Menu

Hokej

NHL

Ottawa Senators – Carolina Hurricanes

1:4

konec (1:0, 0:0, 0:4)

13.02.2019, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Tomáš Kubečka

Tipsport: 3.11 3.85 2.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:07:22)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 10 648 diváků!
Československá stopa v utkání
Christián Jaroš (OTT) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:36
Tři hvězdy utkání:
1. Micheal Ferland (CAR) 1+2
2. Teuvo Teräväinen (CAR) 2+0
3. Justin Williams (CAR) 1+1
Střely na branku: 26 – 37
Je konec! Carolina ve třetí třetině předvedla parádní výkon a vítězí na ledě Ottawy vysoko 4:1! Hned po patnácti sekundách závěrečné třetiny dokázal vyrovnat Micheal Ferland! Domácí Chabot a Ceci se poté nechali vyloučit a v přesilovce 5 na 3 poslal Carolinu do vedení Justin Williams! O dalších devadesát čtyři sekund později navíc přidal další přesilovkový zásah Teuvo Teräväinen! Ottawa se od té doby zcela vytratila z ledu. Ani Carolina se už ale nikam netlačila.Čtyři minuty před koncem se ale ještě jednou prosadil Teuvo Teräväinen!

Konec zápasu.

59:25

Domácí zadák Jaroš se s pukem prosmýkl do útočného pásma a zakončil příklepem. Jeho pokus mířil přímo do míst, kde stál pozorný Curtis McElhinney.

59:03

Curtis McElhinney vyjel ven z branky, zastavil nepřesnou rozehrávku Ottawy a přiklepl kotouč Ahovi. Carolina může podniknout ještě jeden útok.

58:46

Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Jean-Gabriel Pageau – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Andrej Svečnikov – 2 min., hrubost).

58:26

Mark Stone na modré čáře zastavil vysoké vyhození jednoho ze soupeřů. Osamocený útočník Ottawy však neměl proti přesile zadáků v červeném šanci na úspěch.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:39

Lucas Wallmark aktivně napadal rozehrávku soupeře na útočné modré čáře. Hostující hokejista dostal pod tlak Tkachuka, ale ten nakonec rozehrál.

57:10

Saku Mäenalanen se ve středním pásmu dostal k odraženému kotouči a bez váhání jej nahodil do útočného pásma. Nikdo z hráčů Caroliny za jeho nahozením nepokračoval.

56:10

56:10 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:4

56:10

Carolina právě vstřelila branku!
Carolina trestá další chybu v rozehrávce Ottawy a vede už o tři branky! Dougie Hamilton v pádu zastavil vyhození domácího celku. TEUVO TERÄVÄINEN se následně dostal k puku, natlačil se před Nilssona a zakončil přímo pod břevno! Asistence: Micheal Ferland.

56:00

Carolině se nyní vůbec nevydařila rozehrávka. Pobídka na levé křídlo byla příliš dlouhá a skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před brankou Hurricanes.

55:32

Sebastian Aho napadal jednoho z domácích obránců. Mark Borowiecki si však pokryl kotouč tělem a odrazem o mantinel jej odehrál ven z obranného pásma.

55:10

Greg McKegg dostal pobídku do rohu útočného pásma, ustál souboj se Smithem a přihrál na modrou čáru. Následnou střelu kryl Anders Nilsson lapačkou.

54:35

Rudolfs Balcers si klepl hokejkou o zpětnou přihrávku, nicméně jeho zakončení letící těsně nad ledem skončilo na betonu pozorného obránce.

54:10

Andrej Svečnikov se hnal za odraženým kotoučem do útočného pásma. Jaroš musel hodně přidat, ale nakonec složitou situaci zvládl a odehrál puk do bezpečí.

53:36

Bobby Ryan dostal krásnou přihrávku do útočného pásma, zbavil se Hamiltona, jenže špičkou čepele vypálil pouze mimo tři tyče branky Caroliny.

53:03

Ceci se pokusil zakončit příklepem kolem jednoho z obránců Caroliny, jenže jeho rána byla hodně nepřesná a pouze zaduněla o mantinel za brankou.

52:25

Aby toho pro domácí fanoušky nebylo málo, venku před halou doslova řádí sněhová bouře.

52:25

Ani hostům se nyní vůbec nepovedl přechod do útočného pásma. Jeden z hráčů byl o něco rychlejší než kotouč a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.

52:10

Stone dostal prudkou přihrávku do jízdy, ale nepotykal si s převzetím kotouče. Důrazný obránce v dresu Caroliny jej od kotouče osvobodil.

51:33

Mark Borowiecki projel po levém křídle do útočného pásma a svižnou střelou zkoušel překvapit brankáře. Obránce jeho pokus přizvedl do ochranné sítě.

51:10

Staňte se fanoušky NHL.cz!

51:10

Ryan Dzingel nahodil kotouč po mantinelu za branku Hurricanes, jenže nikdo v bílém dresu jeho pobídku nepochopil. Carolina tak získala kotouč zadarmo.

50:32

Ceci dostal přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil. Jeden z hráčů Caroliny se mu obětavým způsobem položil pod nohy a srazil puk za modrou čáru.

50:10

Domácím fanouškům se výkon Ottawy ve třetí třetině vůbec nelíbí a z tribun poloprázdné arény se začíná ozývat pískot.

49:42

Jordan Martinook si za brankou splnil své defenzivní povinnosti a vybojoval kotouč pro Hurricanes. Carolina se už nikam nežene a koncentruje se na pozornou obranu.

49:03

49:03 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:3

49:03

Carolina právě vstřelila branku!
Další přesilovková branka pro Carolinu a vypadá to, že se hosté přibližují k triumfu! Justin Williams poslal přihrávku za branku, odkud Nino Niederreiter vrátil kotouč na brankoviště a TEUVO TERÄVÄINEN překonal brankáře! Asistence: Nino Niederreiter, Justin Williams.

48:25

Hráčům Ottawy se podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry za branku Caroliny. Hosté však mohou rozjet další útočnou akci v naprostém klidu.

48:10

Carolina navíc nadále pokračuje v přesilové hře. Ceci nakonec dostal vyšší trest a posedí si na trestné lavici ještě další tři minutky.

47:29

47:29 Justin WILLIAMS - 1:2

47:29

Carolina právě vstřelila branku!
Carolina využívá početní převahu a otáčí vývoj dnešního utkání! Ferland poslal přihrávku na pravý kruh, kde byl JUSTIN WILLIAMS, který střelou o břevno překonal Nilssona! Asistence: Michael Ferland, Sebastian Aho.

47:12

Faulk zakončil od modré čáry, jenže domácí brankář Nilsson stačil vykopnout pravý beton a vyrazil jeho dělovku do rohu obranného pásma.

46:51

Carolina bude hrát přesilovku pět na tři! Cody Ceci dostává dvě minuty za vysokou hůl.

46:25

Carolina si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za podrážení dostává Thomas Chabot.

46:05

Calvin de Haan zavezl puk po levém křídle do rohu útočného pásma, jenže zadovkou na modrou čáru neoslovil spoluhráče v červeném dresu.

45:24

Brett Pesce se včas dostal k odraženému kotouči a před dotírajícím soupeřem jej odehrál za modrou čáru. Ani jeden z týmů se nyní nemůže dostat do tlaku.

45:00

Domácí brankář musel znovu zasahovat. Nilsson si tentokrát pohlídal zakončení z pravé strany a ukryl kotouč do své lapačky.

44:35

Právě McGinn si nabruslil na prudkou přihrávku na modrou čáru, tělem se natlačil před svého strážce, jenže bekhendovým pokusem přestřelil branku.

44:12

Brock McGinn vydoloval kotouč v rohu útočného pásma a bekhendem přihrál za branku Senators. Nikdo v červeném se však k jeho přihrávce nedostal.

43:30

Domácí celek se nyní z tlaku Caroliny osvobodil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Nilssonem.

43:10

Teuvo Teräväinen se v rohu útočného pásma dostal k volnému kotouči a pohotově jej nahodil před branku. Nikdo z hráčů Canes na jeho pobídku nedosáhl.

42:27

Od Jarošovy hokejky se kotouč odrazil mezi diváky. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu. Hokejisté Ottawy jsou v úvodu třetí části poněkud ospalí.

42:02

Curtis McElhinney musel poprvé ve třetí části zasahovat. Hostující brankář se včas přesunul k levé tyči a zastavil nepříjemný pokus letící těsně nad ledem.

41:35

Aho napadal rozehrávku Ottawy v jejím obranném pásmu. Hostující hvězdný útočník poté zkoušel přihrát na modrou čáru, ale trefil jen domácího obránce.

41:10

Jeden z domácích hráčů upadl v rohu obranného pásma, jenže Justin Williams bekhendem nedokázal kotouč procedit do mezikruží.

40:15

40:15 Micheal FERLAND - 1:1

40:15

Carolina právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Carolina uspěla na vhazování a ihned se vydala do útoku! Dougie Hamilton v útočném pásmu nastřelil otouč před branku a MICHAEL FERLAND už měl snadnou práci! Asistence: Dougie Hamilton.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 3:19.
Střely na branku: 21 – 21
Druhá třetina končí! Prostřední část hry nepřinesla zrovna zajímavou podívanou! Hrál se spíše opatrný hokej bez soubojů a bez šancí. O něco aktivnější byla Ottawa, ale nahození ze středního pásma k brance nevedla. Carolina si v závěru třetiny zahrála přesilovou hru, jenže v ní nedokázala ohrozit branku skvělého Nilssona. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:23

Maxime Lajoie se natahoval po vyhození hostujícího hráče, ale ani přes velkou snahu neudržel kotouč v útočném pásmu. Hosté mají čas na poslední útok.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:23

Nilsson vyjel ven z branky, zastavil prudké nahození po mantinelu a s přehledem rozjel další ofenzivní akci Ottawy. Domácí pokračují v profesorské hře.

38:06

Domácí v plném počtu.

37:24

Hosté se navíc nepřesnou přihrávkou na modrou čáru sami připravili o možnost zakončit. Ottawa zvládá své úvodní oslabení s velkým přehledem.

37:03

Domácí se díky šťastnému odrazu dostali k odraženému kotouči a pohotově jej vyhodili ven z obranného pásma. Carolina se nemůže dostat do tlaku.

36:29

Teuvo Teräväinen nahodil puk z pravé strany před branku Ottawy, jenže nikdo v červeném dresu jeho pobídku nedokázal tečovat mezi tři tyče.

36:06

Carolina si zahraje svou první přesilovku. Dvě minuty za krosček dostává Ryan Dzingel.

35:27

Curtis McElhinney si povyjel proti dělovce od levého mantinelu a ukryl kotouč do své lapačky. Takové střely nemohou brankáře na úrovni NHL ohrozit.

35:03

Hosté nyní pořádně zariskovali rozehrávkou v obranném pásmu. Kotouč se nebezpečně odrazil před branku Caroliny, kde byl jen obránce Slavin.

34:26

Calvin de Haan rozjel další akci Caroliny ze středního pásma. U jeho nahození byl jako první Ben Harpur, který odehrál puk za modrou čáru.

34:02

Jaroš obdržel skvělou zpětnou přihrávku, měl moře času v mezikruží, ale střelou zápěstím přestřelil branku hostující Caroliny!

33:31

Hraje se hodně opatrně. Ani jeden z týmů se nikam netlačí. Sledujeme spíše takovou nahazovanou ze středního pásma.

33:06

Justin Williams nahodil puk ze středního pásma za branku Ottawy. Za pukem se řítil Sebastian Aho, ale Brady Tkachuk jej stačil vyhodit do bezpečí.

32:25

Curtis McElhinney si dal pozor na prudké nahození ze středního pásma a před dojíždějícím Williamsem raději hokejkou odehrál kotouč k mantinelu.

32:06

Ryan Dzingel napadal rozehrávku Caroliny na modré čáře. Dzingel vybojoval kotouč, ale v útočném pásmu byl proti přesile obránců a neuspěl.

31:22

Curtis McElhinney musel po delší době zasahovat. Hostující brankář si dal pozor na střelu letící těsně nad ledem a schoval kotouč do připravené lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

31:06

Zack Smith se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, objel branku Caroliny, jenže bekhendem z těžké pozice nenašel nikoho v bílém.

30:22

Až nyní se po delší době přerušuje hra! Ottawě se tentokrát vůbec nepovedla rozehrávka a prudká pobídka na pravé křídlo skončila na zakázaném uvolnění.

30:08

Anders Nilsson se přesunul k pravé tyči a ramenem dokázal vyrazit kotouč nad břevno. Domácí gólman zatím podává parádní výkon.

29:41

Brady Tkachuk udržel pro domácí celek útočné pásmo. Hráči Ottawy se snaží ke svým soupeřům poctivě dostupovat a nenechávají Carolině prostor.

29:03

Andrej Svečnikov projel do útočného pásma, natlačil se před branku Senators, ale forhendovým blafákem neuklidil kotouč do odkryté sítě!

28:29

Bobby Ryan napadal rozehrávku hostujícího celku v rohu obranného pásma. Stone dostal pod tlak Hamiltona, ale Canes se přesto vymanili z tlaku.

28:10

Cody Ceci zastavil rodící se akci Caroliny, otočil se a nahodil kotouč za branku Hurricanes. Hokejisté Ottawy teď spěchali na střídačku.

27:32

Calvin de Haan zakončil od modré čáry, nicméně jeden z obránců Ottawy proti němu bleskově vystoupil a kotouč se od něj odrazil za modrou čáru.

27:04

Sebastian Aho nabral velkou rychlost ve středním pásmu, zadovkou přenechal kotouč Williamsovi, ale jeho pokus vykopl Nilsson betonem.

26:25

Dylan DeMelo si nechtěl přidělávat starosti a bez problémů vyhodil puk odrazem o mantinel. Zadák Ottawy poté odjel na střídačku.

26:06

Slavin hodně riskoval s rozehrávkou v obranném pásmu. Hostující obránce se otočil s velkou porcí štěstí a nakonec puk poslal za modrou čáru.

25:27

Sebastian Aho se tlačil za pukem do útočného pásma, jenže důrazný obránce Senators mu na poslední chvíli dokázal přizvednout hokejku.

25:07

Carolině se vůbec nepovedla rozehrávka. Nahození do útočného pásma se od hole domácího obránce odrazilo mezi diváky. Vhazuje se ve středním pásmu.

24:35

Ryan Dzingel se dostal k odraženému puku, vybruslil si s ním do mezikruží, ale střelou po ledě trefil levý beton hostujícího brankáře!

24:13

Tak pozor! Jean-Gabriel Pageau sice dopravil kotouč do sítě, ale branka neplatí kvůli kopnutí!

23:35

Ryan Dzingel projel kolem soupeře do útočného pásma, přehodil si puk na forhend, jenže svižnou střelou nezamířil mezi tři tyče hostující branky.

23:05

Hosté nemohli pokračovat v útočení kvůli signalizovanému ofsajdu. Zadáci Ottawy se tak dostali ke kotouči a bez problémů rozehráli.

22:30

Domácí brankář raději přikryl odražený kotouč lapačkou. Hostující Andrej Svečnikov se totiž nebezpečnou rychlostí blížil k brance Senators.

22:10

Dougie Hamilton dostal přihrávku na modrou čáru a pokusil se zakončit. Před Nilssonem stačil zasáhnout obránce v dresu Ottawy.

21:26

Další zásah domácího brankáře. Tentokrát se Nilsson stačil přesunout k pravé tyči a zastavil nepříjemnou střelu od modré čáry. Vhazuje se po jeho levici.

21:12

Brock McGinn projel s kotoučem před branku Ottawy, jenže s jeho zakončením bekhendem si brankář Nilsson bez problémů poradil.

20:23

Hosté v plném počtu.

20:10

Carolina uspěla na úvodním vhazování, krátce zakombinovala s kotoučem a odehrála jej za branku Ottawy. Vypadá to, že hosté ustojí i druhou přesilovku Senators.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 2:28.
Střely na branku: 7 – 12
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější celek z kanadské metropole! Ottawa byla v úvodní části utkání o něco aktivnější a dočkala se vedení. Ve 13. minutě se totiž krásnou střelou prosadil Mark Stone! Domácí poté hráli dvě přesilovky, ale Carolina v nich ukázala skvělou defenzivu. Tu druhou bude Ottawa dohrávat v úvodu druhé části. Do kabin se odchází za stavu 1:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:16

Curtis McElhinney nakonec musel zasahovat! Hostující brankář si povyjel proti dělovce od modré čáry a schoval kotouč mezi své betony. Vhazuje se po jeho levici.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:23

Znovu se vylučuje na straně Hurricanes. Dvě minuty za podrážení dostává Nino Niederreiter.

18:06

Mark Borowiecki při nahození kotouče ze středního pásma zlomil svou hokejku a ta doputovala až do branky Hurricanes, což sklidilo bouřlivé ovace fanoušků.

17:20

Hosté v plném počtu.

17:03

Sebastian Aho se natáhl po nepřesné rozehrávce domácího celku a následně dokázal odehrát kotouč za branku Ottawy. Senátorům se početní převaha vůbec nedaří.

16:20

Znovu se Carolině podařilo vyhodit puk až za branku domácího celku. Trenér Senators posílá na ledovou plochu druhou přesilovkovou formaci.

16:00

Domácí neodstartovali svou přesilovku zrovna povedeným způsobem. Hosté získali kotouč v přetlačované u mantinelu a vyhodili jej přes všechny čáry.

15:20

Bude se vylučovat! Úvodní přesilovku dnešního utkání si zahraje Ottawa. Nino Niederreiter dostává dvě minuty za držení.

15:12

Maxime Lajoie projel po pravém křídle do útočného pásma, nicméně jeho bekhendová pobídka byla čitelná a hráči Hurricanes odehráli puk do bezpečí.

14:35

Cody Ceci napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Domácí zadák nakonec udržel útočné pásmo pro Ottawu, za což sklidil potlesk.

14:12

Zack Smith se v obranném pásmu dostal k odraženému puku a bez váhání jej vyhodil za modrou čáru. Ottawa se snaží hrát jednoduchý hokej.

13:32

Justin Williams se na modré čáře napřahoval ke střele, jenže kotouč mu poskakoval po hraně a hostující střelec si netroufl na dělovku.

13:05

Sebastian Aho projel s kotoučem do útočného pásma, parádně se otočil kolem obránce, jenže jeho zakončení skončilo na betonu pozorného brankáře.

12:09

12:09 Mark STONE - 1:0

12:09

Ottawa právě vstřelila branku!
Ottawa se dostává do vedení! Kotouč se po střele z pravé strany odrážel před brankou, kde byli i tři hráči v červených dresech, jenže důrazný MARK STONE se k puku dostal a pohotově jej poslal do sítě! Asistence: Cody Ceci, Chris Tierney.

12:00

Anders Nilsson vyjel daleko z branky a pomohl hráčům Senators s rozehrávkou. Nikdo v červeném dresu Caroliny rozehrávku Ottawy neatakoval.

11:26

Brock McGinn se dostal k odraženému puku ve středním pásmu, skvěle si jej pokryl tělem a poslal přihrávku do útočného pásma. Tam však nebyl nikdo z hokejistů Caroliny.

11:03

Až nyní se hosté znovu dostávají ke kotouči. Jeden z domácích hokejistů jej totiž pouze nahodil za branku Hurricanes a podobně jako spoluhráči odjel střídat.

10:28

Brady Tkachuk nahodil puk ze středního pásma do rohu pásma útočného. Obrana Caroliny však byla připravená a nepustila soupeře k puku.

10:06

Ottawa v posledních minutách převzala otěže utkání a domácí celek se tlačí do útoku. Nikdo v bílém se však zatím nedostal do vyložené šance.

09:27

Bobby Ryan dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma a pohotově zakončil. Jeho dělovka však prosvištěla kolem zadní tyče.

09:10

Rudolfs Balcers dojel odražený puk v útočném pásmu, bleskově se s ním otočil, našel Ceciho, nicméně ten svou střelou trefil brusli prvního obránce.

08:32

Curtis McElhinney vyjel ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Brankář Caroliny našel Foegeleho, ale ten o puk ihned přišel.

08:10

Mark Borowiecki dostal dlouhou přihrávku do jízdy na modrou čáru, jenže vinou špatného zpracování se nechal vytlačit k mantinelu a už nezakončil.

07:26

Nino Niederreiter se vrátil do obranného pásma a zastavil pomalou přihrávku na Zacka Smitha. Carolina se může vydat do dalšího útoku.

07:05

Sebastian Aho si na modré čáře zpracoval odražený kotouč a pohotově zakončil. Jeho dělovku příklepem přizvedl obránce v bílém do ochranné sítě.

06:32

Teuvo Teräväinen napadal rozehrávku Ottawy v jejím obranném pásmu. Carolina zatím působí o něco aktivnějším dojmem, ale nemůže se dostat do šancí.

06:10

Brett Pesce dostal přihrávku do jízdy na levou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním bekhendem a nevrátil kotouč před odkrytou klec.

05:35

Warren Foegele projel s pukem do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend, jenže jeho střela zápěstím jen zaduněla o zadní mantinel.

05:10

Calvin de Haan si v obranném pásmu nechtěl přidělávat práci a raději vyhodil puk o mantinel do středního pásma. Zatím je to hodně ospalé.

04:52

Cody Ceci dostal přihrávku na pravou stranu a bez váhání protečoval kotouč do útočného pásma. Nikdo v dresu Ottawy jeho úmysl nepochopil.

04:20

Justin Williams napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Hostující útočník dostal pod tlak Ceciho, ale puk pro Carolinu nezískal.

04:02

Hostům se nepovedla rozehrávka. Přihrávka na pravou stranu byla příliš prudká a kotouč proskákal na zakázané uvolnění. Vhazuje se před gólmanem Hurricanes.

03:31

Aho projel s pukem do útočného pásma a průnikovou přihrávkou se pokoušel uvolnil Williamse. Druhý jmenovaný si ale nepotykal se zpracováním.

03:06

Sebastian Aho se skvěle vrátil do obranného pásma a zablokoval nahození od levého mantinelu. Hostující hvězda poté vyrazila do útoku.

02:33

Christián Jaroš projel do útočného pásma ještě před kotoučem. Útočnou akci Senators tak zastavuje postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.

02:06

Calvin de Haan se štěstím vyhodil kotouč ven z obranného pásma. Hostující zadák poté odjel na střídačku. Čerstvé síly posílá na led i domácí kouč.

01:26

Dougie Hamilton rozjel akci Caroliny z jejího obranného pásma. Hamilton nahodil kotouč za branku Senators, kam nedojel nikdo v červeném.

01:03

Bobby Ryan si řekl o přihrávku na pravou stranu, jenže na modré čáře si na něj počkal obránce, který jej tělem přitlačil na mantinel.

00:34

Justin Williams dostal krásnou přihrávku na pravou stranu útočného pásma a pohotově zakončil zápěstím. Anders Nilsson si připsal první zákrok.

00:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Carolině se však vůbec nepovedla rozehrávka a dotírající hokejisté Senators se rychle dostali k puku.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na ledě. Ottawa bude hrát v bílém, zatímco Carolina oblékne červenou sadu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – Chabot, DeMelo, Lajoie, Ceci, Borowiecki, Harpur, Jaroš – B. Ryan, Duchene, Dzingel – Mark Stone, White, B. Tkachuk – Pääjärvi, Pageau, Z. Smith – Tierney, Balcers.

Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Faulk, Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams, Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, Wallmark, Ferland – B. McGinn, Martinook, Svečnikov – Mäenalanen, McKegg, Foegele..

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Češi a Slováci

V dresu Ottawy nastupuje Slovák Jaroš, zatímco branku Hurricanes hájí Petr Mrázek.
Vzájemné zápasy

Dnešní soupeři se v letošní sezóně střetli dvakrát. Carolina na ledě soupeře zvítězila 5:4, doma však padla výsledkem 1:4.
Ottawa Senators

Soupeřem Caroliny bude nejhorší celek Východní konference. Ottawa v padesáti pěti zápasech uhrála jen čtyřicet sedm bodů a patří jí šestnáctá příčka. Na osmý Pittsburgh už ztrácí osmnáct bodů a play-off se jí tak týkat nebude. V poslední dvou duelech však dokázala Ottawa vybojoval výhru. Doma dokázala přehrát Anaheim a Winnipeg. Domácí kouč nemůže počítat s Gáboríkem a Boedkerem.
Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanes v letošní sezóně bojuje o účast v bojích o Stanley Cup. Dosud odehrála padesát šest zápasů, ve kterých nasbírala šedesát dva bodů a patří jí devátá pozice tabulky Východní konference. V minulém utkání však nenavázala na sérii vítězných utkání a na ledě New Jersey Devils utrpěla porážku 3:2. Hostující kouč dnes bude postrádat zraněného Jordana Staala, kterého trápí zranění v horní části těla.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Ottawou Senators a Carolinou Hurricanes. Duel startuje v 01:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

Ottawa Senators – Carolina Hurricanes

1:4

konec (1:0, 0:0, 0:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Mark Stone (Ceci, Tierney) – 41. Ferland (D. Hamilton), 48. Williams (Ferland, Aho), 50. T. Teräväinen (Niederreiter, Williams), 57. T. Teräväinen (Ferland)

Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – Chabot, DeMelo, Lajoie, Ceci, Borowiecki, Harpur, Jaroš – B. Ryan, Duchene, Dzingel – Mark Stone, White, B. Tkachuk – Pääjärvi, Pageau, Z. Smith – Tierney, Balcers.

Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Faulk, Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams, Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, Wallmark, Ferland – B. McGinn, Martinook, Svečnikov – Mäenalanen, McKegg, Foegele.

Rozhodčí: Kozari, Chmielewski – Cormier, Namsen

Diváci: 10 648

Průběh zápasu
1. třetina
12:09 OTT 1:0 Mark Stone (Ceci, Tierney)
15:20 CAR 2 Niederreiter, držení
18:23 CAR 2 Niederreiter, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
36:06 OTT 2 Dzingel, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
40:15 CAR 1:1 Ferland (D. Hamilton)
46:25 OTT 2 Chabot, podrážení
46:51 OTT 2 Ceci, vysoká hůl
47:29 CAR 1:2 Williams (Ferland, Aho)
49:03 CAR 1:3 T. Teräväinen (Niederreiter, Williams)
56:10 CAR 1:4 T. Teräväinen (Ferland)
58:46 OTT 2 Pageau, hrubost
CAR 2 Svečnikov, hrubost
Konec