přihrával doleva, kam puk neprošel.

45:22

45:22 Joe MORROW - 3:3

45:22

Winnipeg právě vstřelil branku!
Je znovu srovnáno! Chiarot zastavil po prknech jedoucí puk a posunul ho na Chiarota. Ten podél modré čáry přihrál JOE MORROWOVI a jeho střela zpoza pravého kruhu zaplula přesně k bližší tyči. Pro domácího obránce je to první trefa v sezóně! Asistence: Mark Scheifele, Ben Chiarot.

44:37

Kevin Hayes zprava přihrál na Bučněviče, který se prosmýkl po ose hřiště do šance, jenže Hellebuyck svému týmu pomohl dobrým zákrokem.

44:27

Naměstnikov nezpracoval dlouhou přihrávku a nezabránil icingu. Scheifele vyhrál následné buly pro Wheelera, ale i on si vylámal zuby na jistém Lundqvistovi.

43:46

Tanev dobruslil volný puk a dal ho pod sebe na Perreaulta, který v dobré šanci narazil na ještě lepší zákrok Henrika Lundqvista.

43:06

Hellebuyck neměl pod kontrolou neškodně nahozený puk, který Kreider mohl dorážet do branky. Domácímu gólmanovi hodně pomohlo unáhlené přerušení hry.

42:48

Tanev natáhl k solidní střele švihem, kterou Lundqvist vyrazil hokejkou do ochranné sítě. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

41:50

Nievesův pokus z dálky neprošel přes Morrowa a puk se rychle vrátil zpět mezi obě modré čáry.

40:57

40:57 Mika ZIBANEJAD - 2:3

40:57

Rangers právě vstřelili branku!
I tuhle přesilovku hosté využívají a skórují i zkraje třetí třetiny! Shattenkirk posunul puk na levou stranu k MIKU ZIBANEJADOVI, jehož střela se hodně šťastně odrazila od obránců Trouby a Morrisseyho až za záda překvapeného Hellebuycka. Asistence: Kevin Shattenkirk, Mats Zuccarello.

40:40

Rangers pokračují v přesilové hře a poté, co Morrissey ztečoval puk do ochranné sítě, budou mít vhazování v útočném pásmu.

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky po 2. třetině:
Střely na branku: 28 – 26 (19:10, 9:16)
Zablokované střely soupeře: 11 – 9
Trestné minuty: 6 – 4
Využité přesilové hry: 0/2 – 1/3
Vyhraná vhazování: 60% – 40%
Bodyčky: 14 – 17.
Zatímco v první třetině byl jasně lepší Winnipeg, tak po změně stran hru opanovali hosté z New Yorku. Těm pomohla hned první minuta, ve které dal svůj čtyřiadvacátý gól v sezóně Mika Zibanejad. Domácí tým pak držel hlavně Hellebuyck, ovšem v čase 39:19 už musel podruhé lovit puk ze své branky, kam ho šikovnou tečí dostal Pavel Bučněvič. Stav je tak nerozhodný 2:2 a o všem se bude rozhodovat až v závěru zápasu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:42

Blake Wheeler v útočném pásmu podrazil Skjeie a vysloužil si dvě minuty za podražení. Dobře rozehraný zápas začíná Jets proklouzávat mezi prsty.

39:19

39:19 Pavel BUČNĚVIČ - 2:2

39:19

Rangers právě vstřelili branku!
Jezdci využívají přesilovou hru a na konci druhé části srovnávají krok! Pionk vypálil z vrcholku levého kruhu nepřesně. Puk ale sebrali jeho spoluhráči a DeAngelo ho předal Stromeovi, jehož střílené nahození zpoza pravého kruhu učebnicově položenou hokejkou protečoval do gólmanova protipohybu PAVEL BUČNĚVIČ. Asistence: Ryan Strome, Tony DeAngelo.

39:00

Poslední minuta druhé třetiny.

38:55

Zase několik horších přihrávek. Zuccarello nakonec nahazoval puk z nulového úhlu před brankoviště a tam se Hellebuyckovi povedlo přerušit hru.

38:24

Rangers si dlouho přihrávali do nepalebných pozic. Až Shattenkirk měl možnost vystřelit od modré, ale Hellebuyck si poradil.

37:55

Začátek oslabení domácím vyšel. Hayes se musí vracet pro vyhozený puk až Henriku Lundqvistovi.

37:37

Jesper Fast nezpracoval prudkou přihrávku, která ho zahnala na zadní mantinel. Tam ho loktem trefil do obličeje Dustin Byfuglien a hodně otřesený odešel rovnou do kabiny. Domácí obránce dostal dvě minuty za faul loktem.

36:43

Brady Skjei zachytil puk ve středním pásmu a vyrazil do otevřeného prostoru. Před sebou měl jen Troubu a ten jeho střelu srazil mimo ledovou plochu.

35:53

Laine si vyjel zpoza branky do lepšího úhlu. V levém kruhu se prudce zastavil a švihem poslal puk do Lundqvistovy výstroje.

35:25

Pionkovu tvrdou střelu od modré čáry Hellebuyck na poslední chvíli zaregistroval a vyrazil ji někam na krátký mantinel.

35:08

Ryan Strome před srážkou posunul puk do útočného pásma až do rukavice Connora Hellebuycka, který pro jistotu přerušil hru.

34:51

Shattenkirkovo nahození z nulového úhlu Hellebuyck vyrazil k Fastovi, který byl v mnohem lepším úhlu, ale vyrovnat rovněž nedokázal.

34:16

Mason Appleton objel branku, jenže zapomněl vystřelit i přihrát a nakonec jenom nahodil puk k hostujícím obráncům.

33:43

Kreider nezpracoval těžký pas od Zuccarella. Domácí jenom nahodili a zase odevzdali puk bíločerveným.

33:14

Trouba úplně nezvládl rozehrávku zpoza své branky. Rangers se k puku v nebezpečném prostoru ale nedostali a hra se už odehrává u Lundqvista.

32:50

Wheeler protečoval Byfuglienovu rozehrávku napříč středním pásmem do ochranné sítě. Na řadu přichází dvouminutová komerční přestávka.

32:15

Tahle početní výhoda se Winnipegu vůbec nepovedla. Hosté naopak potvrdili svůj výrazně zlepšený výkon.

31:54

Hosté v plném počtu.

31:40

Kevin Hayes vystihl jednu z mnoha přihrávek a odpálil kotouč přes celé kluziště až za branku Hellebuycka.

30:39

Dustin Byfuglien vyslal svou obávanou střelu golfákem. Lundqvist díky zákroku lapačkou odolal a hostům se podařilo vyhodit.

29:54

Druhá přesilová hra pro Jets. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici hostující obránce Neal Pionk.

29:44

Filip Chytil dobře načasoval bekhendový pas na Nievese, který se zjevil sám před gólmanem, jenže forhendový blafák do úspěšného konce nedotáhl.

28:49

Myers naznačil střelu z osy hřiště, která přišla až s menší prodlevou Connor ji ještě tečoval, ale kotouč proletěl vedle pravé tyče.

28:26

Další dva zákroky pro Connora Hellebuycka, který vyrazil střelu Naměstnikova na jeho kolegu Stromea a pak zlikvidoval i jeho dorážku.

27:24

Vesey si počkal na Shattenkirka, kterému přihrál do druhé vlny. Zkušený obránce se svou střelou švihem Hellebuycka nepřelstil, puk narazil do pravého betonu.

26:49

Hosté v plném počtu.

26:22

ZIbanejad a Zuccarello ukázali své kvality i v oslabení. Prvně jmenovaný vyhrál buly a druhý vyhodil puk až ke Connoru Helelbuyckovi.

26:15

Domácí rozjeli přesilovkovou kombinaci poblíž modré čáry. Roslovic dostal nabito k ose hřiště, jenže Lundqvist ho i dorážejícího Scheifeleho vychytal.

25:32

Jets se museli vracet do útočného pásma, kde hodně tvrdě vypálil urostlý Byfuglien a kotouč se od Lundqvistova betonu odrazil až nad hrazení.

25:03

Blake Wheeler křižným pasem našel v levém kruhu své hokejové dvojče Scheifeleho. Lundqvist si s ranou z první poradil.

24:49

Jesper Fast lehl do přihrávky Roslovica z přečíslení tři na jednoho. Zároveň ale fauloval Laineho a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.

24:05

Hayes vyhrál buly nad Lowrym. Pokus Brendana Smithe zablokoval Tanev a Hellebuyck musel do práce až po Veseyho střele z levého křídla.

23:35

A zase rychle na druhou stranu, kde Hellebuycka zaměstnala střela Chrise Kreidera z blízkosti levého mantinelu.

23:01

Lemiux z pravého kruhu Lundqvista nepřekonal. O to se pokusil i Chiarot, ale trefil jenom Filipy Chytila.

22:32

Dobrý tlak Rangers vyvrcholil střelou Naměstnikova, která se od Roslovica odrazila do výstroje domácího brankáře.

21:59

Fast udržel Morrowa za svými zády a s kotoučem na hokejce objel branku. On ani dorážející Naměstnikov Hellebuycka tentokrát zblízka nepřekonal.

20:38

20:38 Mika ZIBANEJAD - 2:1

20:38

Rangers právě vstřelili branku!
Hosté krátce po změně stran snižují a není žádným překvapením, že se o to postarala jejich elitní formace! Zuccarello vyhrál nepříliš krásnou šavlovačku o puk, který poslal na branku. Kreider přihrál k pravému mantinelu a nenápadná střela MIKY ZIBANEJADA šla přesně k vzdálenější tyčce. Asistence: Chris Kreider, Mats Zuccarello.

20:30

Skjeiova střela byla sražená Wheelerem ke Kreiderovi, jehož dorážka z otočky postrádala potřebnou přesnost.

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky po 1. třetině:
Střely na branku: 19 – 10
Zablokované střely soupeře. 4 – 7
Trestné minuty: 2 – 0
Využité přesilové hry: 0/0 – 0/1
Vyhraná vhazování: 67% – 33%
Bodyčky: 9 – 13.
Je za námi první třetina, ve které byl domácí Winnipeg jasně lepší. Jets vyprodukovali devatenáct střel na Lunqvistovu branku, kterou švédský gólman ve dvou případech neustrážil, přestože své spoluhráče v mnoha případech podržel důležitými zákroky. V páté i devatenácté minutě na něj vyzrál skvěle hrající Mark Scheifele, díky kterému jde kanadský tým do kabiny se zaslouženým náskokem 2:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:34

Obrovská útočná síla Winnipegu má zálusk na třetí gól. Zajímavou akci Adama Lowryho překazilo až Lundqvistovo vyražení puku do ochranné sítě.

19:08

Lundqvist si spravil reputaci zákrokem proti Lainemu. Na druhou stranu vyrazil Naměstnikov, ale Hellebuyckovi moc starostí nepřidělal.

19:00

Poslední minuta první třetiny.

18:35

18:35 Mark SCHEIFELE - 2:0

18:35

Winnipeg právě vstřelil branku!
Jets ustáli své první oslabení a o chvíli později sami podruhé udeřili! Wheeler ve středním pásmu sklepl kotouč na MARKA SCHAIFELEHO. Ten po přejetí útočné modré nenašel volného spoluhráče, a tak zprava parádně vypálil pod břevno. Je to pro něj jubilejní třicátá trefa v ročníku! Asistence: Blake Wheeler.

18:18

DeAngelo překazil Lowreyho únik a vrátil se s pukem do útočného pásma Rangers. Tam Bučněvič dostal od Veseyho přihrávku do mezikruží, jenže Hellebuyckovu nulu nezrušil.

18:16

Domácí v plném počtu.

17:26

Morrissey udělal to samé, když se k němu dostal puk vybojovaný Troubou. Další akce Rangers skončila ofsajdem.

16:58

A znovu letí kotouč do naprostého bezpečí. Tentokrát se o to postaral Bryan Little.

16:32

Zuccarellova střela z pravého kruhu prošla až k Hellebuyckovi, jenž ji na poslední chvíli vyrazil. Další domácí hráči se postarali o vyhození.

16:16

Ben Chiarot nedostal puk pod kontrolu za Hellebuyckem. Napadajícího Fasta atakoval krosčekem a vyfasoval první dvě minuty tohoto zápasu.

15:40

Domácí tým má stále mnohem lepší pohyb, kvůli kterému se Rangers nejsou schopni pořádně dostat do útoku.

14:57

Connor vrátil Scheifelemu přihrávku do jízdy. Druhý nejproduktivnější hráč Winnipegu se však dostal příliš blízko Lundqvista, za kterého puk nedostal.

14:25

Smith uklidnil hru pasem na Zuccarella, který u pravého mantinelu neprošel přes Morrisseyho. Rangers se kvůli tomu vrátili do obranného pásma.

13:36

Byfuglien se jako obránce dostal až za hostující branku. Copp po jeho přihrávce neuspěl a stejně dopadl prvně jmenovaný dorážející tvrďák v dresu Jets.

13:08

Joe Morrow se opřel do rány ze středu modré čáry. Lundqvist si ji pohlídal a schoval kotouč do lapačky.

12:26

Smithovu střelu zablokoval Little a Fast pak vyhnal své spoluhráče do středního pásma, kde už kotouč vybojoval Winnipeg.

11:20

Další možnost Jets přišla hned poté. Troubovu střelu od modré tečoval Perreault. Lundqvist si po zákroku lehl na záda, ale i tak dokázal vyrazit dorážku Taneva.

11:09

Lowry vyhrál buly na Troubu. Ten ihned připravil střelu Morrisseymu a Lundqvist musel rychle na zem, aby prudkou střelu vyrazil.

11:04

Dobrý pohyb Jets v útočném pásmu vyvrcholil Chiarotovou střelou od modré, jež byla sražená do ochranné sítě.

10:18

Troubova rána byla ztečovaná mimo tři tyče. Puk se dostal ke Connorovi, kterému sjel puk z hokejky k Scheifelemu a ten už prověřil Lundqvistovu pozornost z levého kruhu.

09:25

Kevin Shattenkirk vypálil nepřesně od modré čáry a rychle se vrátil do obrany, aby zablokoval zakončení Perreaulta.

08:41

Copp měl prostor na střelu z pravého kruhu. Ta skutečně přišla, avšak strážce hostující branky ji vyrazil ke svým spoluhráčům.

08:03

McQuaid ještě udržel puk na útočné modré a srazil ho k Fastovi, který se najednou ocitl v dobré šanci, ale Hellebuyck ho vychytal.

07:35

Mats Zuccarello byl v útočné třetině úplně sám ze svého týmu. Přes obránce i tak solidně vypálil a zaměstnal Connora Hellebuycka.

07:01

Troubovu střelu od modré Lundqvist vykopl. Puk k jeho brance vracel Morrissey, nicméně švédský gólman byl i napodruhé pozorný.

06:48

A další přerušení hry. Tentokrát se rozhodčím nelíbila hostující přihrávka rukou.

06:18

Hra je přerušena kvůli hře vysokou holí. Vhazovat se bude až po reklamní přestávce.

05:50

Postavení mimo hru od hokejistů z New Yorku.

04:58

04:58 Mark SCHEIFELE - 1:0

04:58

Winnipeg právě vstřelil branku!
Domácí se na konci páté minuty dostávají do vedení! Myersovu bekhendovou střelu z mezikruží Lundqvist vyrazil, jenomže puk se přes Connora a Morrowa dostal na levé křídlo k MARKU SCHEIFELEMU a ten otevřel skóre střelou mezi betony. Asistence: Joe Morrow, Kyle Connor.

04:18

Poprvé o sobě dal vědět i český útočník Filip Chytil. Svižnou střelou si na domácího brankáře ale nepřišel.

03:48

Veseyho pokus byl nepřesný. Na druhé straně to lépe zkoušel Brandon Tanev, ale Lundqvist puk do sítě znovu nepustil.

02:59

Nieves potáhl puk po pravé straně a dal ho pod sebe, odkud zkusil štěstí Naměstnikov, ale Hellebuyck byl připraven.

01:50

První dva zákroky pro Lundqvista, na kterého z podobných pozic poslali kotouče Blake Wheeler a Bryan Little.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Roslovic, Little, Laine – B. Tanev, Lowry, Perreault – Appleton, Copp, Lemieux.

New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – DeAngelo, M. Staal (A), McQuaid, Skjei, Shattenkirk, Br. Smith, Pionk (A) – Zuccarello (A), Zibanejad, Kreider – Vesey, K. Hayes, Bučněvič – Naměstnikov, R. Strome, Chytil – Fast, Nieves.

Rozhodčí: StPierre, Luxmore – Gawryletz, MacPherson.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vzájemné zápasy
03.12.2018 NY Rangers – Winnipeg 3:4 sn.
07.03.2018 NY Rangers – Winnipeg 0:3
11.02.2018 Winnipeg – NY Rangers 1:3
09.12.2016 Winnipeg – NY Rangers 1:2
07.11.2016 NY Rangers – Winnipeg 5:2.
New York Rangers

Slavný klub z Madison Square Garden čeká na Stanley Cup už pětadvacet let a s největší pravděpodobností se ho nedočká ani v probíhající sezóně. Svěřencům trenéra Davida Quinna ujel vlak na úplném startu základní části a od té doby patří do ligového podprůměru. S bilancí čtyřiadvaceti výher a jednatřiceti porážek jsou Rangers na dvanáctém místě Východní konference, z něhož ztrácí na nejlepší osmičku devět bodů. Tým českého útočníka Filipa Chytila odehrál pět posledních zápasů na domácím ledě. Zvítězil jen dvakrát, když porazil 4:3 v nájezdech Boston a před dvěma dny Toronto 4:1. Mezitím neslavně padl 0:3 s Carolinou.

Nejproduktivnější hráči:
• M. Zibanejad – 54 bodů (23+31)
• C. Kreider – 42 bodů (24+18)
• K. Hayes – 38 bodů (13+25).
Winnipeg Jets

Klub z Manitoby projíždí základní částí s velkým přehledem. V západní konferenci je na vynikajícím třetím místě, z něhož ztrácí na druhé Calgary jeden, a na vedoucí San Jose pouze dva body. Po přestávce určené pro utkání hvězd a nutný pětidenní odpočinek Winnipeg přehrál se skóre 17:9 Boston, Columbus a Anaheim. Pak ale třikrát za sebou prohrál, když nestačil na San Jose, Montreal a Ottawu. Tuto menší sérii Jets zase přerušili v nedělním utkání v Buffalu, kde vyhráli 3:1.

Nejproduktivnější hráči:
• B. Wheeler – 67 bodů (12+55)
• M. Scheifele – 65 bodů (28+37)
• K. Connor – 43 bodů (22+21).
Všem hokejovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu kanadsko-americké NHL. Od dvou hodin se můžeme těšit na utkání mezi Winnipegem Jets a New Yorkem Rangers!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

Winnipeg Jets – New York Rangers

4:3

konec (2:0, 0:2, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Scheifele (Morrow, Connor), 19. Scheifele (Wheeler), 46. Morrow (Scheifele, Chiarot), 48. Copp (Appleton) – 21. Zibanejad (Kreider, Zuccarello), 40. Bučněvič (R. Strome, DeAngelo), 41. Zibanejad (Shattenkirk, Zuccarello)

Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Roslovic, Little, Laine – B. Tanev, Lowry, Perreault – Appleton, Copp, Lemieux.

New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – DeAngelo, M. Staal (A), McQuaid, Skjei, Shattenkirk, Br. Smith, Pionk (A) – Zuccarello (A), Zibanejad, Kreider – Vesey, K. Hayes, Bučněvič – Naměstnikov, R. Strome, Chytil – Fast, Nieves.

Rozhodčí: StPierre, Luxmore – Gawryletz, MacPherson

Diváci: 15 321

Průběh zápasu
1. třetina
04:58 WPG 1:0 Scheifele (Morrow, Connor)
16:16 WPG 2 Chiarot, krosček
18:35 WPG 2:0 Scheifele (Wheeler)
Po 1. třetině
2. třetina
20:38 NYR 2:1 Zibanejad (Kreider, Zuccarello)
24:49 NYR 2 Fast, nedovolené bránění
29:54 NYR 2 Pionk, nedovolené bránění
37:37 WPG 2 Byfuglien, faul loktem
39:19 NYR 2:2 Bučněvič (R. Strome, DeAngelo)
39:42 WPG 2 Wheeler, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
40:57 NYR 2:3 Zibanejad (Shattenkirk, Zuccarello)
45:22 WPG 3:3 Morrow (Scheifele, Chiarot)
47:21 WPG 4:3 Copp (Appleton)
53:03 WPG 2 Trouba, sekání
Konec