Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FC Rubin Kazaň – FK Lokomotiv Moskva

0:0

konec (0:0)

11.11.2018, 14:30 • Kazan Arena, Kazaň • 14. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.79 2.82 2.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (16:29:13)
Je dobojováno! Vítězná ligová série Lokomotivu skončila na promrzlém hřišti Kazaně. Ta byla ve druhé půli trochu aktivnějším týmem, Azmún jedinou vyloženou gólovku ale neproměnil a zápas tak dokráčel až do remízového konce. Moskvané se kvůli výhře Krasnodaru propadli na třetí místo, Kazaň naopak bude po čtrnácti kolech šestá.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Anton Mirančuk se ve vápně neprosadil. Azmún rychle otáčel hru, jenže několik hráčů Lokomotivu se s ním precizně vrátilo.

90+3

Ani v dalším závaru neměl Azmún klid na zakončení a musel se spokojit s rohovým kopem, který Moskvané jednoduše ubránili.

90+2

Azmún nebyl v ofsajdu po dalším nákop za obranu. Zpracování mu ale nevyšlo podle představ a obránci mu míč sebrali.

90+1

Vladimir Granat přerušil slibnou kombinaci Lokomotivu a trochu náhodným způsobem přesměroval balón do rukavic Ivana Konovalova.

90

Nad rámec druhého poločasu je přidáno dalších pět minut.

89

Granat hlavou zkrotil Guilhermeho výkop a posunul balón na Kudrjašova, který zakládá další akci Kazaně.

88

Kudrjašov poslal dobrý centr z levé strany. Azmún ale není žádný top hlavičkář a teď to jenom potvrdil. Nepřesný pokus neměl nárok skončit v síti.

87

V posledních minutách se hra přece jenom trochu zklidnila. Bezbranková remíza se zdá být už téměř jistá.

86

Čerstvý Poloz si doběhl míč na levé straně, z centru Rubin ale nezahrozil a musí pracně bojovat o to, aby se udržel na útočné půlce.

85

Azmún si zaběhl pro nákop za hostující obranu. Hodně nepřesné zakončení se do statistik počítat nebude, protože bylo z ofsajdu.

83

Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Jefferson Farfán, přichází Rifat Žemaletdinov.

82

Anton Mirančuk byl kousek před vápnem poslán k zemi, ale o faul se nejednalo. Pískalo se až u půlící čáry v neprospěch Moskvanů.

81

Guilherme trochu zabrnkal na nervy hostujícím podporovatelům, když mu vypadl Ustinovův centr. Naštěstí pro Lokomotiv se nikdo z domácích nestihl dostat k dorážce.

80

A platí to i po zakončení Vladislava Ignatěva, jenž pravačkou natáhl z větší vzdálenosti a poslal balón nad horní tyčku.

79

Éder zprava odcentroval na Antona Mirančuka, jenž si složitě zpracovával míč do střely z otočky. Ta mu však nevyšla podle představ a Konovalov zůstal bez zákroku.

78

Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Alexandr Bucharov, přichází Dmitrij Poloz.

FC Rubin Kazaň – FK Lokomotiv Moskva

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   40. Uremović (RKZ), 65. Bucharov (RKZ) – 30. An. Mirančuk (LMO), 69. Krychowiak (LMO)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 0:0.

FC Rubin Kazaň: Konovalov – Ustinov, Uremović, Navas (C), Granat, Kudrjašov – Bajramjan, Kambolov (77. Mogilevec), Konovalov (59. Podběrjozkin) – Azmún, Bucharov (78. Poloz).
Náhradníci: Akmurzin, Baburin – I. Kalinin, Mogilevec, Muchametzjanov, Podběrjozkin, Poloz, Šekarí, Callagov.

FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatěv, S. Kvěrkvelija, Ćorluka (C), Rybus – Farfán (83. Žemaletdinov), Krychowiak, Al. Mirančuk, Barinov, An. Mirančuk – Smolov (59. Éder).
Náhradníci: Kočenkov, Medveděv – Igor Denisov, Höwedes, Lysov, Éder, Margasov, Michalik, Rotenberg, Tarasov, Tugarev, Žemaletdinov.

Rozhodčí: Bezborodov – Nazarov, Petrosjan