Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga D

Gibraltar – Arménie

2:6

konec (1:1)

16.11.2018, 20:45 • Victoria Stadium (Gibraltar) • Skupina 4 • David Suchý

Tipsport: 9.88 5.37 1.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 30 % : 70 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 1:6. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 5:13. (22:41:05)
Je konec! Ačkoliv první poločas nabídl pouze dvě branky, v tom druhém se diváci dočkali dalších šest přesných tref! Arménie vstoupila do druhého poločasu opravdu velmi dobře, během krátké chvíle skórovala hned čtyřikrát, čímž vlastně rozhodla o vítězi tohoto zápasu. Hosté měli i nadále více ze hry, avšak si nakonec nepohlídali ojedinělý protiútok soupeře, který znamenal kontaktní branku, avšak v nastaveném čase se opět prosadila Arménie, která tak zvítězila 6:2. Arménie tedy zvládla roli jasného favorita, na druhou stranu se Gibraltar nemusí za svůj výkon stydět.

90+4

Konec zápasu.

90+4

90+4. KARAPETJAN - 2:6

90+4

Arménie právě vstřelila branku!
Tak přeci jenom je tu ještě jedna branka! Domácí obrana naprosto propadla, do solidního protiútoku se dostala hladová smečka protihráčů, přičemž akci táhl ALEXANDER KARAPETJAN, který jí také sám zakončil. Rána nártem slavila úspěch, Goldwin si ale na míč sáhl.

90+3

Vypadá to, že dnešní utkání už žádnou branku nenabídne. Před malým momentem ještě zasahoval Goldwin, který za sebe nepustil přihrávku do Ghazarjana.

90+2

Nakonec se jednalo o dalekonosný pas na Olivera, kterému se ale následný centr moc nepovedl. Aireptjan si vyzkouší jednu z posledních rozehrávek.

90+1

De Barr se dokázal natlačit za Harojana, který musel faulovat. Gibraltar rozehraje standardku, zřejmě se pokusí o centr přímo do šestnáctky.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, stále se hraje celkem ofenzivně. Arménie obléhá pokutové území soupeře.

88

U středového kruhu si nedovoleným zákrokem pomohl Priestley, který vletěl do protihráče. Hlavní sudí neváhal ani chvíli, Arménie s rozehrávkou nečekala.

87

Z hodně velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Ghazarjan, který ale vypálil vysoko nad branku. Goldwin nemusel zasahovat, naopak bude vykopávat.

83

Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Joseph Chipolina, přichází Ayman Mouelhi.

83

Hra se celkem uklidnila, do rozehrávky se zapojil také brankář Airapetjan, který raději rozehrál na jistotu do strany, kde se nacházel Harojan.

82

Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut, o vítězi utkání je zcela jistě rozhodnuto. Gibraltar ale i nadále usiluje nad další kontaktní brankou.

81

Na druhé straně to dalším centrem zkoušel Hovhannisjan, kterému se podařilo najít Malakjana, jehož otočka a následná střela skončil na Chipolinovi.

80

Domácí jsou najednou mnohem aktivnější, avšak Sergeantovi se nepodařilo přenést hru křížem, čehož využil pozorný brankář Airapetjan.

79

Gibraltar musel vzdorovat autovému vhazování, které z pravé strany obstaral Hovhannisjan. Hostující zadák jednal s Malakjanem, který ale přišel o balón.

78

78. PRIESTLEY - 2:5

Gibraltar – Arménie

2:6

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 10. De Barr (Casciaro), 78. Priestley (Joseph Chipolina) – 27. Movsisjan (Hovsepjan), 48. Movsisjan (Hovsepjan), 52. Movsisjan (Hovhannisjan), 54. Movsisjan (Adamjan), 66. Kartašjan (Mchitarjan), 90+4. Karapetjan (Mchitarjan)

Karty:   54. Goldwin (GIB), 66. Barr (GIB) – 3. Kartašjan (ARM), 8. Movsisjan (ARM)

Držení míče: 30 % : 70 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 1:6. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 5:13.

Gibraltar: Goldwin – Olivero, Walker, R. Chipolina (C), Casciaro – Bardon, De Barr, Sergeant – J. Chipolina (83. Mouelhi), Pons (81. Priestley), Ant. Hernández (81. And. Hernández)
Náhradníci: Coleing, Cafer – Annesley, Barnett, Britto, Coombes, García, And. Hernández, Jolley, Mouelhi, Priestley, Styche

Arménie: Airapetjan – Hovhannisjan, Harojan, Kartašjan, Daghbasjan – Grigorjan, Hovsepjan (62. G. Malakjan) – Mchitarjan (C) – Adamjan (83. E. Malakjan), Movsisjan (69. Karapetjan), Ghazarjan
Náhradníci: Avagjan, Beglarjan – Arakeljan, Hambardzumjan, Hajrapetjan, Karapetjan, Chačaturov , E. Malakjan, G. Malakjan, Petrosjan, Voskanjan

Rozhodčí: Steen – Engan, Knutsen (všichni Norsko)