Menu

Fotbal

Tipsport liga

FC Baník Ostrava – FK Poprad

3:2

konec (1:0)

11.01.2019, 13:00 • Orlová (UMT) • Skupina D • David Suchý

Tipsport: 1.08 8.21 15.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

81. HORVÁTH - 3:2

81

Tým Poprad právě vstřelil branku! Je sníženo na rozdíl jediné branky! K rozehrávce pokutového kopu se postavil LUKÁŠ HORVÁTH, který zamířil k levé tyči, zatímco se Budinský vydal k opačné konstrukci.

81

81. Penaltový zákrok.

81

Po velké chybě Budinského je tu pokutový kop pro Poprad!

80

Poprad se celkem snadným způsobem dostal na útočnou polovinu, načež jsme sledovali vyloženou šanci. Maťas ale v pádu nezakončil kloudně.

78

Jirásek nakonec přenechal rozehrávku Fillovi, jehož centr nadělal obrovské problémy. Poté jsme sledovali dorážku, který na brankové čáře zastavil jeden z obránců.

76

76. JANČO - 3:1

76

Tým Poprad právě vstřelil branku! Z nenápadné akce přichází snížení! Poprad rozjel velice rychlý protiútok, k míči se dostal DENIS JANČO, jenž si potáhl hrací předmět na pravou nohu, načež náramně přesnou střelou zakončil k bližší tyči, kam brankář Budinský nedosáhl.

74

Nyní si nedovoleným zákrokem pomohl Kukoľ, který u pokutového území fauloval Filla. Ostravští budou zahrávat standardní situaci.

63

63. FILLO - 3:0

63

Baník právě vstřelil branku!
V krátkém časovém sledu přichází další branka Baníku! Jeden z hráčů Popradu nešťastně přihrál přesně na kopačku Šašinky, který ještě prostrčil kolem brankáře na naběhnuvšího MARTINA FILLA, jenž v poklidu zakončil do odkryté branky.

61

61. ŠAŠINKA - 2:0

61

Baník právě vstřelil branku!
Je tu druhá branka v hostující síti! Pazdera si prostřednictvím autového vhazování vybral Filla, jehož narážečka směřovala na prvně jmenovaný. Na následný centr si naskočil JAKUB ŠAŠINKA, jehož hlavička skončila přesně u zadní tyče.

33

33. HRUBÝ - 1:0

33

Baník právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Šašinka neúnavně napadal rozehrávku soupeře, při které chyboval Gallović. Jako první se k míči dostal Kuzmanović, jenž ještě v pádu posunul míč na volného ROBERTA HRUBÉHO, který už měl snadnou práci.

26

Žlutou kartu dostává Artem Mešaninov (FC Baník Ostrava).

11

11. Šašinka napálil pouze břevno.

11

Logicky tak následoval rohový kop, který ale nepřinesl nic nebezpečného. Posléze si hrudí sklepl míč vedle sebe Šašinka, jehož rána orazítkovala břevno.

10

První zajímavé zakončení! Šašinka chytře roztáhl hru na levou stranu, odkud to zkoušel Holzer. Jeho ránu pod břevno dokázal Malec vyrazit nad.

FC Baník Ostrava – FK Poprad

3:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 33. Hrubý, 61. Šašinka, 63. Fillo – 76. Jančo, 81. Horváth (pen.)

Karty:   26. Mešaninov (OVA), 72. Kaloč (OVA), 74. Kukoľ (OVA)

FC Baník Ostrava: I. poločas: Laštůvka – Celba, Procházka, Stronati, Granečný – Bolf, Mešaninov, Hrubý, Holzer – Kuzmanović, J. Šašinka. II. poločas: Budinský – Pazdera, Breda, Azackij, Granečný – Fillo, Jánoš, Kaloč, Jirásek – J. Šašinka, Diop.
Náhradníci: Budinský – Jánoš, Fillo, Diop, Pazdera, Azackij, Jirásek, Breda, Kaloč

FK Poprad: Malec – Maslo, Hric, Horváth, Zekucia, Gallović (C), Zošák, Jančo, Kukoľ, Holiš, Onwudi
Náhradníci: Knurovský – Maťas, Luberda, Ujčík, Streňo, Slebodník

Rozhodčí: Dubravský – Caletka, Antoníček