Menu

Volejbal

Liga mistrů

Halkbank Ankara – Knack Roeselare

3:2

konec (29:31, 25:23, 22:25, 25:15, 15:9)

20.11.2018, 15:00 • TVF SC Baskent Sports Hall, Ankara (TUR) • Skupina A • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.37 3.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

0:0

Ankara měla na úvod základní skupiny A velké potíže s belgickým Roeselare. Přesto v pěti setech vítězí a minimálně do zítřka se dostává na první místo.

Dramatická první sada našla rozuzlení až v samotném závěru. Domácí dokázali dotáhnout ztrátu, ale na úplný obrat to nestačilo. Podobně vypadala i druhá sada akorát v opačném gardu, Halkbank odkázal srovnat krok. Třetí sada ale znovu patřila Tuerlinckxovi a spol. Belgičané těžili z vynikajícího servisu a dostali se znovu do nadějného vedení. Z Turecka si ale nakonec hosté odvezli pouze bod, čtvrtá ani pátá sada je nezastihla v nejlepší formě, naopak domácí se dostali do laufu a překonali obranu belgického Roeselare. (17:31:38)

15:9

Konec zápasu.

15:9

Halkbank Ankara vítězí v prvním utkání základní skupiny Ligy mistrů. Na závěr se chtěl předvést na druhou přes Walsh, ale jeho pokus byl u země ubráněn a poté rozhodl celý zápas Subasi.

14:9

Pět mečbolů pro Halkbank! Subasi skvěle přihrál, poté nahrával Baranowicz Luburićovi, který smečí po lajně nedal soupeřům šanci.

13:9

Mečboly ještě nepřicházejí. Günes servisem příliš nezaškodil a toho využil útokem proti jednobloku Tuerlinckx.

13:8

A další bod pro Ankaru. Po úspěšné obraně smečoval z hlavního kůlu Subasi přesně podél sítě.

12:8

Teď už to vypadá pro domácí o poznání lépe. Günes trefuje eso přesně do rohu kurtu.

11:8

Po servisu Van Hirtuma bodují domácí volejbalisté. Luburić byl sice ubráněn, ale poté píská hlavní rozhodčí nečistou nahrávku.

10:8

A rázem to je jen o dva body. Luburić smečoval z velké dálky jen lehce nad blokem a to potrestal jeho sok na pozici univerzála. Ankara si bere oddechový čas.

10:7

Ani domácím se ale na podání nedaří. Nepřesný je zpoza koncové lajně také Alen Šket.

10:6

Hosté chybují na servisu a Halkbank se blíží k vítězství.

9:6

Luburić se také opřel do servisu, následně ale hosté smečují přesně středem sítě.

9:5

Šket tentokrát silou nešetřil a smečí do diagonály přidává bod.

8:5

Domácím pomáhá také útok Šketa, která s lehkostí vytloukl hostující blok. Na videu je ale rozluštěn dotek sítě domácím smečařem.

8:4

Faik Samed Günes je stále na podání. Roeselare se dostává po dlouhé době k bodu. Tuerlinckx se prosadil po ztrácené nahrávce.

8:3

Ani oddechový čas hostům nepomáhá. Günes pokračuje na servisu. Tuerlinckx byl ubráněn a poté hrál jen do anténky.

7:3

Nápor domácích nepolevuje. Tuerlinckx se nemůže prosadit na útoku, to na druhé straně Luburić poslal míč nechytatelně na zem. Ještě jeden oddechový čas pro Roeselare.

6:3

Roeselare je v krizi. Šket sice první bodovku nevyužil, ale poté byl při útoku v síti Tuerlinckx.

5:3

Halkbank přidává další úspěch. Z pipu se prosazuje Subasi a domácí vedou najednou o dva body. Hosté si berou oddechový čas.

Halkbank Ankara – Knack Roeselare

3:2

konec (29:31, 25:23, 22:25, 25:15, 15:9)

Zpět na online

Halkbank Ankara: Baranowicz, Yilmaz – Günes, Šket, Quesque, Bayram – Aydin, Capkinoglu, Yildiz – Luburić, Cam, Subasi – Demirciler, Yesilbudak Trenér: Alberto Giuliani

Knack Roeselare: Walsh, Depovere – Holt, Verhannema, Desmet, Van Hirtum, Kindt – Coolman, Van De Velde, Fasteland – Tuerlinckx – Robbe, Dejonckheere Trenér: Steven Vanmedegael

Rozhodčí: Milan Rajković (HRV) – Stephan Grieder (SUI)