Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Amiens SC – Paris Saint-Germain

0:3

konec (0:0)

12.01.2019, 17:00 • Stade de la Licorne, Amiens • 20. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 15.2 7.33 1.21 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 26 % : 74 %.
Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 3:7. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 16:16. (18:52:51)
Dvě nastavené minuty jsou minulostí a zápas končí jednoznačným vítězstvím pařížského celku 3:0.

PSG se podle očekávání ujalo tempa zápasu. Tlak Pařížané rostl každou chvílí, ale ani dvě brankové příležitosti hosté neproměnili. Kylian Mbappé byl při svém vniku do vápna poražen k zemi, ale hlavní rozhodčí se po konzultaci s videem rozhodl penaltu nedopískat. Amiens se přihlásilo o slovo až v nastaveném čase, kdy protiútok Mendozy stačil pokrýt povedeným zákrokem Alphonse Aréola. Po změně stran se nad Amiens začala stahovat mračna po odpískané ruce Alexise Blina. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Edinson Cavani a poslal PSG do vedení. Následně fauloval Adénon unikajícího Mbappého a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Početní převahu Pařížané využili takřka okamžitě. Cavani našel před odkrytou brankou Kyliana Mbappého a ten zvýšil vedení hostů. V závěrečné desetiminutovce se ještě po přihrávce Draxlera prosadil Marquinhos a udal tak konečný výsledek.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Po faulu na Choupo-Motinga rozehrávali hosté z blízkosti středové čáry. Následně se zjevil u balonu na pravém kraji Thomas Meunier, ale tentokrát už se k centru neodvážil a raději přihrával zpět.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.

90

Dibassy nepřihrál Bodmerovi přesně na několik metrů. Také domácí se museli dopustit taktického faulu ve středu pole jinak by se Cavani s Diabym hnali do nebezpečného protiútoku.

89

Cavani sklepl míč k nohám Choupo-Motinga. Ten si ale nedokázal vytvořit střeleckou pozici před skvěle postaveným Gouanem. Po následné ztrátě musel faulovat Draxler.

88

Emil Krafth se pokoušel překonat hostující obranu dlouhým autem do vápna, ale na Marquinhose se Silvou se nedokázal vyrovnat Lefort ani Timite.

87

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází John Stiven Mendoza, přichází Rafał Kurzawa.

86

K Cavanimu dolétl parádní přihrávka od Meuniera. Uruguayec se opřel do balonu, ale i kvůli neurovnanému trávníku nedokázal zamířit přesně.

85

Domácí se po dlouhé době dostali na útočnou polovinu. Otero však neuspěl kličkou proti Meunierovi a o balon přišel. PSG je znovu v kombinaci ve středu pole.

84

Dani Alves nebezpečně pálil z připravené pozice, ale míč neměl potřebnou razanci a tak mohl Gurtner snadno zasáhnout před brankovou čárou.

83

Zhruba deset minut i s nastavením do konce zápasu. O třech bodech už je rozhodnuto, PSG se tak bude pokoušel v závěrečném čase přidat další zásah proti oslabenému soupeři.

82

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Kylian Mbappé, přichází Eric Choupo-Moting.

81

81. MARQUINHOS - 0:3

81

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Pařížané přidávají třetí branku! Draxler dokázal zpracovat přetažený centr, poté si pohrál s dvojicí obránců a přiťukl balon MARQUINHOSOVI pro kterého už nebyl problém dopravit míč do branky. Gurtner se natahoval marně.

80

Julian Draxler cpal balon do pokutového území od rohového praporku. Před Meunierem dokázal odhlavičkovat balon do bezpečí Bodmer.

79

Balon si postavil na místo přestupku Kylian Mbappé. Dvacetiletý útočník PSG trefil jen horní část čtyřčlenné obranné zdi. PSG bude pokračovat rohovým kopem.

78

Těsně před pokutovým územím byl faulován Edinson Cavani a hosté tak budou mít možnost přidat také třetí gól.

78

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Marco Verratti, přichází Layvin Kurzawa.

77

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Eddy Gnahoré, přichází Juan Ferney Otero.

76

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Alexis Blin, přichází Mathieu Bodmer.

75

75. Střídající Moussa Diaby v jasné šanci selhal

75

Diaby měl na kopačce třetí zásah. Opět byl u zrodu celé akce Meunier, který našel Alvese, ten ještě vracel pod sebe a našel právě Moussu Diabyho, který ale trefil pouze obránce před sebou.

74

Krafth nedosáhl na nepřesnou Blinovu přihrávku na pravé straně, balon skončil až za postranní lajnou a tak se mohl ujmout rozehrávky Juan Bernat.

73

PSG pokračuje v tlaku i po druhém zásahu. Verratti zkoušel najít přízemním pasem Cavaniho, ale tentokrát se obrana Amiens předvedla na jedničku.

72

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Moussa Diaby.

71

71. Kylian MBAPPÉ - 0:2

71

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
PSG okamžitě přesilovou hru využívá! Meunier skvěle získal míč u středové čáry, následně našel zcela volného Cavaniho. Ten sice mohl postupoval sám do vápna, ale exkluzivní přihrávkou oslovil před téměř prázdnou brankou KYLIANA MBAPPÉHO, který už měl snadnou úlohu.

70

Emil Krafth vhazoval zpoza postranní lajny. Di María sice získal míč, ale je za pomocí hraní rukou. Hlavní rozhodčí píská přestupek a domácí mohou pokračovat.

69

Draxler navíc centroval do vápna z nebezpečné pozice. Cavani se však ke hlavičce neprotlačil přes Gouana. Kapitán Amiens dnes odvádí skvělý výkon.

68

68. Červená karta po 2. žluté

68

Velká nepříjemnost pro Amiens! Khaled Ádenon obdržel žlutou kartu v prvním poločase za faul na Cavaniho, nyní nestačil Mbappému, zatáhl ho za dres a to se nemohlo obejít bez trestu. Domácí budou dohrávat v deseti.

68

Fotbalisté PSG si i nadále vyměňují přihrávky u středové čáry. Meunier se snažil něco změnit a tak vypálil z velké dálky, ohrozil ale pouze diváky ve dvacáté řadě.

67

Domácí měli otevřenou levou stranu. Bernat se zapomněl na útočné polovině, ale Lefort toho nedokázal vůbec využít. Přetaženým centrem našel pouze reklamy za hrací plochou.

66

Meunier se snažil ještě napadáním získat balon na Krafthovi, ale švédského hráče pouze povalil na trávník a míč mu utekl za koncovou lajnu.

65

Dominantní držení balonu Pařížanů pokračuje. Verratti přihrával Draxlerovi, následně se pokoušel projít do vápna Cavani, ale na Gouana si neprišel.

64

Faulem se provinil také Thiago Silva. Hostující kapitán přišlápl Timiteho a domácí rozehrávali volný přímý kop. Ten ale skončil pouze u brankáře PSG.

63

Branka na projevu PSG nic nezměnila, hosté se drží u balonu ve středu pole a čekají na vhodný moment k útoku. Před Mbappém dokázal sebrat balon do rukavic Gurtner.

61

Timite dojel do rozehrávajícího Marquinhose. Brazilec se skácel k zemi hra musela být přerušena. Hlavní rozhodčí ale tentokrát žlutou kartu neuděluje.

60

Po hodině hry tak vede PSG na trávníku Amiens o jeden zásah. Domácí se ale rozhodně nevzdávají a budou usilovat minimálně o srovnání stavu.

58

58. Edinson CAVANI - 0:1

58

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Míč si na značku pokutového kopu postavil EDINSON CAVANI. Jednatřicetiletý Uruguayec zvolil rychlý rozběh, následně zamířil do pravé části domácí branky, Gurtner se ke smůle fanoušků Amiens vrhl na k opačné tyči.

57

57. Penaltový zákrok

57

Pokutový kop pro PSG. Draxlerův centr po trávníku měl najít Di Maríu. Argentince rychle pálil na branku Amiens a rukou zblokoval pokus hostujícího hráče Blin.

57

Sám faulovaný Ángel Di María se postavil k rozehrávce volného přímého kopu, ale ve vápně se dostal k míči jen Gouano. PSG bude pokračovat rohovým kopem.

56

Domácím i nadále funguje. Obrana Di María byl u postranní lajny faulován Krafthem, který nedovolil zkušenému Argentinci postupovat vpřed.

55

Opět byl v akci Krafth, který ale dlouhým autem nedokázal oslovit Mendozu ani Leforta, který číhal na šanci za Silvou. U balonu jsou opět hostující hráči.

54

Snadná práce pro Gurtnera. Dloubáček do pokutového území měl sice najít Cavaniho, ale balon po odskoku skončil až u brankáře domácího celku.

53

PSG uklidňuje situaci postupnou kombinací ve středu pole. Di María našel Mbappého, následně už byl velmi blízko vápnu Meunier, ale jeho přihrávku už Di Maríu nenašla.

52

Emil Krafth poslal dlouhý aut až do pokutového území, ale jako první se dostal k míči Draxler. Mendoza následně ještě dokázal pálit z nepřipravené pozice, ale branku Alphonse Aréoly neohrozil.

50

Verratti našel Mbappého, ten byl sice stržen k zemi, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat. Na druhé straně musel Marquinhos hrát za postranní lajny před napadajícím Lefortem.

49

Draxler sice skvěle vysunul do pokutového území Mbappého, ten už mohl střílet, ale dvacetiletého útočníka PSG zastavil zdvižený praporek pomezního.

48

Druhý poločas začíná v poklidném tempu. Meunier si vyměnil míč s Alvesem, ale ten neměl rychlost a tak posunul balon jen k Silvovi.

47

Po dlouhém nákopu Régise Gurtnera zpracoval balon jen Verratti. Také italský záložník se pokoušel najít Cavaniho, ale balon skončil zpět u Gurtnera.

46

Druhý poločas odstartoval rozehrávkou domácího týmu. Okamžitě se ale balonu zmocnili hráči PSG. Di María měl na levé straně prostor pro centr, ale prudkou přihrávku nedokázal Cavani zachytit na hrací ploše.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 18:03.
Šedesát nastavených sekund je pryč a první poločas končí bezbrankovou remízou.

PSG se podle očekávání ujalo tempa zápasu. Tlak Pařížané rostl každou chvílí, ale ani dvě brankové příležitosti hosté neproměnili. Kylian Mbappé byl při svém vniku do vápna poražen k zemi, ale hlavní rozhodčí se po konzultaci s videem rozhodl penaltu nedopískat. Amiens se přihlásilo o slovo až v nastaveném čase, kdy protiútok Mendozy stačil pokrýt povedeným zákrokem Alphonse Aréola.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Obrovská šance Amiens v samém závěru poločasu. Po nepřesnosti v rozehrávce PSG se dostal k balonu Timite, který ještě posílal míč do pokutového území na Mendozu. Ten byl ale vychytán Aréolou!

45+1

Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.

45+1

Ángel Di María měl ještě před koncem prvního poločasu k dispozici rozehrávku od rohového praporku. Míč propadl až k Alvesovi na zadní tyči, následný centr našel Marquinhose, který hlavičkoval těsně nad.

45

Di María přihrával Draxlerovi, ten mu balon vracel do pokutového území, ale Di María si proti velké přesile nedokázal ani připravit pozici ke střele.

44

Minutu před pauzou se zjevil u balonu domácí Eddy Gnahoré. Následně dostal pod tlak napadáním Lefort Marquinhose. Hostující stoper si ale pomohl přihrávkou k Aréolovi.

43

Bernat rozběhl přihrávkou podél postranní lajně Di Maríu. Ten však rychlostně nestačil na Gouana, který se před něj dostal tělem a Argentinec si poté pomohl faulem.

42

Na trávníku se začíná před koncem první půle pořádně přiostřovat. Po nepřesné přihrávce Cavaniho musel předvést taktický faul Thomas Muenier.

41

PSG mohlo po faulu na Edinsona Cavaniho rozehrávat volný přímý kop. Alves s Meunierem ale rozehráli pouze do kombinace. Di María už se k centru do vápna přes obránce nedostal.

40

První poločas pomalu míří ke svému závěru. Po povedené kličce se zbavil strážce Mbappé, následně se dostal k balonu Cavani, který byl sražen Adénonem. Právě domácí obránce je prvním potrestaným hráčem zápasu.

39

Meunier sestřelil u středového kruhu Monconduita a hlavní rozhodčí píská proti brance hostujícího celku. Po rychlé rozehrávce fauluje také Cavani.

37

Penalta z toho pro PSG není, ani rohový kop ale hosté neodkázali proměnit v zakončení. Gurtner nadvakrát dokázal míč pokrýt.

36

36. Sporná situace v pokutovém území Amiens

36

Mbappé vedl útočnou akci PSG, následně pálil z úhlu Di María, ale jeho střela byla sražena mimo tři tyče. Mezitím ale upadl ve vápně Mbappé a hlavní rozhodčí ještě čeká na vyjádření videa.

35

Hostům se nedaří ve finální fázi. Alves hledal Mbappého, který se však k balonu neměl šanci dostat, přetažený pas tak končí až u Gurtnera.

34

Verratti zasáhl u středového kruhu míč rukou a to neuniklo ani hlavnímu rozhodčímu. Pokračovat v držení balonu tak mohou rozehrávkou z klidové pozice domácí.

33

Lefort spolupracoval s Timitem. V obraně se ale spojil Silva s Marquinhosem a sehraná stoperská dvojice z Brazílie snadno získala balon.

32

Cavanimu se nepodařilo zastihnout na hrací ploše přetaženou přihrávku Draxlera. Balon skončil až za koncovou lajnou a rozehrávat tak může Gurtner.

31

I po více než půlhodině hry branka nepadla. PSG je jednoznačně aktivnější, je po většinu času na útočné polovině, ale přes zhuštěný prostor před vápnem se nemůže Cavani, Mbappé a spol prodrat.

30

Cheick Timite vytloukl v rohu trávníku Silvu a tak i domácí mohli rozehrávat rohový kop. Mendoza hledal Gouana, který také hlavičkoval, ale Aréola se zmocnil balonu před dotírajícím Lefortem.

29

Alvesův centr byl sice zblokován, poté se ale odrazil míč přesně do kruhu Draxlerovi, který nečekaně vypálil. Střelu bez razance však ukryl v rukavicích Régis Gurtner.

28

Meunier vhazoval zpoza postranní lajny na Bernata. Následně se svěřenci Thomase Tuchela dostali s lehkostí na útočnou polovinu, ale nejdéle byli u balonu rozehrávající Marquinhos se Silvou.

26

Verratti našel prudkou přihrávkou pouze před sebou stojícího Leforta. To Alves už našel Draxlera, který ještě spolupracoval s Di Maríou. Domácí obrana je ale ve velkém počtu v pokutovém území.

25

Blina dokázal velmi snadno odstavit od balonu zkušený Dani Alves. PSG nebylo u balonu pouze několik sekund, nyní Pařížané mohou pokračovat v útočné snaze.

24

Mbappé přiťukl míč patou Meunierovi. Hráči PSG ale nemají dostatek prostoru ke vniknutí do pokutového území. Verratti je faulován Blinem na třiceti metrech.

23

Emil Krafth musel odvracet Meunierův centr pouze na rohový kop. Od praporku rozehrával Julian Draxler, ale v malém vápně se provinil faulem Thiago Silva.

22

Marquinhosova přihrávka sice nenašla Bernata, ale balon se opět odrazil k hostujícím fotbalistům. Verratti se neodvážil ke střele z hranice vápna a tak PSG pokračuje v dobývání domácí šestnáctky.

21

Domácí hráči jsou téměř v plném počtu těsně na hranici pokutového území. Di María tak zkoušel překonat obranu Amiens obloučkem do vápna, ale Cavaniho nenašel.

20

Domácí tým drží bezbrankový stav i po dvaceti minutách. Nyní se dokonce Amiens mohlo hnát do útoku, ale Lefort přihrávkou nedokázal najít osamoceného Mendozu, který byl šel na posledního obránce.

19

Bernat si na levém kraji pomohl přihrávkou na Draxlera. Německý reprezentant následně oslovil Thiaga Silvu, který se vysunul z postu stopera až do záložní řady. Kombinace PSG pokračuje dlouhé sekundy.

18

Úvodní branka PSG opravdu visí ve vzduchu. Nyní zakončoval k zadní tyči Mbappé, ale Gurtner se stačil po balonu skvěle natáhnout a udržel ho v rukavicích.

17

Tentokrát rozběhl Mbappého Verratti. Gouano se ale stačil vyrovnat rychlostně o poznání mladšímu protihráči a navíc ho také připravil o balon.

16

Amiens je stále pod větším tlakem. Mbappé prostrčil míč do pokutového území na Bernata, ten na nic nečekal a ihned z prvního doteku pálil. Před Gurtnerem stačil zasáhnout dobře postavení Gouano.

15

15. Edinson Cavani neuspěl přihrávkou na Mbappého

15

Zničehonic se zjevil Cavani zcela sám na pravé straně. Následně ale Uruguayec zazdil nadějnou akci PSG mizernou přihrávkou na Mbappého.

14

Také domácí se pokusili o rychlou akci. Krafth přihrával na Leforta, který byl sice ve sprintu, ale na Marquinhose se Silvou si nepřišel.

13

Za obranu si nabíhal na Draxlerovu přihrávku Kylian Mbappé. Stále jen dvacetiletý útočník PSG si však o několik centimetrů nepohlídal ofsajdové postavení.

12

A další pořádně nebezpečná akce PSG. Di María posílal míč do běhu Cavanimu, ten byl lehce zbrzděn Gouanem a proti už stačil balon jen tečovat. Gurtner tentokrát zasahovat nemusel.

11

11. První nebezpečí před domácí brankou zlikvidoval Gurtner

11

Parádní rozehrávka rohového kopu! Di María poslal přízemní pas na Meuniera, který vracel míč zpět k nohám Bernata. Krajní obránce však pouze přinutil Gurtnera k vynikajícímu zákroku. Následně se už Silva ani Cavani k dorážce nedostali.

10

Přetažený pas na zadní tyč vracel do ohně Di María, ale přihrávkou ve skluzu poslal míč jen do rukavic domácího brankáře. PSG však bude po zaváhání Kraftha rozehrávat roh.

9

Cavani přišel o balon na hranici pokutového území. Hosté se ale velmi rychle dostali zpět do nebezpečného prostoru, ale Di María centroval jen do míst, kde byli domácí.

8

Také Juan Bernat se dostal do hry. Španělův centr byl ale sražen na rohový kop. Vůbec první rozehrávka od rohového praporku skončila na hlavě bránícího Adénona.

7

Meunier spolupracoval na pravé straně s Alvesem, hostující kombinace se ale zasekla u Draxlera, který si neporadil s agresivně napadajícím Monconduitem.

6

Mendoza si vyměnil míč s Timitem. Následně se zjevil za obranou PSG Jordan Lefort, ale v nadějném postavení přestřelil Aréolovu branku. Silva s Marquinhosem ve vápně trestuhodně zaspali.

5

Meunier přenesl hru pasem přes celou šířku ke Draxlerovi. Následně se zapojil do kombinace Mbappé, ale nadějnou akci PSG končí faulem Verratti.

4

A právě Alexis Blin byl faulován Alvesem u středové čáry. Domácí rychle rozehrávali na levou stranu, ale Lefortova přihrávka neměla šanci najít Timiteho.

3

Domácí se ale u balonu příliš dlouho neudrželi. Opět mohl rozehrávat útočnou akci Silva, následně byl ale Alves ve středovém kruhu pod tlakem a po vynikajícím vypíchnutí získal balon Blin.

2

Meunier vysunul přihrávkou Mbappého, ale dvacetiletému útočníkovi pařížského celku utekl balon po nepřesném zpracování za koncovou čáru. Vykopávat tak bude moci Régis Gurtner.

1

O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postarali hostující fotbalisté. Thiago Silva následně přihrával Marquinhosovi, PSG se v úvodních sekundách nikam nežene.

1

Utkání právě začalo.
Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas dvacátého kola nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 tak může za několik málo okamžiků začít.
Úvodní sestavy:

Amiens SC: Gurtner – Krafth, Adénon, P-D. Gouano (C), Dibassy – Monconduit, Gnahoré, Blin – Mendoza, Timite, Lefort.
Náhradníci: Dreyer – Sy, El Hajjam, G. Traoré, Kurzawa, Bodmer, Otero.

Paris Saint-Germain FC: Aréola – Dani Alves, Silva (C), Marquinhos, Bernat – Meunier, Verratti, Draxler – Mbappé, Cavani, Di María.
Náhradníci: Cibois – Kehrer, Kurzawa, Nsoki, Nkunku, Choupo-Moting, Diaby.

Rozhodčí: Batta – Grosbost, Boudikian.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Posledních pět vzájemných zápasů

20.10. 2018 PSG – Amiens 5:0
04.05. 2018 Amiens – PSG 2:2
10.01. 2018 Amiens – PSG 0:2
05.08. 2017 PSG – Amiens 2:0
06.05. 2008 Amiens – PSG 0:1
Paris Saint-Germain FC

Pařížané obhajují francouzský titul. V minulém ročníku poznali hořkost porážky jen třikrát, navíc třetí prohra přišla až v závěru sezony, kdy už mělo PSG jistotu zisku trofeje pro mistry ligy. Po vítězství ve francouzském poháru si PSG pomýšlelo i na Ligu mistrů, ale v nejprestižnější klubové soutěži padlo již v osmifinálovém dvojutkání s Realem Madrid.

V přípravě se pařížský celek představil v International Champions Cupu. Nejprve prohrál 1:3 s Bayernem, poté schytal ještě o něco větší přiděl 1:5 od Arsenalu. Na závěr si ale napravil náladu vítězstvím 3:2 nad Atléticem Madrid.

V Ligue 1 vládne tým z Paříže i letos. V odehraných sedmnácti duelech ztratili Neymar, Mbappé a spol. pouze čtyři body, když si přivezli remízu z Bordeaux a o týden později také ze Štrasburku. Také v Lize mistrů PSG zazářilo, v základní skupině smrti v konkurenci Liverpoolu, Neapole a Bělehradu skončilo s dvoubodovým náskokem první.

V týdnu přišlo překvapivé vyřazení z ligového poháru. PSG na domácí půdě prohrálo s Guingampem 1:2, když rozhodující branku vstřelili hosté z pokutového kopu v nastaveném čase druhého poločasu.
Amiens SC

Fotbalisté Amiens se v minulém ročníku Ligue 1 pohybovali v klidném středu ligové tabulky a v konečném pořadí skončili na třinácté pozici. Na tyto příčky letos Amiens navazuje marně. Po devatenácti odehraných zápasech totiž patří Amiens až sedmnácté místo a pouze dvoubodovým náskokem na sestupové pozice.

Amiens už má v roce 2019 za sebou dva odehrané zápasy. Ve francouzském poháru nejprve vyřadil prvoligový tým Valenciennes pouze rozdílem jediného gólu, o ten se postaral Cheick Timite. V dohrávce osmnáctého kola poté Amiens uhrálo bezbrankovou remízu s Angers.
Krásný sobotní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší francouzská soutěž Ligue 1 pokračuje po krátké zimní přestávce již dvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Amiens, které před domácím publikem přivítá neohroženého lídra z Paříže.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Amiens SC – Paris Saint-Germain

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 58. Cavani (pen.), 71. Mbappé (Cavani), 81. Marquinhos (Draxler)

Karty:   40. Adénon (AMI), 57. Blin (AMI)   68. Adénon (AMI)

Držení míče: 26 % : 74 %.
Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 3:7. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 16:16.

Amiens SC: Gurtner – Krafth, Adénon, P-D. Gouano (C), Dibassy – Monconduit, Gnahoré (77. Otero), Blin (76. Bodmer) – Mendoza (87. Kurzawa), Timite, Lefort.
Náhradníci: Dreyer – Sy, El Hajjam, G. Traoré, Kurzawa, Bodmer, Otero.

Paris Saint-Germain: Aréola – Dani Alves, Silva (C), Marquinhos, Bernat – Meunier, Verratti (78. Kurzawa), Draxler – Mbappé (82. Choupo-Moting), Cavani, Di María (72. Diaby).
Náhradníci: Cibois – Kehrer, Kurzawa, Nsoki, Nkunku, Choupo-Moting, Diaby.

Rozhodčí: Batta – Grosbost, Boudikian