Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – Espanyol Barcelona

3:2

konec (2:2)

14.01.2019, 21:00 • Estadio Municipal de Anoeta • 19. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.28 3.23 3.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:11. (22:52:12)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Realu Sociedad, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. Sledovali jsme hodně vyrovnanou podívanou, která nabídla celou řadu hezkých fotbalových momentů. Ve druhém poločase se diváci dočkali pouze jediné branky, o tu se postaral domácí José. Koncovka zápasu nám nabídla nápor katalánského celku, který dokonce hrál proti oslabenému soupeři. Nakonec ale tři body bere domácí celek.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu dostává Gerónimo Rulli (Real Sociedad San Sebastian).

90+3

Domácí si pořádně koledují. Tentokráte si na vzdušnou nabídku naskočil hostující Naldo, který ale minul branku. Real Sociedad by uvítal konec zápasu.

90+2

José odkopl míč na jistotu do bezpečí, tam se ho ujal hostující López, který bleskovým způsobem dokráčel za půlící čáru.

90+1

V pokutovém území zůstal zcela osamocen hostující Dídac, který ale svůj střelecký pokus zakroutil nad branku. Rulli nemusel zasahovat.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Espanyol si vytváří opravdu velký tlak, na vyrovnání ale už nemá moc času.

88

Iglesias zkoušel zpětnou přihrávkou oslovit své kolegy, jenomže do nahrávky vložil kopačku protihráč. Následná rána od Lópeze směřovala do protihráče.

85

Oyarzabal se pokoušel prohnat po levém křídle, což se mu povedlo. Následné zakončení šajtlí ale dokázal zneškodnit hostující brankář López.

84

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Igor Zubeldia.
Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Oscar Melendo, přichází Álex López.

84

Třetí rohový kop Espanyolu rozehrával Piatti, který centroval na přední tyč. Tam se k hlavičce dostal Dídac, jenž ale zamířil úplně mimo domácí branku.

83

Melendo šikovně roztáhl hru na pravou stranu, kde číhal Rosales. Jeho centr směřoval do malého vápna, odkud hlavičkoval nad branku Iglesias.

82

Oyarzabal se sice dostal kolem jednoho z protihráčů, posléze se ale kolem něj seběhl hlouček protihráčů, který ho čistým způsobem obral o balón.

81

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Real Sociedad stále vede o jednu branku, nicméně utkání dohrává bez vyloučeného Merina.

80

Piattimu uskočil míč daleko od kopačky, což pochopitelně hrálo do karet soupeři. Elustondo se tak bude moci ujmout autového vhazování.

79

Rulli tak opět rozehrával od své branky, tentokráte posílal míč kousek za půlící čáru, kde v hlavičkovém souboji uspěl hostující obránce Naldo.

Real Sociedad San Sebastian – Espanyol Barcelona

3:2

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 3. Merino, 7. José (pen.), 63. José (Merino) – 32. Naldo (Granero), 45+1. D. Llorente (vla.)

Karty:   33. A. Elustondo (RSC), 43. Merino (RSC), 58. H. Moreno (RSC), 61. Illarramendi (RSC), 65. José (RSC), 90+4. Rulli (RSC) – 9. David López (ESB), 22. Darder (ESB), 64. Vilà (ESB), 70. Naldo (ESB)   76. Merino (RSC)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:11.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo, D. Llorente, H. Moreno, Muñoz – Januzaj (84. Zubeldia), Illarramendi (C), Merino, Sangalli (62. Roberto López) – Juanmi (65. Oyarzabal), José.
Náhradníci: Moyà – Hernández, Bautista, Roberto López, Zaldúa, Zubeldia, Oyarzabal.

Espanyol Barcelona: Diego López – Rosales, David López (C), Naldo, Vilà – Melendo (84. Álex López), Darder (72. Piatti), Roca, Granero (78. Puado) – Baptistão, Iglesias.
Náhradníci: Roberto – Pedrosa, Javi López, Álex López, Puado, Piatti, V. Sánchez.

Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez