Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Toulouse FC – RC Štrasburk

1:2

konec (1:1)

13.01.2019, 17:00 • Stadium Municipal, Toulouse • 20. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.39 3.25 3.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:02:57)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:8.
Je konec! Štrasburk zvládl duel na půdě Toulouse a po výhře 2:1 si připisuje další tři body do tabulky! Hosté vlétli do utkání velmi dobře a v 18. minutě otevřel skóre Ludovic Ajorque! Ve 26. minutě však došlo k incidentu v pokutovém území hostů a sudí po konzultaci s kolegou u videa nařídil penaltu pro Toulouse. Pokutový kop s přehledem proměnil Yaya Sanogo! Po změně stran byli aktivnější domácí fotbalisté, ale Ibrahima Sissoko po rohovém kopu vrátil hostům vedení! Toulouse ale mohlo vyrovnat, jenže Garíca ve velké šanci těsně přestřelil!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Toulouse zahrávalo přímý kop na polovině soupeře. Steven Moreira si brousil zuby na povedený centr, ale střídající Goncalves odhlavičkoval míč ven ze šestnáctky.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Adrien Thomasson, přichází Anthony Gonçalves.

90

Domácí zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže stopeři v bílých dresech nepustili nikoho z fotbalistů Toulouse do zakončení.

89

Dossevi odcentroval na malé vápno, kde hlavičkoval Gradel, jenže hostujícímu útočníkovi pokazil radost zdvižený praporek. Ofsajd!

88

Steven Moreira dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy a odcentroval do pokutového území. Jeho pobídka prolétla vápnem bez nějaké teče.

87

Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Dimitri Liénard, přichází Youssouf Fofana.

86

Domácí trenér je nyní hodně rozzlobený a je až na samé hranici svého sektoru. Fotbalistům ve fialovém už moc času na vyrovnání nezbývá.

85

Adrien Thomasson se po chybě domácí obrany dostal k zakončení, jenže jeho technický pokus levačkou prosvištěl nad břevnem svatyně Toulouse!

83

Domácí zahrávali další rohový kop. Dossevi odcentroval na přední tyč, kde se odehrál obrovský chumel, ale zadáci Štrasburku přestáli i toto nebezpečí.

82

Dossevi kouzlil s míčem na pravé straně, udělal si prostor k odcentrování, jenže skvěle postavený Pablo Martinez jeho pobídku srazil do bezpečí.

81

Stefan Mitrović vybojoval odražený míč na vlastní polovině a uklidňuje hru Štrasburku. Hosté už se nikam neženou a soustředí se hlavně na defenzivu.

80

Matz Sels si dal pozor na centr z pravé strany a bez problémů si pro míč došel na značku pokutového kopu.

79

Na stadionu panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci ženou své oblíbence do útoku za vyrovnáním, ale proti skvělé obraně Štrasburku to bude mít Toulouse těžké.

77

Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Manu García, přichází Jimmy Durmaz.

76

Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Ludovic Ajorque, přichází Nuno Da Costa.

75

Sylla našel Garcíiu, který si míč přehodil na pravačku a dělovkou zpoza hranice pokutového území těsně minul horní tyč!

74

Manu García se na hranici pokutového území dral k odraženému míči, jenže balón mu uskočil od nohy a zadáci hostujícího celku jej odkopli do bezpečí.

73

Domácí obránci si s přehledem pohlídali odkop hostujícího celku z jeho poloviny. Toulouse se tak může znovu vydat do útoku.

72

Dimitri Liénard dostal přihrávku na polovinu soupeře a udržel míč pro Štrasburk. Hostům se daří nepouštět fotbalisty Toulouse do souvislého tlaku.

71

Adrien Thomasson se hnal do rychlého protiútoku, ale vůbec mu nevyšlo zpracování míče, což dalo šanci zadákům Toulouse, kteří se tak stačili vrátit.

70

Toulouse se usadilo na polovině soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Pevný obranný val Štrasburku se však skvěle přesouvá.

69

Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Yaya Sanogo, přichází Aaron Leya Iseka.

68

Toulouse zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Max-Alain Gradel, jehož centr zastavila čtyřčlenná zeď.

67

Dossevi se v pokutovém území natahoval po prudké přihrávce, přiklepl míč Moreirovi, ale jeho zakončení pravačkou zablokoval obránce v bílém dresu.

65

65. Ibrahima SISSOKO - 1:2

65

Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Štrasburk se dostává do vedení! Hosté zahrávali rohový kop. Na nádherný centr si v pokutovém území naskočil IBRAHIMA SISSOKO a jeho hlavička zapadla k zadní tyči!

64

Toulouse se mohlo dostat do vedení! Steven Moreira si krásně připravil míč na levačku, ale jeho technický pokus fantasticky vyrazil Sels!

63

Yaya Sanogo si naběhl na dlouhou přihrávku, jenže důrazný Stefan Mitrović jej tělem vytlačil ven z pokutového území a Sanogo přišel o možnost zakončit.

62

Kenny Lala si efektním způsobem dokázal zpracovat vysoký nákop z levé strany, jenže jeho následný průnik zastavil skvělým návratem aktivní Issiaga Sylla.

61

Na druhé straně poslal vysoký centr do pokutového území Sylla, nicméně jeho pobídka padala hodně dlouho a brankář Mats Sels si připsal snadný zásah.

60

Je za námi hodina hry a stále platí nerozhodný stav. Domácí brankář tentokrát musel jít ven z branky, aby nepustil do zakončení Ajorqua.

59

Hosté zahrávali přímý kop na polovině soupeře po ruce Maxe Gradela. Jeho rozehrávky se ujal technicky skvěle vybavený Kenny Lala, jehož centr odhlavičkoval Christopher Jullien.

58

Stefan Mitrović si nechtěl komplikovat život a raději zapojil do rozehrávky také hostujícího brankáře. Sels následně nakopl míč na Liénarda, který si jej nedokázal zpracovat.

57

Dossevi táhl útok domácího celku středem hrací plochy. Rychlonohý fotbalista Toulouse si chtěl obhodit jednoho ze soupeřů, ale ten mu míč vypíchl.

56

Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází John Bostock, přichází Ibrahim Sangaré.

55

Domácí zahrávali další rohový kop. John Bostock odcentroval na malé vápno, kde v záklonu hlavičkoval Christopher Jullien, jenže jeho oblouček nebyl nebezpečný.

54

Aktivní Dossevi si znovu udělal prostor dlouhou kličkou na pravé straně a odcentroval do pokutového území. Nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.

53

Kenny Lala si chtěl narazit se Sissokem, jenže přihrávku druhého jmenovaného zasáhl jeden z obránců v modrém, od nějž se míč odrazil k brankáři.

52

Dimitri Liénard odcentroval z levé strany do pokutového území. Jeho pobídka směřovala do míst, kde byl Ludovic Ajorque, ale Reynet balón vyboxoval do bezpečí.

51

Mathieu Dossevi si naběhl na průnikovou přihrávku za obranu soupeře a odcentroval z pravé strany mezi malé vápno a značku pokutového kopu. Nikdo ve fialovém na jeho pobídku nedosáhl.

50

Matz Sels vystartoval z branky až na hranici pokutového území, odkud před rozběhnutým soupeřem odkopl míč daleko na polovinu Toulouse.

49

Lamine Koné se skvěle otočil na polovině hrací plochy a z otočky poslal přihrávku za obranu domácího Toulouse. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v bílém.

48

Kenny Lala dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže jeho průnik nabral rychlého konce, jelikož jeho postup zastavil dobře postavený Jacques François Moubandje.

47

Dimitri Liénard si v pokutovém území zpracoval odražený míč, přehodil si jej na pravačku a technicky zakončil. Jeho rána však prolétla kolem zadní tyče.

46

Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního střetnutí. Štrasburk se ihned vydal do útoku, jenže Ibrahima Sissoko si netroufl na zakončení.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavou podívanou! Hosté vlétli do utkání velmi dobře a v 18. minutě otevřel skóre Ludovic Ajorque! Ve 26. minutě však došlo k incidentu v pokutovém území hostů a sudí po konzultaci s kolegou u videa nařídil penaltu pro Toulouse. Pokutový kop s přehledem proměnil Yaya Sanogo! Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+4

První poločas skončil.

45+4

Bostock trefil loktem jednoho z hostujících hráčů a zaslouženě vidí žlutou kartu.

45+3

Fotbalisté Štrasburku se snaží uklidnit hru kombinací na vlastní polovině. Nikdo ve fialovém dresu zatím rozehrávku soupeře nenapadá.

45+2

Toulouse zahrávalo další rohový kop. Mathieu Dossevi tentokrát zvolil centr na přední tyč, jenže Christopher Jullien v tísni nedokázal hlavičkovat.

45+1

Nastavují se tři minuty!

45

Mathieu Dossevi se krásnou kličkou uvolnil na pravé straně a odcentroval na značku pokutového kopu. Issiaga Sylla se přes velkou snahu do zakončení nedostal.

44

Štrasburk zahrával rohový kop. Jeho exekuce se ujal Dimitri Liénard. Křídelník hostujícího celku odcentroval na malé vápno, kde se k hlavičce nedostal nikdo v bílém.

43

Zadáci hostujícího celku znovu kombinují s míčem na kopačkách a tlačí se na polovinu Toulouse. Na další centr z levé strany však Ludovic Ajorque nedosáhl.

42

Toulouse zahrávalo rohový kop. Domácí fotbalisté rozehráli do kombinace a následný centr s přehledem odhlavičkoval Stefan Mitrović.

41

Issiaga Sylla spěchal za přihrávkou na levou stranu hrací plochy, jenže s vypětím všech sil už míč nezastavil na hrací ploše.

40

Mathieu Dossevi skvěle zvládl sprinterský souboj, vrátil se na vlastní polovinu a parádní zasekávačkou se zbavil dotírajícího hráče domácího celku.

39

Christopher Jullien uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy a hostující útočník Ludovic Ajorque jej nedovoleným způsobem poslal k zemi.

38

Mathieu Dossevi odcentroval z pravé strany do pokutového území. Na jeho oblouček si brousil zuby Max-Alain Gradel, jenže Stefan Mitrović stačil zasáhnout.

37

Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Jonas Martin totiž dojel soupeře hodně neohrabaným způsobem.

36

Lamine Koné pelášil s míčem vpřed po pravé straně hrací plochy. Hostující fotbalista chtěl odcentrovat do pokutového území, jenže Sylla mu vypíchl míč.

35

Issiaga Sylla skvěle napadal rozehrávku Štrasburku na polovině soupeře. Domácí hráč dostal pod tlak Martina, který rozehrál hodně nepřesně.

34

Steven Moreira se hnal za odraženým míčem na pravou stranu hrací plochy. Pablo Martinez se ale stačil rychle přesunout a ve skluzu odehrál míč do bezpečí.

33

Adrien Thomasson dostal prudkou přihrávku do pokutového území, ale nepotykal si se zpracováním a navíc se pohyboval za hranicí ofsajdu.

32

Dimitri Liénard spěchal za přihrávkou na levou stranu hrací plochy, ale míč byl příliš rychlý a hostující fotbalista už jej nedokázal udržet na hřišti.

31

Hra je přerušena! Právě Yaya Sanogo zůstává po souboji ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude nadále pokračovat ve hře.

29

29. Yaya SANOGO - 1:1

29

Toulouse právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! K exekuci pokutového kopu se postavil YAYA SANOGO, který přízemní střelou k tyči vyrovnal!

27

27. Nedovolený zákrok v pokutovém území

27

Tak nakonec se bude kopat penalta! Hosté sice aktivně diskutují, ale verdikt je neměný!

26

Tak pozor! Rozhodčí se ještě nakonec jde osobně podívat na video! Domácí fanoušci jsou hodně hlasití a přejí si penaltu.

25

Hlavní rozhodčí ještě celou situaci probírá s kolegou u videa. Akce už se řeší delší dobu, ale sudí se stále nejde podívat na záznam.

24

Max-Alain Gradel po souboji v pokutovém území upadl a dožadoval se odpískání pokutového kopu. Sudí měl souboj přímo před očima a penaltu neodpískal.

23

Yaya Sanogo si naběhl na prudkou přihrávku za obranu hostujícího celku, jenže ve velké rychlosti si míč nedokázal zpracovat. Štrasburk může uklidnit hru.

22

Kelvin Amian si nechtěl komplikovat život a před rozběhnutým Koném raději odehrál míč vysoko na tribunu. Štrasburk tak bude vhazovat na polovině soupeře.

21

Christopher Jullien musel předvést dobrý defenzivní zákrok. Domácí obránce vystoupil na hranici pokutového území a levačkou odkopl míč do bezpečí.

20

Lalla se z pravé strany probil do blízkosti pokutového území, kde si míč přehodil na levou nohu, jenže jeho rána levačkou trefila jen prvního obránce.

18

18. Ludovic AJORQUE - 0:1

18

Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Štrasburk se dostává do vedení! Na krásný nákop za obranu si naběhl LUDOVIC AJORQUE, který si míč ještě narazil se spoluhráčem a levačkou prostřelil domácího brankáře!

17

Na hranici pokutového území se k míči dostal důrazný Adrien Thomasson, který si míč přehodil na levačku, ale jeho ránu zablokoval obránce.

16

Kenny Lala zahrával další přímý kop hostujícího celku. Šikovný fotbalista Štrasburku hledal svým centrem Mitroviče, ale ten byl těsně bráněn.

15

15. Syllova tvrdá střela

15

První obrovská šance dnešního utkání! Issiaga Sylla si navedl míč na střed pokutového území a vyslal tvrdou ránu. Jeho pokus však prolétl vedle branky!

14

Jacques François Moubandje dostal přihrávku na levou stranu hřiště, ale ukopl si míč daleko od nohy. Hráči Štrasburku rozehrávku skvěle napadali a odehráli míč do bezpečí.

13

Mathieu Dossevi si naběhl na krásný centr na pravou stranu, předal míč Moreirovi, jenže jeho zpětnou přihrávku dokázala obrana Štrasburku odvrátit.

12

Hostující brankář Mats Sels vystartoval ven z branky a došel si pro míč na hranici pokutového území. Hostující gólman poté roztáhl hru na levou stranu.

11

Pablo Martinez dostal hodně nepřesnou přihrávku na vlastní polovinu. Hostující zadák se však rychle dokázal vrátit a před Dossevim si pomohl malou domů.

10

Kelvin Amian vymyslel nádherný oblouček za obranu Štrasburku, nicméně Anthony Caci zatím hraje skvěle a nepustil Dosseviho k odcentrování.

9

Exekuce přímého kopu se ujal Dimitri Liénard, který zvolil technickou střelu levou nohou, jenže rána mu vůbec nesedla a míč skončil vysoko na tribuně.

8

Štrasburk zahrával první rohový kop dnešního souboje. Hosté se pokusilo sehrát nacvičený signál, jenže Adrien Thomasson byl při snaze o zakončení faulován.

7

Ibrahima Sissoko potáhl míč středem hrací plochy do blízkosti pokutového území, odkud vyslal prudkou střelu, ale jeho pokus srazil obránce na roh.

6

Steven Moreira spěchal za přihrávkou na pravou stranu, ale skvěle k němu přistoupil Jonas Martin, jež mu špičkou kopačky ukopl míč do zámezí.

5

Kenny Lala dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, nicméně přihrávka podél postranní čáry byla hodně nepřesná a skončila u zadáku Toulouse.

4

Stefan Mitrović se dral z pozice stopera na polovinu domácího celku, jenže zadáci Toulouse si jeho náběh pohlídali a s přehledem odehráli míč do autu.

3

Na druhou stranu sprintoval s míčem u nohy Kenny Lala. Rychlonohý fotbalista spěchal vpřed podél postranní čáry a v tísni už nedokázal odcentrovat.

2

Hned v úvodních minutách musel hostující brankář zasahovat. Matz Sels vystartoval ven z branky a raději vyboxoval hlavičku z druhé vlny.

1

Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Toulouse se ihned vydalo do útoku, jenže přihrávka na pravé křídlo byla nepřesná a Christopher Jullien se k míči nedostal.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Toulouse bude hrát ve fialovém, zatímco Štrasburk přijel v bílém.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Toulouse FC: Reynet – Jullien, Amian, Moubandje – Moreira, Bostock, García, Sylla – Dossevi, Sanogo, Gradel.
Náhradníci: Goicoechea – Diakité, Cahuzac, Jean, Leya Iseka, Sangaré, Durmaz.

RC Štrasburk Alsace: Sels – Lala, L. Koné, P. Martinez, S. Mitrović, Caci – Sissoko, Martin, Liénard, Thomasson – Ajorque.
Náhradníci: Kamara – Gonçalves, Zohi, Corgnet, Da Costa, Aaneba, Fofana.

Rozhodčí: el Hadj – Zakrani, Pasqualloti.
Toulouse

Dnešní domácí celek má trošičku jiné starosti. V osmnácti kolech totiž vybojoval jen dvacet jedna bodů a patří mu čtrnáctá pozice ligové tabulky. Na sestupové příčky má však Toulouse jen pětibodový náskok. V minulém kole však na venkovní půdě dokázalo přehrát Lille.
Štrasburk

Dnešní hostující celek zatím prožívá hodně povedenou sezónu. Celek z jihu Francie dosud odehrál devatenáct zápasů a vybojoval v nich dvacet šest bodů. S touto vizitkou patří Štrasburku devátá pozice. Na čtvrtou příčku zaručující účast v pohárové Evropě navíc ztrácí jen sedm bodů. V minulém kole doma porazil 2:0 Nice.
Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Ligue 1 mezi Toulouse a Štrasburkem. Výkop je stanoven na 17 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Toulouse FC – RC Štrasburk

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 29. Sanogo (pen.) – 18. Ajorque (Thomasson), 65. Sissoko (Liénard)

Karty:   45+4. Bostock (TOU) – 37. Martin (SSG)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:8.

Toulouse FC: Reynet – Jullien, Amian, Moubandje – Moreira, Bostock (56. Sangaré), García (77. Durmaz), Sylla – Dossevi, Sanogo (69. Leya Iseka), Gradel.
Náhradníci: Goicoechea – Diakité, Cahuzac, Jean, Leya Iseka, Sangaré, Durmaz.

RC Štrasburk: Sels – Lala, L. Koné, P. Martinez, S. Mitrović, Caci – Sissoko, Martin, Liénard (87. Fofana), Thomasson (90. Gonçalves) – Ajorque (76. Da Costa).
Náhradníci: Kamara – Gonçalves, Zohi, Corgnet, Da Costa, Aaneba, Fofana.

Rozhodčí: el Hadj – Zakrani, Pasqualloti