Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Deportivo Alavés – Levante UD

2:0

konec (1:0)

11.02.2019, 21:00 • Estadio de Mendizorroza • 23. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.1 3.49 3.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Druhý poločas nakonec nepřinesl žádnou branku, což znamená, že si Alavés připisuje vítězství 2-0. I ve druhém poločase jsme sledovali vyrovnanou podívanou, přičemž aktivnější byl hostující celek, jenž se ale za celou dobu nedostal k ničemu nebezpečnějšímu. Deportivo se snažilo vycházet ze zajištěné defenzívy, což se dařilo natolik, že domácí v samotném závěru utkání přidali rozhodující branku. Alavés tak potvrdil roli favorita tohoto zápasu, díky tomuto vítězství se dostal na šestou pozici, která v konečném důsledku znamená kvalifikaci Evropské ligy. (22:52:17)

90+3

Konec zápasu.

90+3

90+3. JONY - 2:0

90+3

Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
Je to rozhodující branka tohoto zápasu! Byl to právě frustrovaný Doukouré, kdo chyboval v rozehrávce. Jeho slaboučká malá domu hrála do karet JONYMU, který bez váhání propálil brankáře Fernándeze.

90+2

Nakonec to byl hostující Doukouré, který se na něco zlobil. Už je to ale minulostí, domácí budou zahrávat standardní situaci z vlastní poloviny.

90+1

Pacheco si dával s odkopem od své branky celkem dost načas, u sudího mu to nakonec prošlo. Krátce poté byla k vidění menší strkanice, do které se zapojil také Dwamena.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

90

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Jonathan Calleri, přichází Borja Bastón.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Alavés si stále drží hubené vedení. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Takaši Inuj, přichází Diego Rolán.

86

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Antonio Luna, přichází Raphael Dwamena.

85

Domácím se podařilo vybojovat další rohový kop, který nebyl dvakrát nebezpečný. Posléze ještě situaci dohrál jeden z hráčů Levante, je poskytnuta výhoda.

84

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Levante se nepovedlo přenést hru na pravou stranu, domácí s rozehrávkou autového vhazování nespěchají.

83

Na pořadu dne byla standardka pro domácí tábor. K oné rozehrávce se postavil Wakaso, jehož rána levačkou skončila na dobře postavené zdi.

82

Hosté jsou sice v posledních minutách častěji na míči, avšak stále to k ničemu nebezpečnému nevede. Alavés si totiž svědomitě plní obranné povinnosti.

81

Průniková přihrávka konečně našla na levé straně naběhnuvšího Jonyho, který dokráčel až do malého vápna, kde jeho střelu dokázal zablokovat Cabaco.

80

Nejprve se na zemi ocitl Inui, posléze si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Luna, který doslova sestřelil jednoho z protihráčů.

79

Wakaso nyní uspěchal nadějnou protiakci, jeho přihrávku na na Jonyho dokázal zastavit Coke. Také Fernández se zapojil do krátké kombinace.

78

Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Jason, který ignoroval své spoluhráče, místo toho vypálil hodně vysoko nad bránu, což Pacheca nemohlo ohrozit.

Deportivo Alavés – Levante UD

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 23. Laguardia (Jony), 90+3. Jony

Karty:   48. Pina (DAL), 65. Brašanac (DAL), 70. Laguardia (DAL) – 44. Cabaco (LVN), 80. Luna (LVN)

Deportivo Alavés: Pacheco (C) – Navarro, Laguardia, Maripán, R. Duarte – Brašanac (75. García), Pina, Wakaso – Inuj (88. Rolán), Calleri (90. Bastón), Jony.
Náhradníci: Sivera – Bastón, A. Blanco, García, Guidetti, Rolán, Vigaray.

Levante UD: Aitor Fernández – Cabaco, Vezo, Coke – Jason, Doukouré, N. Vukčević (60. E. Bardhi), Luna (86. Dwamena) – Martí, Morales (C) – Simon (67. B. Mayoral).
Náhradníci: Olazábal – Dwamena, E. Bardhi, Manzanara, Pedro López, B. Mayoral, Suárez Pier.

Rozhodčí: Undiano – Alonso, Matías