Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – 1. FC Norimberk

2:0

konec (0:0)

18.12.2018, 18:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • 16. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.36 5.46 8.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 4:19. (20:23:40)
Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídl dvě branky, přičemž se o obě postarala Borussia Mönchengladbach. Úvodní branka přišla v úvodu druhého poločasu, přičemž se kýžené branky dočkal aktivní křídelník Hazard. Posléze jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou, která nenabízela nic moc zajímavého. K vidění bylo nespočet nedovolených zákroků, přičemž sudí udělil tři žluté karty. Norimberk se v koncovce zápasu nadechoval k náporu, místo vyrovnávací branky ale přišla rozhodující trefa soupeře.

90+5

Konec zápasu.

90+5

V závěru ještě jedna žlutá karta, nedovoleným zákrokem se prezentoval domácí Wendt.

90+4

Na pořadu dne byl ještě jeden přímý kop. K rozehrávce se postavil domácí Cuisance, jehož centr ale zamířil pouze na hlavu Salliho.

90+3

Žlutou kartu dostává Georg Margreitter (1. FC Norimberk).

90+2

Na druhé straně se Norimberk dostal na dostřel branky soupeře, jenomže Knoll vyhnal své spoluhráče zpět ke středu hrací plochy.

90+1

Přenesení hry našlo na levém křídle Herrmanna, který si všiml naběhnuvšího Cuisancea. Před ním ale včas zasáhl pozorný obránce Ewerton.

90

Druhý poločas bude nastaven o pět minut.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Zdá se, že o vítězi je rozhodnuto, Borussia má i nadále míč pod kontrolou.

88

Ještě před samotnou brankou skončil na zemi domácí Beyer, který si vyžádal lékařské ošetření. Norimberk budet muset dotáhnout dvoubrankovou ztrátu.

86

86. Alassane PLÉA - 2:0

86

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
O vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto! Borussia dlouhou dobu čekala na příležitost k protiútoku, která pochopitelně přišla. Cuisance oslovil naběhnuvšího ALASSANEA PLÉU, který nekompromisně zamířil ke vzdálenější tyči, kam Bredlow zkrátka nedosáhl.

85

Margreitter se dostal s míčem na druhou stranu, jenomže kolem sebe neměl potřebnou podporu spoluhráčů. Proto musel přihrát vedle stojícímu Ewertonovi.

84

Do konce zápasu zbývá něco málo přes pět minut. Mönchengladbach stále drží hubené vedení, soupeř ale stále směrem dopředu tápe.

83

Borussia podnikla další rychlý protiútok, jenomže Cuisance neuspěl proti přesile protihráčů. Poté se ke střele dostal Hazard, který trefil pouze protihráče.

82

Na pořadu dne byl rohový kop pro Norimberk, centr totiž zablokoval vracející se Hazard. Samotný roh od Palaciose dopadl do rukavic Sommera.

81

Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Matheus Pereira, přichází Törles Knöll.
Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Ibrahima Traoré, přichází Patrick Herrmann.

Borussia Mönchengladbach – 1. FC Norimberk

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 47. T. Hazard (Traoré), 86. Pléa (Cuisance)

Karty:   63. Traoré (MNC), 90+5. Wendt (MNC) – 20. Leibold (NUR), 30. Goden (NUR), 90+3. Margreitter (NUR)

Neproměněná penalta: 45. T. Hazard (MNC), mimo

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 4:19.

Borussia Mönchengladbach: Sommer (C) – Johnson (75. Lang), Beyer, Elvedi (73. Cuisance), Wendt – Strobl – Neuhaus, Zakaria – Traoré (81. Herrmann), Pléa, T. Hazard.
Náhradníci: Sippel – Bénes, Cuisance, Drmić, Lang, Herrmann, Müsel.

1. FC Norimberk: Bredlow – Goden (46. Ewerton), Margreitter, Mühl, Leibold – Misidjan (73. Salli), Petrák, Fuchs, Palacios – Matheus Pereira (81. Knöll), Zreľák.
Náhradníci: Klandt – Ewerton, Erras, Kerk, Knöll, Kubo, Salli.

Rozhodčí: Schröder – Assmuth, Neitzel