Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester United – Arsenal FC

2:2

konec (1:1)

05.12.2018, 21:00 • Old Trafford, Manchester • 15. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.41 3.52 3.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 0:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:10. (22:56:50)
Je konec! Šlágr patnáctého kola nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2. Dnešní utkání nabídlo velice vyrovnanou podívanou, které nechybělo zkrátka nic. Ve druhém poločase jsme dlouhou dobu sledovali hluchou pasáž, avšak poté se Arsenal dostal k druhé brance, avšak ani v tomto případě nevydrželo vedení moc dlouho. Ihned po rozehrávce se do zakončení natlačil Lingard, který tak srovnal na konečných 2:2. Následně si Arsenal vytvořil několik velice nebezpečných šancí, avšak několikrát podržel svůj celek brankář de Gea, který má výrazný podíl na zisku jednoho bodu.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Už se hraje necelou minutu přes nastavenou dobu, Lichtsteiner stále leží na zemi.

90+4

Fellaini si ve vzdušném souboji pomohl loktem, což pořádně schytal Lichtsteiner, který se okamžitě chytil za hlavu. Ještě jednou se na hřiště dostane lékařský personál.

90+3

Na druhé straně se Arsenal usadil s míčem na útočné polovině, jenomže soupeř velmi dobře pokrývá vlastní pokutové území.

90+2

Nevýrazný Lukaku ještě ukázkově zabojoval, čímž se dokázal natlačit před Lena, který ale zasáhl na jedničku. Koncovka zápasu je skutečně strhující.

90+1

Torreira měl na kopačce rozhodující branku! Mchitarjan vyprodukoval zpětnou přihrávku, po které se k zakončení dostal právě uruguayský záložník, jehož tvrdou ránu dokázal de Gea vyrazit. Na odražený míč si počíhal Mchitarjan, který ho z první poslal do sítě, avšak dorážka proběhla z ofsajdu.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Na světelné tabuli stále svítí nerozhodný výsledek, na řadu ještě přijde nastavený čas.

88

Už to vypadalo, že se Kolašinac dostane k centru, nakonec si to ale rozmyslel. Naopak jsme sledovali další faul, který vytasil již zmiňovaný Fellaini.

87

Přišel další nedovolený zákrok, mezitím si kamery vybraly rozčíleného Mourinha, který gestem ruky ukázal, aby se Fellaini přesunul do útoku.

86

To nebylo vůbec špatné. Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Martial, který pořádně vystrašil brankáře Lena, který jeho projektil krotil nadvakrát.

86

Žlutou kartu dostává Lucas Torreira (Arsenal FC).

85

Jemným přistrčením si pomohl vracející se Lacazette, což neustál Matić, který si ale faul nevymodlil. Arsenal z protiakci nic nevymyslel, míč se tak dostává na druhou polovinu.

84

Aubameyang to před malým momentem zkoušel individuálně, což nebylo dobré řešení. Bývalý forvard německého Dortmundu skončil na zemi, o faul se ale nejednalo.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Poslední minuty patří domácím hráčům, kteří ale stále narážejí na pozornou obranu soupeře.

79

O malý moment později Lacazette sklepával Torreirovi, který na jeho přesnou přihrávku nenavázal. Naopak tu byl protiútok soupeře, který odklidil Aubameyang.

78

Jenomže záhy přišla celkem zbytečná ztráta míče, ke kterému se tak dostal brankář Leno. Arsenal to zřejmě zkusí dalekonosným nákopem na hlavu Aubameyanga.

Manchester United – Arsenal FC

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 30. Martial (A. Herrera), 69. Lingard – 26. Mustafi (Torreira), 68. Rojo (vla.)

Karty:   38. Rojo (MAN), 40. Lingard (MAN), 42. N. Matić (MAN) – 37. Mustafi (ARS), 41. Bellerín (ARS), 86. Torreira (ARS)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 0:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:10.

Manchester United: de Gea – Bailly, Smalling (C), Rojo (72. Fellaini) – Dalot, N. Matić, A. Herrera, Darmian – Lingard (75. P. Pogba), Martial (63. R. Lukaku) – Rashford.
Náhradníci: Romero – Fellaini, R. Lukaku, Mata, McTominay, P. Pogba, A. Valencia.

Arsenal FC: Leno – Papastathopoulos, Mustafi, Holding (36. Lichtsteiner) – Bellerín, Torreira, Guendouzi, Kolašinac – Ramsey (C) (46. Mchitarjan), Iwobi (65. A. Lacazette) – Aubameyang.
Náhradníci: Čech – Alnaní, A. Lacazette, Lichtsteiner, Maitland-Niles, Nketiah, Mchitarjan.

Rozhodčí: Marriner – Ledger, Long