Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Getafe CF – Celta de Vigo

3:1

konec (1:1)

09.02.2019, 13:00 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • 23. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 2.1 3.26 4.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 16:13. (14:57:14)
Tři nastavené minuty jsou minulostí a zápas třiadvacátého kola končí. Getafe přehrála na domácím stadionu Celtu Vigo 3:1!

Již ve třetí minutě zaskočil domácí obranu umístěnou hlavičkou Néstor Araujo. Od té doby se ale hrálo především na polovině Celty Vigo. Getafe si postupně vybudovávalo tlak, který vyvrcholil pět minut před přestávkou. Hugo Mallo fauloval v pokutovém území Arambarriho, následnou penaltu s klidem proměnil Jaime Mata. Ještě před rozehrávkou ale dostal červenou kartu za přílišné protesty Maxi Gómez a hosté tak budou dohrávat v deseti.

Po změně stran byl v pozoru především Rubén Blanco. Matova hlavička po hodině hry sice skončila v síti, ale útočník domácího celku byl v ofsajdu. Další šance Getafe už skončila vedoucí brankou. Mata tentokrát hlavičkoval ke vzdálenější tyči, kde byl osamocený Jorge Molina. Deset minut před koncem ještě vyrobil fatální chybu Rubén Molina a Jaime Mata tak mohl doklepnout míč do prázdné branky a určit tak konečný výsledek.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Iago Aspas provětral pravou stranu domácího celku. Oliveira ale na střídajícího hráče rychlostně stačil, následný tečovaný centr si pohlídal ve vlastním vápně Soria.

90+2

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.

90+1

Také Mathias Oliveira si ještě vykoledoval žlutý trest. Méndes stačil Oliveiru obejít kolem brankové čáry a tak musel obránce Getafe sáhnout po soupeři rukou.

90

Damián Suárez centroval do pokutového území s místa přestupku, ale jako první se dostal k hlavičce jen Néstor Araujo. Beltrán následně zavezl míč na útočnou polovinu, ale dále než několik metrů za půlící lajnu se nedostal.

89

David Costas zastavil rukou unikajícího Molinu a vidí ještě před koncem zápasu od rozhodčího žlutou kartu.

88

Po dlouhém výkopu domácího brankáře se dostal míč ke kopačkám Rodrígueze. Následně byl právě střídající fotbalista podražen ve středovém kruhu.

86

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází David Juncà, přichází Pione Sisto.

86

Střídající Ángel Rodríguez byl až příliš aktivní při snaze získat míč na útočné polovině. V souboji s Araujem si pomohl faulem a to neuniklo hlavnímu rozhodčímu.

85

Už jen něco málo přes pět minut i s nastavením zbývá do konce zápasu. O třech bodech už je rozhodnuto, ale Getafe stále myslí na útok.

84

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Jaime Mata, přichází Ángel Rodríguez.

83

83. Jaime MATA - 3:1

83

Getafe právě vstřelilo branku!
Obrovská chyba Rubéna Blanca! David Costas posílal Blancovi poměrnou snadnou malou domů, ale brankář Celty předvedl nevídanou chybu, když namazal napadajícímu JAIME MATOVI, který tak mohl přidat svou dnešní druhou branku.

82

Tempo zápasu s přibývajícím čase klesá. Domácí jsou si vědomi svého vedení a zaměřují se především na stoprocentní výkon v defenzivě.

81

Iago Aspas nebyl daleko od zisku na hranici vápna. Cabrera se musel hodně ohánět, aby ve spolupráci s Oliveirou nedarovali soupeři brankovou příležitost.

80

Portillo měl na levé straně spoustu prostoru pro centr, ale do cesty se mu postavil Araujo. Getafe ještě zůstalo v blízkosti vápna, ale Molinovu přihrávku nepochopil Mata, který se vydal na opačnou stranu.

79

Ofenzivní hráči hostujícího celku se hnali ve čtyřech jen na tři obránce. Aspas přiťukl míč k rozběhnutému Méndesovi, který ale pálil jen do obránce před sebou.

Getafe CF – Celta de Vigo

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 40. Jaime Mata (pen.), 63. J. Molina (Jaime Mata), 83. Jaime Mata – 3. N. Araujo (Méndez)

Karty:   66. Jaime Mata (GET), 71. Flamini (GET), 90+1. Oliveira (GET) – 38. Gómez (CVG), 89. Costas (CVG)   39. Gómez (CVG)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 16:13.

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Oliveira – Foulquier, Maksimović, Arambarri (62. Flamini), Sáiz (73. Portillo) – J. Molina (C), Jaime Mata (84. Ángel Rodríguez).
Náhradníci: Chichizola – Antunes, Portillo, Ángel Rodríguez, Šibasaki, Flamini, Miquel.

Celta de Vigo: Blanco – N. Araujo, Costas, Hoedt – Mallo (C) (57. K. Vázquez), Méndez, Beltrán, Jozabed, Juncà (86. Sisto) – Boufal (68. Aspas), Gómez.
Náhradníci: S. Álvarez – Aspas, Sisto, Lobotka, M. Jensen, K. Vázquez, Cabral.

Rozhodčí: González – García, Rodríguez