Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – Real Madrid

1:2

konec (0:1)

13.01.2019, 20:45 • Estadio Benito Villamarín • 19. kolo • David Suchý

Tipsport: 3.16 3.62 2.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 74 % : 26 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 9:13. (22:39:59)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Realu Madrid, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím, kteří si vytvořili opravdu velký nápor, díky kterému se dočkali vyrovnávací branku, kterou obstaral křídelník Canales. Bílý balet se ve druhém poločase dlouho hledal, nakonec se však z ojedinělé šance dočkal rozhodující branky, kterou dvě minuty před koncem vsítil bývalý hráč Betisu Sevilla Dani Ceballos.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Nakonec se jako poslední dotkl míče jeden z domácích, Real tak bude zahrávat rohový kop z levé strany hrací plochy.

90+2

K autovému vhazování se tedy dostal hostující Nacho, který u rohového praporku hledal Viníciuse, kterému ale míč utekl daleko do zámezí.

90+1

Útočným faulem si před malým momentem pomohl González. Betis se rozhodl okamžitě rozehrát, Boudebouz ale neprošel přes Nacha.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

88

88. Dani CEBALLOS - 1:2

88

Real Madrid právě vstřelil branku!
To jsou věci, hosté jdou z ojedinělé šance opět do vedení! K rozehrávce volného kopu se postavil DANI CEBALLOS, který se rozhodl zamířit na brankářovu stranu, což slavilo úspěch. López se totiž prvním krokem hnul na druhou stranu, tím pádem na přesnou střelu nedokázal reagovat.

87

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Lorenzo Morón.

87

Modrić zkoušel za obranou najít Gonzáleze, což se sice podařilo, avšak krátce poté se důrazným způsobem dostal k míči obránce Bartra.

86

Žlutou kartu dostává William Carvalho (Real Betis).

86

Barragán ještě udržel míč na hrací ploše, načež v pokutovém území oslovil Tella, kterému rána ze vzduchu vůbec nesedla, Navas nemusel zasahovat.

85

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Andrés Guardado, přichází Ryad Boudebouz.

85

Avšak pouze na krátký časový úsek. Naopak se hosté dostali až do pokutového území, kde byl na poslední chvíli zastaven rychlonohý Carvajal.

84

Vinícius chtěl spolupracovat s nevýrazným Gonzálezem, kterého ale dokázal předskočit Mandi. Posléze se Betis dostal z přehuštěného prostoru.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. V tuto chvíli se hosté dostalo k souvislejší práci s míčem, avšak López je stále bez práce.

82

Posléze musel zasahovat Nacho, který špičkou kopačky dopravil míč zpět za brankovou čáru. Canalesova další vzdušná nabídka našla pouze hlavu Ramose.

81

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Federico Valverde, přichází Brahim Díaz.

80

Na pořadu dne byl další rohový kop pro Betis. Canales ho zkoušel zakroutit směrem do branky, nejvýše do vzduchu se ale dostal brankář Navas.

79

Další centr domácích tentokráte odklízel pozorný Ramos, jenomže i přesto se jeho kolegové nedostali ani ke středovému kruhu. Betis opět sevřel soupeře.

78

Tohle se moc často nevidí. Real Madrid takřka nevylejzá z vlastní poloviny, naopak neúnavně brání. Není se čemu divit, celek z Madridu letos nepředvádí dobré výkony.

77

Ten byl nakonec rozehrán nakrátko, což nebylo příliš dobře řešení. Bílý balet se nedokázal osvobodit, následně Barragán našel pouze hlavu Nacha.

76

Barragán předvedl ukázkové zpracování hrací předmětu, díky kterému se po pravém křídle hnal za míčem Canales, který vybojoval rohový kop.

75

Navas se ujal odkopu od své branky, který zamířil přesně do míst, ve kterých se nacházel Bartra. Následně musel rychle jednat brankář López.

74

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Sergio Reguilón, přichází Dani Ceballos.

73

Betis se opět usadil s míčem na útočné polovině, kde v poklidu kombinuje. V tuto chvíli má balón na noze zkušený Joaquín, jenž čeká na pohyb spoluhráčů.

69

Na hřišti se začíná přiostřovat. Vinícius si cosi vyřizoval s jedním z protihráčů, hlavní sudí musel oba protihráče uklidňovat.

68

68. Sergio CANALES - 1:1

68

Real Betis právě vstřelil branku!
Je tomu skutečně tak, na světe je vyrovnávací branka! Domácí celek se rozhodl zaútočit středem hrací plochy, načež Lo Celso vysunul do úniku SERGIA CANALESE, který doslova prostřelil Navase, jenž inkasoval jesličky. Opakovaný záběr nabídl hodně hraniční situaci, avšak o ofsajd se zřejmě nejednalo.

68

Betis se radoval z vyrovnávací branky, pomezní sudí ale signalizoval ofsajdové postavení. Uvidíme, jak zareaguje videorozhodčí, který se radí s hlavním sudím.

67

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Francis Guerrero, přichází Cristian Tello.

67

Hlavní sudí se poradil s videorozhodčím, nezdála se mu totiž situace v hostující šestnáctce, kde nakonec jeden z hráčů Realu Madrid nezahrál rukou.

66

Následně se Lo Celso dostal ke kolmici na Sanabriu, kterému nevěnoval téměř žádný prostor Nacho. Betis má v posledních minutách opravdu velký tlak.

65

Mandi byl donucen ke zpětné přihrávce na Lópeze, který měl hodně těžkou práci. Vysoký míč se mu ale podařilo zalepit přesně na pravou kopačku.

64

Přenesení hry našlo na levém křídle Guerrera, který si dokázal narazit s Canalesem, načež nepozorného Carvalha hravě předskočil Casemiro.

63

Po hodně dlouhé době okusil práci s míčem López, který ale z jedničky přeposlal na Bartru. Real Madrid se už delší dobu nedostal k ničemu kloudnějšímu.

62

Žlutou kartu dostává Federico Valverde (Real Madrid CF).

62

62. Guardado mířil těsně vedle.

62

Tady moc nechybělo! Do padajícího míče se vložil Guardado, jehož pohotová rána nártem skončila kousek vedle vzdálenější konstrukce.

61

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, celek z Madridu stále vede o jednu branku. Betis marně dobývá pokutové území soupeře, na vyrovnání má ještě hodně času.

60

Aby toho nebylo málo, tak se na zelený pažit posadil Vinícius, který má problémy s pravým chodidlem. Na nic vážného to ale rozhodně nevypadá.

59

Vinícius se dostal s míčem na útočnou polovinu, kde ho naháněla smečka protihráčů. Hlavní sudí sice ponechal výhodu, posléze ale hru nepřerušil.

58

Obrannou povinnost si před malým momentem splnil obránce Nacho, který u autové čáry za sebe nepustil přihrávku od domácího Lo Celsa.

57

Nedovoleným zákrokem se prezentoval vracející se Lo Celso, který taktickým faulem poslal k zemi Modriće. Navas se staví k rozehrávce volného kopu.

56

Posléte se Barragánovi musel nepovedl centr, který ale na levém křídle dokázal zachytit Guerrero, jenž momentálně kombinuje u postranní lajny.

55

Reguilón musel počkat na náběh svých spoluhráčů, i přesto se do slibného zakončení dostal Vinícius, který i tentokráte mířil do rukavic brankáře Lópeze.

54

Včas z obrany vystoupil Varane, který tak zamezil průniku v podání Guerrera. Na opačné straně si domácí obrana pohlídala náběh Viníciuse.

53

K úvodnímu rohovému kopu se postavil Joaquín, který centroval k penaltovému puntíku, kde se k hlavičce nedostal naskakující Barragán.

52

Guerrero si chytře počkal na náběh Guardada, který posílal velice nebezpečný centr, po kterékm Sanabria vybojoval rohový kop pro Betis.

51

Betis se zatím marně pokouší dostat přes blok protihráčů, který stojí na hranici pokutového území. Domácí byli donuceni přenést hru vlevo.

50

Na druhé straně se k pohotovému zakončení dostal Canales, který prověřil brankáře Navase, jenž si ale s ránou z levé nohy hravě poradil.

49

Z levé strany ho rozehrál doposud jediný střelec tohoto zápasu. Centr směřoval na přední tyč, kde se k nepovedené hlavičce dostal Ramos.

48

Střídající González ihned po svém příchodu na hrací plochu, táhl akci svého celku, po které se jeho mužstvo dostane k rohovému kopu.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří do druhého poločasu naskočili bez zraněného Benzemy.

46

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Cristo González.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nabídl jedinou branku, o kterou se postaral Real Madrid. Bílý balet byl v úvodním dějství výrazně nebezpečnější, přičemž se o jedinou branku postaral Luka Modrić. Betis sice častěji držel míč na svých kopačkách, avšak přes zodpovědnou obranu soupeře se nedostal k ničemu nebezpečnému. Statistika střel proto jasně hovoří pro celek z Madridu, naopak domácí ani jednou nezamířili mezi tři tyče.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Francouzský forvard stále polehává na hrací ploše, mezitím hlavní sudí ukazuje, že se nastavený čas ještě o něco protáhne.

45+1

Po jednom ze soubojů na zemi skončil Benzema, který stále leží na trávníku. Na scénu přispěchal lékařský personál Realu Madrid.

45

První poločas bude nastaven o dvě minuty.

43

Žlutou kartu dostává Sergio Ramos (Real Madrid CF).

43

Rozehrávku volného kopu si vzal na starost Canales, který sice zakroutil míč kolem zdi, avšak hrací předmět skončil zhruba metr vedle tyče.

42

Tohle by mohlo být nebezpečné. Guardado se dokázal dostat mezi dvojici protihráčů, načež byl faulován. Zajímavá standardka pro sevillský Betis.

41

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

40

Joaquín si u postranní čáry neporozuměl s Lo Celsem, i tak se Betis dostal zpět k míči, jenomže kolmice na Sanabriu nebyla vůbec přesná.

39

Betis se nyní dožadoval pokutového kopu, nezdál se jim totiž zásah jednoho z protihráčů. Sudí nic neviděl, naopak nechává pokračovat ve hře.

38

Na centrovanou nabídku si naskakoval Varane, který z hranice malého vápna úplně minul branku. Brankář López opět rozehrál po zemi.

37

Na opačné straně jsme sledovali další rychlý protiútok, který po levém křídle táhl Reguilón. Jeho zpětnou nabídku ale dokázal srazit do zámezí Mandi.

36

Betis se rozhodl rozehrát volný kop nakrátko, načež do pokutového územ opět přiletěl centr, který se ale stal snadnou kořistí Ramose.

35

Žlutou kartu dostává Luka Modrić (Real Madrid CF).

34

Velká šance pro Real! Sám na bránu totiž uháněl Valverde, kterému zakončení trvalo tak dlouho, že ho čistým způsobem okradl Guerrero.

29

Real Madrid se daleko s míčem nedostal, směrem dopředu to tak zkouší soupeř, který se v tuto chvíli nachází na vlastní polovině.

28

Za pokutovým územím se uvolnil ke střele domácí záložník Lo Celso, který ale zamířil vedle branky. Navas je i nadále bez prvního zákroku.

27

Benzema neúnavně napadal rozehrávajícího Carvalha, který si míč dokázal pohlídat. Betis zkouší zaútočit přes pravou stranu hrací plochy.

26

López celkem dlouho váhal s odkopem od své branky, posléze se domácí dožadovali odpískání nedovoleného zákroku, avšak sudí nechal pokračovat ve hře.

25

Canales to zkoušel centrem směrem od branky, na který si nejvýše vyskočil Ramos. Následně měl domácí Guerrero problémy s napadajícím Viníciusem.

24

Casemiro nyní fauloval domácího Guardada, který pro svůj celek vybojoval standardku z třiceti metrů. K míči se pochopitelně postavil také křídelník Canales.

23

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám už nabídla jednu branku. Bílý balet je ve vedení, avšak do konce zápasu zbývá hodně času.

22

Vinícius to zkoušel individuálním způsobem, načež v pokutovém území vystřelil pravou nohou, avšak jeho pokus směřoval do rukavic Lópeze.

21

Tak trochu nenápadný faul vytasil domácí Barragán, který přišlápl nohu Valverdeho. Toho si pochopitelně všiml také pozorný sudí Hernández.

20

Posléze skončil na zemi Vinícius, kterého v osobním souboji dosloval zahodil důrazný Mandi. V úvodu utkání sledujeme celou řadu nedovolených zákroků.

19

Barragán si gestem ruky řekl o přihrávku, kterou také dostal na kopačku. Následně byl ale donucen ke zpětné nahrávce až na nohu Bartry.

18

Na zemi zůstal ležet velezkušený Joaquín, avšak hlavní sudí nechal pokračovat ve hře, což se pochopitelně nelíbí zaplněnému stadionu v Seville.

17

Vinícius centroval na zadní tyč, kde se do míče opřel talentovaný Reguilón. Jeho rána nártem nebyla přesná, následně se hosté dostali do ofsajdu.

16

Carvalho se prezentoval agresivním napadáním, díky kterému odvrátil míč za postranní čáru. Carvajal se tak ujme dalšího autového vhazování.

15

Domácí celek to nyní bude mít hodně složité, bude muset dotahovat jednobrankové manko. Do konce zápasu ale zbývá dostatek času.

14

Barragán si seběhl na pravou stranu, odkud posílal do pokutového území přízemní centr, na který si ale počíhal pozorný obránce Varane.

13

13. Luka MODRIĆ - 0:1

13

Real Madrid právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Nejprve se k zakončení dostal Carvajal, který ale trefil pouze protihráče. Posléze se míč odrazil přesně na kopačku LUKY MODRIĆE, jehož parádní rána nártem skončila až v brance soupeře.

13

Ani tentokráte se Carvalhovi nepodařilo oslovit kolegu na pravé straně, i v tomto případě jsme sledovali velice nepovedenou kolmici domácího záložníka.

12

Posléze si útočným faulem pomohl naskakující Benzema, který ve vzduchu fauloval Mandiho. K samotné rozehrávce volného kopu se staví López.

11

Carvalho se snažil na pravém křídle oslovit Barragána, před kterým ale zakročil brankář Navas, který bleskově vyhodil míč do strany na Reguilóna.

10

Náběh za obranu si nyní nepohlídal Sanabria, který se tak ocitl v ofsajdovém postavení, což potvrdil také následný opakovaný záběr.

9

Dalekonosný pas z kopačky Casemira měl na druhé straně najít rychlonohého Viníciuse, jenomže přihrávka byla až moc nepřesná.

8

Carvalho raději zvolil zpětnou přihrávku až na Bartru, který oslovil vedle stojícího Guerrera, jenž u levé postranní čáry vybojoval autové vhazování.

7

Sanabria to zkoušel individuálně, krátce poté přihrál vedle stojícímu Canalesovi, jenž ještě posouval za sebe, kde se jako první dostal k míči Valverde.

6

Bílý balet měl k dispozici standardku z velice dobré vzdálenosti. K míči se nakonec postavil kapitán Ramos, který trefil dobře postavenou zeď.

5

Poprvé si s míčem zahrál domácí brankář López, který se rozhodl rozehrát po zemi na Mandiho, jenž nyní vyváží míč ke středovému kruhu.

4

Žlutou kartu dostává Andrés Guardado (Real Betis).

4

Na útočnou polovinu se dostal Lo Celso, který za obranou chtěl najít Sanabriu. Myšlenka to byla velice dobrá, včas se k míči dostal Navas.

3

Hned v samotném úvodu si nedovoleným zákrokem pomohl domácí Guardado, který poslal k zemi Carvajala. Hosté okamžitě rozehráli po zemi.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Real Betis: Pau López – Barragán, Mandi, Bartra, Guerrero – Lo Celso, W. Carvalho, Guardado – Joaquín, A. Sanabria, Canales.
Náhradníci: Robles – Boudebouz, Javi García, Feddal, León, Tello, Morón.

Real Madrid CF: Navas – Varane, Ramos, Nacho Fernández – Carvajal, Modrić, Casemiro, Valverde, Reguilón – Benzema, Vinícius Júnior.
Náhradníci: Casilla – Isco, Díaz, D. Ceballos, Marcelo, Odriozola Arzallus.

Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Barranco.
Real Madrid CF

Fotbalisté Realu Madrid stále hledají ideální herní rytmus, v domácí soutěži se nachází až na páté pozici, což rozhodně nebylo předsezónním cílem. Bílý balet sice sice uspěl na mistrovství světa klubů, avšak poslední dva ligové zápasy neproběhly dle představ. Nejprve se zrodil nerozhodný výsledek na hřišti potápějícího se Villarrealu, v minulém kole jsme sledovali celkem překvapivé vítězství Realu Sociedad, který uspěl na hřišti soupeře poměrem 2:0. Velký vliv na tom má neproduktivní ofenzíva, jenž se řadí k průměru v celé soutěži. Realu se na hřištích soupeřů moc nedaří, dohromady zde odehrál devět zápasů, přičemž zvítězil pouze ve třech případech.
Real Betis

Fotbalisté Betisu špatně vstoupili do letošního ročníku, avšak poslední zápasy konečně přináší to pravé ořechové. Betis se totiž dostal až na šestou pozici, která by v konečném součtu znamenala kvalifikaci o Evropskou ligu. Domácí celek dnešního utkání ale nezvládl poslední dva zápasy, nejprve totiž na domácí půdě remizoval s Eibarem poměrem 1:1, následně pak ve venkovním utkání podlehl poslední Huesce výsledkem 2:1. Betis se snaží vycházet ze zajištěné obrany, nicméně i tak se trápí útočná vazba, jenž si i tak drží průměr jedné vstřelené branky na utkání. Betis se ale v tabulce domácích celků řadí až na devátou pozici.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Španělská nejvyšší soutěž má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Real Betis a Real Madrid CF.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Real Betis – Real Madrid

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 68. Canales (Lo Celso) – 13. Modrić, 88. D. Ceballos

Karty:   4. Guardado (RBE), 86. W. Carvalho (RBE) – 35. Modrić (REA), 43. Ramos (REA), 62. Valverde (REA)

Držení míče: 74 % : 26 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 9:13.

Real Betis: Pau López – Barragán, Mandi, Bartra, Guerrero (67. Tello) – Lo Celso, W. Carvalho, Guardado (85. Boudebouz) – Joaquín, A. Sanabria (87. Morón), Canales.
Náhradníci: Robles – Boudebouz, Javi García, Feddal, León, Tello, Morón.

Real Madrid: Navas – Varane, Ramos, Nacho Fernández – Carvajal, Modrić, Casemiro, Valverde (81. Díaz), Reguilón (74. D. Ceballos) – Benzema (46. Cristo González), Vinícius Júnior.
Náhradníci: Casilla – Isco, Díaz, D. Ceballos, Marcelo, Odriozola Arzallus, Cristo González.

Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Barranco

Diváci: 55187